Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sana yorum atmıştım ama postu kopyalamadan olmuş
Haldun beyin yaptığı burunlar bu tarza yakın ben çok memnunum sende iyice araştır ona göre karar ver cnm

Eklentiler

• image.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 2.320
canım fotolarını takip ediyorum bayadır. Gerçekten yüzüne çok yakşan bi burun olmuş.Özellikle yan profilden çok güzel görünüyor

Sana yorum atmıştım ama postu kopyalamadan olmuş
Haldun beyin yaptığı burunlar bu tarza yakın ben çok memnunum sende iyice araştır ona göre karar ver cnm

Canım burnun yandan çok güzel duruyor. Araştırmalarımda genelde yan profil başarılı oluyor. Benim için önden görünüşü de çok önemli. Sanırım sen her halini beğendin. Duyduğun memnuniyet beni etkiledi. Bu süreçte yaşanılmışlıklar kara vermeye yardımcı oluyor. Burnun güzel ama sende güzelsin, iyi ya da kötü her hali yakışırdı sana. İnşallah bir an önce netleştiririm. Çok teşekkür ederim.

Canım önden resmini eklemeye çalıştım olmadı bi bakyım özelden atabilirsem deneyim bi :) memnunum gerçektende önden arkadan sağdan soldan bana yapaylık katacak minik bir burun asla istemedim benim için ideal

7 Kasımda bende Haldun bey'e ameliyat oldum. İyi ki Haldun Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. En büyük korkum doğallıktan uzaklaşmak, ifademin hatta sesimin değişmesiydi. Herşey istediğim gibi oldu. Hatta öncesi sonrası görsellerimi ve deneyimlerimi şurada yazdım. Bu sürece giren arkadaşlarıma yardımcı olur umarım.
http://www.ojemrujumrimelim.com/burun-estetigi-rinoplasti-deneyimim/
Çok sevgiler

Kızlar haldun beyin verdiği fiyat aralığını yazabilir misiniz ?

Arkadaşlar haldun bey tepe prime da muayenehane açtı. Instagram hesabında gördüm. Hatta beni sekreteri aradı yarına randevu için. Ben zaten ameliyat olduğumu söyledim

Eren taştan in muayenesinde tevfik beye ameliyat olmuş bir hasta ike tanışmışlar bikhinizr

Yok olmadım başka bir başlık altında okudum tevfik beye ameliyat olmuş biri yasmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…