sema_s bende digerleri gibi burnunun cok güzel oldugunu düsünüyorum. Yüzüne cok yakisiyor ve ayrica cok da güzel bayansin :))) Senin de benim gibi benzer sorunlarin var... Saglik sorunlarin yüzünden ameliyat olmusken ufak bir estetik müdahele yapilmasini istiyorsun. Seni cok iyi anliyorum. Bende saglik sorunlarim olmasaydi kesinlikle estetik ameliyatini düsünmezdim. Benim burnumda et, kemik var, septum egri ve kronik sinüzit var..say say bitmez :))) Naci bey benim ameliyatimi yapma taraftari degil... Burnum cok güzelmis :))) ama ben önden görünümden cok rahatsiz oluyorum, ve olmusken ikisi de olsun diyorum ama naci bey ayni fikirde degil... istersen bir görüs kendisiyle...eminim görüstükten sonra fikrin degisecektir... kendisi her zaman dogalliktan yana cünkü... örnegin (illa ameliyat olmak istiyorum ya)) göbek bölgeme liposuction yapar misiniz dedim....(kilo sorunum da var) bana önce diyet ve sporla kilo vermem gerektigini söyledi... saglikli bir sekilde yaklasik 10 kilo verdikten sonra göbegimde ki cikintilarin gidecegini söyledi... ha gitmezse liposuctionla düzeltilebilir dedi.. Cok yakin bir arkadasim benle ayni kiloda ve vücut yapisindayken baska bir doktora bütün vücuduna liposuction yaptirdi... Demek istedigim Naci beyin sana en dogru olani söyleyecegidir.. Bir an önce görüs derim... Ne diyecegini tahmin edebiliyorum )
ayısıgı kuzenının burun resmlerıne baktım bıraz fazla dogal eskı burnuna gore elbette buyuk bı degısım olmus ama kuzenını tatmın eden bı goruntuyse onun adına sevındım kı bende amelıyatımın ılk aylarında cok mutluydum ve burnunum gıttıkce sıslerı ınıp kuculecegını umuyordum ayrıca kemerı gıttıgı ıcın cok sevınıyordum ama sonradan daha guzel olabılırdı dıye beklentım yukseldı keskeler basladı keske daha kalkık olsa soyle olsa boyle olsa vs. bu nedenle sımdı dıger ameliyatlarımın yaında bu pısmanllıklarımın gıtmesını ıstıyorum
arkadaslar bıraz fazla doluyum ozur dılerım bu yuzden dusuncelerımı paylasarak rahatlamak ıstıyorum
cunku butun planlarım alt ust oldu ı 3 defa 3 vesaıt kullanarak gıttıgım dr ye ameliyatımı ıptal ettım ona odaklanmıstım en zor dr karar asamasıydı basa dondum bugun baska bı dr ıle goruscem ne yazıkkı
Armine gercekten cok üzüldüm ya...doktor secimi cok önemli bir asama... ameliyatlarini iptal ettirmen ve Naci beyle anlasamaman hic iyi olmamis... Bugün hangi doktorla görüseceksin... Prof. Dr. Ayhan Numanoglu' da cok iyi bence... Benim baska bir kuzenim yaptirdigi ilk basariz ameliyat sonucu A. Numanoglu'da düzeltirmisti burnunu...ve cok memnun kalmisti.. Kendisi cok seker bir insan..Naci Bey burun ameliyatimi yapmak istemedigi icin seneye bir ihtimal Ayhan Numanoglu'da olacagim.. Zaten ilk secimim A. Numanoglu'ydu... kabul etmisti ameliyatimi yapmayi ve cok ufak bir müdahele ile hem saglik problemlerimi hemde burnumu istedigi gibi daraltabilecegini söylemisti... Naci bey malesef beni geri cevirmisti... Bende hasta cevirebilen doktor iyi bir doktordur diyorum...Yanlis düsünüyor da olabilirim :))))
Umarim bir an önce hem senin isteklerini dikkate alan hemde tamamen güvenebilecegin bir doktor bulursun... bol sans armine...
ben bu duruma cok karsıyım doktorun hasta cevırmesı cok yanlıs bu konuda cok keyfıı davranıyorlar hastanın isteği dogrultusunda bence doktoruyla hasta bı noktada bulusabılır o burunla yasayan sensın o gerek görmüyor olabılır ama sen bu konuda cok kararlı ve isteklıysen mademkı cok ıyı dr (lafım yıne nacı beye degıl yanlıs anlasılmasın) baska doktorların elıne gondermesın ehıl bı elde bu amelıyatı olma sansına sahıp olalım bızde bı de dun konustugum bı doktor bana her doktorun bı tarzı oldugunu soyledı aslında dr secerken o doktorun tarzını secmıs oluyormusuz evet cok dogru ama bı yerde de yanlıs sonucta o doktorun her hastasına aynı tarz burnu yapması da mumkun olmayabılır herkes bırbırıne benzemıyorkı herkesin yuz yapısı vs farklı bence bu konuda makul olmayan doktorlar var
Cok sevindim kararini verdigine... Hersey iyi olacak icini ferah tut... bana 355cc takildi... gögüs kafesim genis oldugu icin naci bey bunu uygun gördü...ve su ana kadar cok memnunum, sadece geceleri sol tarafima kramp giriyor... tam anlamiyla iyilesmedim... ama görüntü süper..ha bir de kücük bir morarma var ama naci bey önemli bir sey degil dedi....
Naci bey sana olumsuz neler söyledi ki..? merak ettim... Bence Naci bey cok acik bir sekilde söylüyor herseyi... banada burnunu kaldirirsam burnun "ben estetikliyim" diye bagirir dedi..dogal durmaz dedi... burnun genis ama ona göre de büyük bir kafa yapisina sahipsin dedi...ama gögüs konusunda kesinlikle dogru bir karar verdigimi söyledi...Ben yine de keske burnumuda yaptirsaydim diyorum ama su an icin ertelemek zorunda kaldim... Ileride ya Naci beye ya da Ayhan Numanoglu'na olacagim...
Umarim hersey iyi gecer... yani 3 ameliyat birden mi olacaksin... gögüs, burun ve cene mi?
benım ıcınde aynı sey soz konusu zaten ama ben gerek goruyorum ve yarın nacı beye amelıyat oluyorum özlem hanımla dun aksam uzerı konustum bugun de aslında nacı beyle konusabılsem cok rahatlıycam hep soyledıgı olumsuz seyler kulagımda cınlıyor koca memeli asırı kalkık burunlu ve koca cenelı bırı olcakmısım gıbı gelıyor ve sonrasında butun bunların ben boyle olmasını ıstedıgım ıcın hıc sıkayetcı olmayada hakkım olmayacak senın goguslerıne kac cc protez takıldı merak ettım
EVET Canım 3 ameliyat birden:)) bana sanırım 400 cc takılcak kulak buyk gelıyor hep duyduklarım kucuk rakmlardı bu benı bıraz korkutmaya basladı gercekten dev gıbı memelerımmı olcak dıye ama benı tatmın eden bı buyukluk olsun ıstedım gogus dokumda var kas ustu olcak bıde burun konusunda problem yasadık gerek olmadıgını dusundu ve sanırım vazgecırmeye calıstı nacı bey ben kalkık daraltılmıs burunları sevıyorum evet dogal olmayan bı goruntu ama ben zaten dogal olmasını degıl guzel olmasını ıstıyorum dogallık kaygım yok sımdı beden ölçün kac oldu ya ben d size olmasından korkuyorum nette baktım d size ölçülere bayag büyük
benım ıcınde aynı sey soz konusu zaten ama ben gerek goruyorum ve yarın nacı beye amelıyat oluyorum özlem hanımla dun aksam uzerı konustum bugun de aslında nacı beyle konusabılsem cok rahatlıycam hep soyledıgı olumsuz seyler kulagımda cınlıyor koca memeli asırı kalkık burunlu ve koca cenelı bırı olcakmısım gıbı gelıyor ve sonrasında butun bunların ben boyle olmasını ıstedıgım ıcın hıc sıkayetcı olmayada hakkım olmayacak senın goguslerıne kac cc protez takıldı merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?