Burnunun sorunu neydi tam olarak nezamn oturuyor burun? ise nezman baslayabiliriz yani bir ay sonra seklini aliyor mu ? Cevaplarsan cok sevinirim.. :)Merhaba herkese ben Tevfik Sozen kim bilmiorum ama Haldun hocaya 2.5yil once amlyt oldum ve ben gercekten cok memnunum bilgi almak isteyene elimden geldiince yardimci olmaya calisiorum cunku bu surecten bende gectim ve butun iyi niyetimle elimden gelen yardimi yaparim insallah amlyt olmayan ve amlyt olmaya karar veren herkesi burnu cook cook guzel olur mrvyc89@gmail.com
Merhabalar haldun bey Tepe Prime C blokta yeni kliniğini açtı web sitesine bakın detaylı bilgi alırsınız zatenSelam mltgng dr beyın yerı nerde acaba bılgı verırmısın bır de ucret hakkında bılgılendırırsen sevınırım.
Merhaba mail atabilirsin seve seve yardimci olurumBurnunun sorunu neydi tam olarak nezamn oturuyor burun? ise nezman baslayabiliriz yani bir ay sonra seklini aliyor mu ? Cevaplarsan cok sevinirim.. :)
Burnunun sorunu neydi tam olarak nezamn oturuyor burun? ise nezman baslayabiliriz yani bir ay sonra seklini aliyor mu ? Cevaplarsan cok sevinirim.. :)
Merhaba arkadaşım,bende doktor araştırıyorum burun estetiği.için burada yorumlara baktm haldun bey olumlu geldi bana..acaba öncesi sonrası foto gönderebilirmisin.birde hangi hastanede haldun hoca fiyatı nedır acaba..benım bütçem fazla yokBen Haldun hocama 12 gun once ameliyat oldum o kadar guzel bir ameliyat ve iyilesme sureci yasadim ki gram agrim olmadi hala aklim almiyor bunu.Esimle bu durumun ve bu burnu nasil yaptiginin saskinligini atabilmiş degiliz:))benim agri esigim yuksektir cok pembe hayaller kurmadim bi miktar agriya hazirlikliydim ama agrinin a'sini yasamadim..Anesteziden uyanmam ve taburcu olana kadarki surec de cok yolunda gecti 1 hafta sonrasinda alcim alindi suan bile sanki hep burnum boyleymis gibi yuzumle o kadar uyumlu ve Haldun hocanin hep dedigi gibi estetikli degil estetik bir burun ki..Az once doktorumla gorustugumuzde siz zamanla daha da guzellesecek dediniz ama suan bile o kadar guzel ki hic degismesin istiyorum dedim..Son derece ilgili zevkli ve profesyonel bir cerrah.. Baska hicbir doktora gitmeden 1 yil Haldun hocami bekledim o da sagolsun soz verdigi gibi yurt disindan doner donmez kendisini bekleyenlere oncelik verdi.. Ama bu mukemmel sonuc icin beklemeye de degdi dogrusu..Doktor secimimden dolayi kendimi kutluyorum:))Burdan tekrar Haldun hocama ve guzeller guzeli tatlilik âbidesi asistani Burcu hanima sonsuuuz tesekkurler..
Ücret nekadara yaptrdın ız acabaMerhabalar ben gecen eylül ayında haldun beye ameliyatımı oldum gercekten işinin ehli bir doktor benim burnumun ameliyat oldugunu hiç kimse anlamıyo okadar dogal olduki cok ilgili bir doktor benim morlugum agrım hiç olmadı 2 inci günü dısarı cıktım tabi herkeste aynı olucak degil ama ben ameliyat sonrası cok sıkıntısız bi dönem gecirdim ilk basta tabiki herkes gibi bende korktum ama sanırım haldun beyi tanıyana kadardı :) simdi geriye kulak ameliyatım kaldı Bana göre Ankaranın en genc ve en iyi estetik cerrahı kendisi
Haldun hoca ilk estetikse eğer 9-10bin civarı bir ücret çıkarıyormuş. TL üzerinden değil euro üzerinden bir ücret.Ücret nekadara yaptrdın ız acaba
haldun hocanin ameliyat ücreti ne kadar peki yardimci olabilirmisinMerhaba herkese ben Tevfik Sozen kim bilmiorum ama Haldun hocaya 2.5yil once amlyt oldum ve ben gercekten cok memnunum bilgi almak isteyene elimden geldiince yardimci olmaya calisiorum cunku bu surecten bende gectim ve butun iyi niyetimle elimden gelen yardimi yaparim insallah amlyt olmayan ve amlyt olmaya karar veren herkesi burnu cook cook guzel olur mrvyc89@gmail.com
9 10 bin euro cok abartili geldi bana cidden fiyatlar boylemi yoksa abartilimihaldun hocanin ameliyat ücreti ne kadar peki yardimci olabilirmisin
haldun beyle gidip görüstunuzmu peki cunku burnun yapisina gore fiyat cikario diye duydum ben3000 euro fiyati, ben kendisiyle dun konustum Bilgi almak icin fiyat sordum
haldun beyle gidip görüstunuzmu peki cunku burnun yapisina gore fiyat cikario diye duydum ben
tamam cok tesekkurler bende muhittin eskiyi düsünmeye basladim bu aralar ama pek ameliyat olan birni bulamadimHayir yuz yuze gorusme firsatim olmadi malessef, yurt disinda kaldigim icin ama euro olarak calisio ve sanirim burun dan buruna degil sabit bi fiyat. Ben sadece mailde gorusebildim cunki yurtdisinda kaliyorum. Yaz tatilin belli
Oldu mu bi doktorla gorusup ona ameliyat olcagim ama daha cok kararsiziiimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?