Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

Insallah sonuçtan memnun kaliriz! fotolarimizi paylasiriz, senin ameliyatin ne zaman??
13 ekimde geliyorum canim emre ilhana, sonraki gunlerde ameliyat senin ameliyat gunun nezaman? yupii. okul tatilinedenk geliyo benimki cok sevinclymm:) Paylasalim fotolarimizi canim.. Sende yurtdisindandn galiba degilmi?

arkadaşlar ;
bende geçen hafta hasan beyle görüştüm. gerçekten kendinden emin güvenen bir doktor güven verdi banada ... ama ücretleri normalden biraz daha pahalı geldi bana . gerçi 1 sınıf hastanelerle çalışıyor. ama işte ücret konusunda biraz zorlanıcam sanırım. ameliyat olupda memnun kalan arkadaşlarınız varmı ? nolur yardım edin .....

canim gmzgmz ona ameliyat oldu, sonuctan memnunmus.. bide senden nekadar ucret istedi cnm merak ettim.

13 ekimde geliyorum canim emre ilhana, sonraki gunlerde ameliyat senin ameliyat gunun nezaman? yupii. okul tatilinedenk geliyo benimki cok sevinclymm:) Paylasalim fotolarimizi canim.. Sende yurtdisindandn galiba degilmi?

ayy seninki çok yakin bir zamanda :18: evet taile geliyor seninki, benim cocuklarda o zaman izinli ondan biliyorum :61:
evet ben hollandada yasiyorum den haagda ya sen? benim ameliyatim 2 kasimda 31 ekimde Istanbula ucuyorum :72:

Evet canim ya cok az kaldi, heycan basiyor arasira.. daha geçenlerde bir ay vardi zaman cok cabuk geciyo. Ben rotterdamda yasiyorum.. yaptirdikdan sonra resimleri albume koyucam, yorumunu beklerim ha:P

Evet canim ya cok az kaldi, heycan basiyor arasira.. daha geçenlerde bir ay vardi zaman cok cabuk geciyo. Ben rotterdamda yasiyorum.. yaptirdikdan sonra resimleri albume koyucam, yorumunu beklerim ha:P

evet canim ya zaman çok çabuk geçiyor! bak bu sözunu unutmam resimlerini görmek isterim
insallah çok memnun kaliriz :66:
ameliyattan sonrada tr deyken yazabilirsen yaz ok tecrubelerini??

ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)

benide hasan findik ameliat etti.senin resimlerini gormeyi cok isterim eyer gostermek istersen sonra yazarim mail limi .sen yurt icinden misin ?BEN yurt disindan gittmisin.ama

Canim bende yurtdisinda kaliyorum aynen, hasan findgin konusmalarini tvde cok izledim, yanliz dedigin gibi burada sadece dr.Emre Ilhanin yaptigi burunlar konusuluyo genelde, neden acaba kkdaki hanimlar genelde Emre Ilhana oluyoki? Hicmi dr. Hasan findikin yaptigi burunlari goremicem:(.. cok merak ediyorum..

bne tavsiye etmiyorum ben oldum ve memnun degillim hic benim istedigim gibi olmadi.isteyenlere resimlerimi gonderirim

ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)

bende hasan findik tarafindan ameliat oldum ama hic memnun kalmadim burunda basarili degil.ama konusmalarini gorunce cok kuvendigi belli; ama hic benim istedigim gibi bir burun ameliati olmadi ben cok israrla kisa ve oyuk burun istemiyorum dedim oda anlamis gibi gorunuyordu ama inanin tam tersini yaoti ve ben cok pisman oldum cunku goze batan bir burnum yoktu ve bunalimdayim .resimleri gormek isteyenler mail lini yazsin .senin resimleri gormeyi cok isterim olur dersen mail limi daha sonra yazarim.

bende hasan findik tarafindan ameliat oldum ama hic memnun kalmadim burunda basarili degil.ama konusmalarini gorunce cok kuvendigi belli; ama hic benim istedigim gibi bir burun ameliati olmadi ben cok israrla kisa ve oyuk burun istemiyorum dedim oda anlamis gibi gorunuyordu ama inanin tam tersini yaoti ve ben cok pisman oldum cunku goze batan bir burnum yoktu ve bunalimdayim .resimleri gormek isteyenler mail lini yazsin .senin resimleri gormeyi cok isterim olur dersen mail limi daha sonra yazarim.

slm,

bende 3hafta önce h.f da burun ve gögüs ameliyati oldum. Valla nebilim cok huzursuzum. Yani 2ay sonra belli olur burnun diyorlar ama :( ben burnumu kendimi bildim bileli sevmiyorum iyice takinti haline getirmistim.Ama simdi resmimi cekip baktigimda agliyasim geliyor yaaa. Diyorum naptin sen, bu ne! Sen ameliyat olali nekadar oluyor? Resmini görmek isterdim bende profilime koyacaktim birtane ama cok kötü görünüyor cesaret edemedim acikcasi :( Bende yurtdisindanim öyle Istanbula gelip bir kac doktorla görüsemedim.Offf ya. Bekle diyorum kendime ama olsa olsa biraz siskinlikler iner, 2ay da gecse 3ayda gecse burun bambaska olacak degil herhalde :((((

@ruru2510 yaaaa offff özel msj yazmaya calistim ama 100 tane yazi gerekiyormus bu forumda yanlis anlamadiysam. Okadar msj kac zamanda doldurulur ki burda. Kendi kendimi deli edicem. Belki normal dir burnum ama resimleri de göremiyorumki. Seninkini merak etmistim nasil görebilirim bilmiyorumki. Belki ikimizinde aynidir

Sinemcim gogsunu yaptiranlar hasan findikta genelde memnun oluyo.. ama burun!!! hep ayni sikayetleri duyuyorum nedense, ayni ruru gibi sende sikayetcisin.. Hasan beye bahsetmismiydin mutsuzlugunu ? bu arada bende yurtdisindayim..

Bende yurtdisindan geliyorum, ve bende hangi doktoru sececegime karar veremedim??
Acaba, hasan findik´mi yada Naci celik´mi diye dusunuyorum hep :(

evet istanbuldalar! Valla gögüs konusunda size H.Findik'i tavsiye edebilirim, ama burun konusuna gelince bilemiyorum, benim cok büyük beklentim yoktu sadece düz normal bir burun istemistim ama hayal kirikligina ugradim. 5ay olucak üstü düz olmadigi gibi burun sag tarafa dogru yamulmaya basliyor. Yani Ameliyat oldum ama bosuna, üstelik birde nefes alirken zorlanmaya basladim. Revision düsünüyorum ama ayni Doktorami, baskasina mi...:(((( Ya birsürüde masraf tabi :( Ama belki sorun bendedir belki, iyi arastirip acele davranmayin karar verirken :) hadi kolay gelsin ;)

Arkadaşlar,

Burnum büyük ve kemerli Doğal bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım? Hasan Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

Şimdiden teşekkürler

evet 8.500 tl dedi asistanı.

canim unutma söz konusu kendi burunun. Yani karar vermende tek önemli olan fiyati olmasin. Ben revision olmayi düsünüyorum. Bastan daha cok arastirsaydim, kendime daha fazla zaman tanisaydim, sanirim daha farkli karar verirdim. Burunum istedigim gibi olmadi, ve daha önce yazdigim gibi nefes almamda eskisi gibi degil :( Revisionu baska doktora olmak istiyorum. Yani bi ayni ücreti tekrar vermeyi göze almak demek bu.

Back
X