• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Merhaba sema

Ilk yorumunun benden olsun. Bende burun ameliyati olmak istiyorum biliyosun. Acikcasi seninki gibi bir burnum olsa asla ameliyat olmazdim. Benim burnumun buyuklugu senin kadar hemen hemen ama cok kemerli. Ama sen anladigim kadariyla takmissin kafana bunu. Daha mutlu olacaksan bence yaptir. Bu yasina kadar b burnunla yasamissin bu yasindan sonra daha guzeliyle yasayabilirsin. Maddi sorunun da yoksa yaptir yani. Ama belirteyim ben senin yerinde olsaydim kafaya takmaz ameliyatta olmazdim. Ama senin aklina birkere takilmis. Aklinda yillarda kalacagina ol gitsin. Daha guzel kucuk bir burnun olur hem sanada cok yakisir.a.s

çok teşekkür ederim yorumun için inan rahatlatıyo insanı çünkü ben insanların görüşüne çok önem veririm biraz rahatlatım ne yalan söyleyim tekrar teşekkürler

sema_s bende baktım fotoğraflarınaza.. inan benim burnum öyle olsa ameliyat olmazdım (tabi nefes alma sorunun falan yoksa). bence hiç hiç gerek yok. zaten muhtemelen gittiğiniz doktorda size bunu söyleyecektir. illa olucam derseniz de mutlaka iyi bir doktor seçin bu burnunuzu aratmasın size =)

ama gerçekten burnunuz gayet güzel a.s

buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar

Sözün özü: Hiç gerek yok.Yazık edersin.Çok güzelsin yahu!Azıcık hoşuna gitmeyen kısmı varsa o da nazar boncuğu olsun.

sema_s bende baktım fotoğraflarınaza.. inan benim burnum öyle olsa ameliyat olmazdım (tabi nefes alma sorunun falan yoksa). bence hiç hiç gerek yok. zaten muhtemelen gittiğiniz doktorda size bunu söyleyecektir. illa olucam derseniz de mutlaka iyi bir doktor seçin bu burnunuzu aratmasın size =)

ama gerçekten burnunuz gayet güzel a.s

çok teşekkür ederim evet maalesef nefes alma sorunum var burnu sol tarafındaki kemik eğriymiş içe dogru bende hazır ameliyat olucam madem hafif bi kavis olsun burnumda dedim ama korkuyorum tabi eski burnumu ararmıyım diye bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için

Sözün özü: Hiç gerek yok.Yazık edersin.Çok güzelsin yahu!Azıcık hoşuna gitmeyen kısmı varsa o da nazar boncuğu olsun.

çok çok teşekkür ederim işte bende ondan korkuyorum eski halimi ya arasam diye :((( allah hepimize akıl versin yardımcı olsun ne diyim:))) tekrar teşekkür ediyorum size ve resimlerim altına üşenmeyip yorum yapan herkese ben cvplayamıorum msj sayım 50nn altında diye burdan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inanın kafam biraz daha rahatlıo

buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar

bence ameliyata gerek yok :delphin:

semacim bence bu burunada cok guzelsin sen benimkini görsen kacarsin sanirim:))) ama mademki burnunda nefes sorunu var ol bence hem kendini daha rahat hissedersin hemde bombasdik olursun:):lepi:

semacim bence bu burunada cok guzelsin sen benimkini görsen kacarsin sanirim:))) ama mademki burnunda nefes sorunu var ol bence hem kendini daha rahat hissedersin hemde bombasdik olursun:):lepi:

olayım dimi çok sıkıldım kendimden=) degişiklik olsun fenalardayım buaralar iyi gelir belki:((((((((((((

olayım dimi çok sıkıldım kendimden=) degişiklik olsun fenalardayım buaralar iyi gelir belki:((((((((((((

bence burnun çok güzel... değişiklik olması için düşündüğün ve aceleyle aldığın bir karar senin,aradan zaman geçtikten sonra kararını sorgulamanı gerektirebilir.

bence burnun çok güzel... değişiklik olması için düşündüğün ve aceleyle aldığın bir karar senin,aradan zaman geçtikten sonra kararını sorgulamanı gerektirebilir.

pskolijim bozuk galiba mutsuz hissediorum kendimi :((((((((( herşeyi takıorum kafama kıl tüy herşey batıyo bana dipe vurmuş hissediorum kenidimii bari burda dökeyimm içimi:)))))

pskolijim bozuk galiba mutsuz hissediorum kendimi :((((((((( herşeyi takıorum kafama kıl tüy herşey batıyo bana dipe vurmuş hissediorum kenidimii bari burda dökeyimm içimi:)))))

canım psikolojin kötüyken alacağın en son karar estetik ameliyat kararı olmalıdır. Çünkü ameliyat sonuçta bu.. eğer kendini tamamen hazırlamadan,sadece psikolojini düzelteceğini düşünerek böyle bir ameliyatı düşünmen sana zarar verebilir. Çünkü estetik ameliyat sonuçlarına bazen insanlar çok büyük anlamlar yüklüyorlar. ve ameliyat sonucu tümüyle çok ama çok güzel de olsa insan ameliyat sonucunu beğenemeyebiliyor,eğer psikolojik açıdan kendini bu ameliyata tümüyle hazırlamamışsa .. estetik ameliyat büyük bir burnu küçük bir burna çevirebiliyor veya vücudun başka bir bölgesini düzeltebiliyor ama hayatımızı değiştirmiyor.Kısacası estetik bir ameliyat üzerine çok büyük anlamlar yüklememek gerekir bana kalırsa..

mutsuzlugun ve bir cok seyi kafana takmalarin bir burun ameliyati ile asla düzelmez burun ameliyati iyi karar verilmesi gereken birsey negatif yada pozitif sekilde birseyler degisecek memnun yada hic memnun olmayabilirsin sonuctan ama psikolojin bundan dolayi belki cok ama cok minimum düzelir. benimde bir arkadasim var ayni senin durumda gitti ameliyat oldu peki kendini daha iyi hissettimi. hayir. aynaya bakinca belki yüzü güldü ama bundan fazla birsey degismedi. estetikle hayat degismez sorunlar yok olmaz.
iyi karar ver bence.

ama saglik sorunun varmis ozaman ameliyat ol tabiki. :-) ama sirf hayat daha güzel olcak diye estetik olmak sacma olurdu. naci beyde zaten cok iyi bir doktor eminim sana en yakisan burunu yapar.

kayracım benim için de aynı sorun söz konusuydu. ben doktoruma burnumdaki kusurları herkesin gördüğünü söylediğimde bana kusur olmadığını ve çevremdekilerin beni kıskandığını söyledi. aynı doktora revizyon olmamak en isabetli karar bence. umarım herşey gönlünce olur...

bende senın alıdıgın tepkinin farklı bır tarzıyla karşılaştım o da sorun ''burnunda degıl sende '' tepkisi... çok teşekkürler iyi dıleklerin için sagol

ya offffff tamda naci beyde karar kılmıştım. bak yine aklım karıştıı:(:( ya rica etsem sorunlarını tam olarak anlatırmıısn lütfen yardımcı olmak acıısındann. bide arkadaslık talebi yolladım burnunu görmek istiorum bi sakıncası yoksa kabul edersen seviniriim... çok geçmiş olsun bu arada umarım istediğin gibi bi sonuç alırsın revizyondan...

burnumda bır degıl bıkaç tane problem var benım kemıklerimde burun delıklerimde ve burun ucumda sorunlar var ve bu durum benı gerçekten çok üzüyo.arkadaşlık teklıf etmışın ama resmlerim yok burda.isteyenlere yoladım resmlerimi fıkır vermesi açısından.teşekkür ederim sana da umarım istedıgım gıbı olur artık

sema_s bende digerleri gibi burnunun cok güzel oldugunu düsünüyorum. Yüzüne cok yakisiyor ve ayrica cok da güzel bayansin :))) Senin de benim gibi benzer sorunlarin var... Saglik sorunlarin yüzünden ameliyat olmusken ufak bir estetik müdahele yapilmasini istiyorsun. Seni cok iyi anliyorum. Bende saglik sorunlarim olmasaydi kesinlikle estetik ameliyatini düsünmezdim. Benim burnumda et, kemik var, septum egri ve kronik sinüzit var..say say bitmez :))) Naci bey benim ameliyatimi yapma taraftari degil... Burnum cok güzelmis :))) ama ben önden görünümden cok rahatsiz oluyorum, ve olmusken ikisi de olsun diyorum ama naci bey ayni fikirde degil... istersen bir görüs kendisiyle...eminim görüstükten sonra fikrin degisecektir... kendisi her zaman dogalliktan yana cünkü... örnegin (illa ameliyat olmak istiyorum ya :o)) göbek bölgeme liposuction yapar misiniz dedim....(kilo sorunum da var) bana önce diyet ve sporla kilo vermem gerektigini söyledi... saglikli bir sekilde yaklasik 10 kilo verdikten sonra göbegimde ki cikintilarin gidecegini söyledi... ha gitmezse liposuctionla düzeltilebilir dedi.. Cok yakin bir arkadasim benle ayni kiloda ve vücut yapisindayken baska bir doktora bütün vücuduna liposuction yaptirdi... Demek istedigim Naci beyin sana en dogru olani söyleyecegidir.. Bir an önce görüs derim... Ne diyecegini tahmin edebiliyorum :o)

gizm ikinci ameliyatin nezman? bende bundan bi bucuk yil önce baris beye ameliyat oldum. bi kac ay sonra nefes sorunum basladi. ve marta türkiye ye gelme firsatim oldu. baris beyle görüstüm bana et büyümesi var dedi, ve t3 hafta önce tekrardan ikinci ameliyatimi oldum. senin tam olarak sorun neydi? su an burnum cok sis, sag ve sol orantisiz duruyor. buda benim moralimi cok bozdu. baris bey sabir dedi, bakalim zamanla ne olacak.

Back