• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hayir yuz yuze gorusme firsatim olmadi malessef, yurt disinda kaldigim icin ama euro olarak calisio ve sanirim burun dan buruna degil sabit bi fiyat. Ben sadece mailde gorusebildim cunki yurtdisinda kaliyorum. Yaz tatilin belli
Oldu mu bi doktorla gorusup ona ameliyat olcagim ama daha cok kararsiziiimmm.

aynen bende öyle çok kararsızım:olamaz:Ankara'ya geleceksiniz sanırım...karar verdiniz mi ?hangi doktorları düşünüyorsunuz.. haldun kamburoglu'nun ücretleri bana da aşırı geldi:110:o yüzden düşünmedim hiç

aynen bende öyle çok kararsızım:olamaz:Ankara'ya geleceksiniz sanırım...karar verdiniz mi ?hangi doktorları düşünüyorsunuz.. haldun kamburoglu'nun ücretleri bana da aşırı geldi:110:o yüzden düşünmedim hiç

Evet pahali bide turkiyede euro olarak calisio, o yuzden biraz uzaklastim. bilmiyorum karar veremedim bide simdi alpaslan yildirimi arastiriyorum.

merhaba arkaşlar,Haldun Hoca ya ameliyat oldum daha şişlikler olduğu için resim atmak istemiyorum 1 ay sonra felan atacağım ilk öncelikle Haldun hoca sıcakkanlı değildir çok profesyonel ve karşısındakiyle seviyesini koruyan bir insan. Ve burnum çok sıkıntılıydı ama işinin çok ehli birisi . Kesinlikle çok rahat güvenilebilecek bir hoca. Bir daha oolsam yine Haldun Hoca ya olurum.Burun ameliyatından sonraki süreç sıkıntılı bir de bnim morarmam oldu kemikli burnum vardı.silikonlardan nefes almak o kadar kolay değil ister istemez ağzınızdan alıyorsunuz biraz zor süreç ama çabuk geçiyor arada deliriyor insan niye oldum diye ilk günler uyuyamadım ağızdan nefes almaktan neden oldum diye kızdım ama şuan iyiki oldm diyorum. ayılmak ameliayttan sonra felan kolay ama narkozu atmak zor oluyor bulantım çok vardı benim 2 günde 2.5 kilo verdim aslında iyi oldu killo vermiş oldum :)
diyeceğim şu ki baana göre ankara da olacak en iyi doktor Haldun Hoca'dır.Şunu da belirteryim Acıbadem de olunuyor ameliyat hastane de çok iyi ilgileniyorlar.
Burun estetiği için de en kolay şey ameliyata girmek ondan sonraki süreçler zor sabır gerektiriyor .
dediğim gibi eğer maddi durumunuz elveriyorsa Haldun Hoca bu işin çok çok ehlidir..

merhaba arkaşlar,Haldun Hoca ya ameliyat oldum daha şişlikler olduğu için resim atmak istemiyorum 1 ay sonra felan atacağım ilk öncelikle Haldun hoca sıcakkanlı değildir çok profesyonel ve karşısındakiyle seviyesini koruyan bir insan. Ve burnum çok sıkıntılıydı ama işinin çok ehli birisi . Kesinlikle çok rahat güvenilebilecek bir hoca. Bir daha oolsam yine Haldun Hoca ya olurum.Burun ameliyatından sonraki süreç sıkıntılı bir de bnim morarmam oldu kemikli burnum vardı.silikonlardan nefes almak o kadar kolay değil ister istemez ağzınızdan alıyorsunuz biraz zor süreç ama çabuk geçiyor arada deliriyor insan niye oldum diye ilk günler uyuyamadım ağızdan nefes almaktan neden oldum diye kızdım ama şuan iyiki oldm diyorum. ayılmak ameliayttan sonra felan kolay ama narkozu atmak zor oluyor bulantım çok vardı benim 2 günde 2.5 kilo verdim aslında iyi oldu killo vermiş oldum :)
diyeceğim şu ki baana göre ankara da olacak en iyi doktor Haldun Hoca'dır.Şunu da belirteryim Acıbadem de olunuyor ameliyat hastane de çok iyi ilgileniyorlar.
Burun estetiği için de en kolay şey ameliyata girmek ondan sonraki süreçler zor sabır gerektiriyor .
dediğim gibi eğer maddi durumunuz elveriyorsa Haldun Hoca bu işin çok çok ehlidir..

ne kadara yaptırdınız acaba?

foto atabilir misiniz?

Iki ay gecmis resim atabilir misiniz?

görüştüm haldun hocayla da ama 9 bin +kdv diyor :) 2 ay da sonraya gün verebiliyor :( çok yoğunluk varmış.

görüştüm haldun hocayla da ama 9 bin +kdv diyor :) 2 ay da sonraya gün verebiliyor :KK43: çok yoğunluk varmış.
Herkese çok yoğunuz diyorlar , fiyatı yükselebilmek için , bir hafta sonra arayıp bir hastamız iptal oldu isterseniz ameliyat edelim diyorlar. Yalnız 9.000 fiyat çok ucuz Ankara da mı bu fiyatlar?

Evet Ankara da ama daha uygun fiyata da yapanlar var devlet hastanesi bünyesinde D dnzz34 haldun hoca işinin ehli gibi ama 2 ay diyince vazgeçtim dediğiniz gibi olabilir çağırabilirler ama ben kafaya koydum hemen olmalıyım :110:

Herkese çok yoğunuz diyorlar , fiyatı yükselebilmek için , bir hafta sonra arayıp bir hastamız iptal oldu isterseniz ameliyat edelim diyorlar. Yalnız 9.000 fiyat çok ucuz Ankara da mı bu fiyatlar?

Haldun bey bana 3000 euro demisti yani 16 bin tl
Yapio. Size 9 dediyse super bi fiyat vermis

Haldun bey bana 3000 euro demisti yani 16 bin tl
Yapio. Size 9 dediyse super bi fiyat vermis
Bence bu hiç etik değil herkese farklı fiyat, Haldun bey e hiç yakışmamış. Ne tutturabilirsem mi demek gerekir, kimden ne koparsam mı? Neyse herkes hakettiğini yaşar bence . Doktorunuzu iyi araştırın hanımlar..

Bence bu hiç etik değil herkese farklı fiyat, Haldun bey e hiç yakışmamış. Ne tutturabilirsem mi demek gerekir, kimden ne koparsam mı? Neyse herkes hakettiğini yaşar bence . Doktorunuzu iyi araştırın hanımlar..

Arastira arastira salih emre beyden kararliyim uc ay sonra da ameliyat olcam hayirlisiyla

Ezo23 saniyorum revizyon oluyor o sebeple 12 bin.

onu yaparız bunu yaparız testler falan da var dedi gene bnmki 12 bin i bulurdu heralde ..

Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derim :KK66: eğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..
MERHABA bende burun estetiği olmak istiyorum ama çok kararsızım resimlerinizi banada atarmısınız acaba

Back