• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Olumsuz söylediği şey olmazmış yapsam bile değişen bişey olmaz dedi aynı kalır dedi anlamadın hiç bişey hocam tavsiyeniz ne dedim nefes almak için ol ama estetik açıdan yapsamda olmaz dedi yada ilgilenmek istemedi personelin bi tanısığı geldi onunla 40 dk konuştu
Canım birde şöyle düşün bütün isteklerine evet deseydi ve ameliyattan sonra sen büyük bir hüsrana uğrasaydın herşey daha kötü olurdu hem boşuna ücret ödemiş olcaktın hemde hayal kırıklığı doktor bey bence samimi bi şekilde yapamam demiş başkası olsa belki sırf ücret almak için olur tamam yaparız diyebilirdi :) ben çok şahit oldum bu sitede gerçekten bence sevin buna ve doktora bu konuda kızma herkesin bi kapasitesi var demekki

Benim çok büyük burnum yok ama kemik eğriliği var hem içten hem dıştan acaba Haldun bey bu konuda başarılımı?
ameliyat olanlar solunum sıkıntınız bitti mi?

Benim çok büyük burnum yok ama kemik eğriliği var hem içten hem dıştan acaba Haldun bey bu konuda başarılımı?
ameliyat olanlar solunum sıkıntınız bitti mi?
Canım ben oldum çok memnunum benimde sağ taraf tamamen tıkanıktı ve deliklerde şekil bozuklukları burun ucu düşüklüğü gibi bi çok şey giderildi şuan çok rahatım bütün sıkıntılarımdan kurtuldum üç ay geçti maşallah sıfır sıkıntı

fotolarınıza baktım gerçekten çok güzel doğal olmuş ameliyat sonrası nasıl geçti zorlandınız mı? fiyatlar nasıl ?

Gerçek çok güzel doğal bir burnunuz olmuş ameliyat sonrası zormu? ameliyat masrafı ne kadar acaba?

ameliyata girecektim, bundan 3 hafta önce grip olduğum için giremedim, bugüne aldı doktor beni sabah 8 de gittim oda tutuldu, burun için gerekli malzemeleri aldım, onlar elimde yatakta bekle bekle 3'e kadar beklettiler, hastanede koşuşturma vardı derken taburcu ettiler. işaret midir bilmiyorum ama şu ameliyata bir türlü giremiyorum.

Benim gibi şansızlık yaşayan oldu mu başka? Bir de ne zamana tekrar şansım olur (6 mart ilk tarihimdi)

ameliyata girecektim, bundan 3 hafta önce grip olduğum için giremedim, bugüne aldı doktor beni sabah 8 de gittim oda tutuldu, burun için gerekli malzemeleri aldım, onlar elimde yatakta bekle bekle 3'e kadar beklettiler, hastanede koşuşturma vardı derken taburcu ettiler. işaret midir bilmiyorum ama şu ameliyata bir türlü giremiyorum.

Benim gibi şansızlık yaşayan oldu mu başka? Bir de ne zamana tekrar şansım olur (6 mart ilk tarihimdi)

Bende 6martta burun ameliyatı oldum haldun beye.demek sende olsan aynı gün olacakmışız.hayırlısı olsun hakkında ..benim kızımda 1 martta çok ağır gripti ondan kapmamak için öyle ellerimi yüzümü yıkıyordum ballı zencefilli karışımlar falan içtim.çok şükür ameliyatım oldu ve sonuçtan çok memnunum.dün de ülke çapında uç bi olay yaşandı o da seni buldu şans gerçekten,senin elinde olmayan bi erteleme olduğu için haldun bey en kısa zamanda seni ameliyata alır canım merak etme.yeni başvuran bi hastası gibi 3 ay sonraya gün vermez.bi de salı ve cuma günü haldun beyin ameliyat günleri.sen de her an çağırılacakmışsın gibi kendini kolla hastalıklara karşı canım:)

Bende 6martta burun ameliyatı oldum haldun beye.demek sende olsan aynı gün olacakmışız.hayırlısı olsun hakkında ..benim kızımda 1 martta çok ağır gripti ondan kapmamak için öyle ellerimi yüzümü yıkıyordum ballı zencefilli karışımlar falan içtim.çok şükür ameliyatım oldu ve sonuçtan çok memnunum.dün de ülke çapında uç bi olay yaşandı o da seni buldu şans gerçekten,senin elinde olmayan bi erteleme olduğu için haldun bey en kısa zamanda seni ameliyata alır canım merak etme.yeni başvuran bi hastası gibi 3 ay sonraya gün vermez.bi de salı ve cuma günü haldun beyin ameliyat günleri.sen de her an çağırılacakmışsın gibi kendini kolla hastalıklara karşı canım:)
Arkadaşlar bir işaret olabilir dediler, bazıları da çok istediğin için olmuş olabilir dedi. En çok 12 saat yol gelen anneme üzüldüm ve ameliyat gecesi aynada uzun uzun burnumun son haline bakıp artık eski burnumu göremeyeceğim derken bu aksilik oldu. Umarım dediğin gibi en kısa zamanda alırlar, Haziranda ders dönemim bitecek ve dersler sıkışsın istemiyorum, rapor da alacağım diyorum okula 2 seferdir. Yorumlardan okuduğum kadarıyla 10 güne ayağa kalkıp işlerimi halledecek gibi olacağım sanırım ama metrodan korkuyorum, teşekkürler.

Arkadaşlar bir işaret olabilir dediler, bazıları da çok istediğin için olmuş olabilir dedi. En çok 12 saat yol gelen anneme üzüldüm ve ameliyat gecesi aynada uzun uzun burnumun son haline bakıp artık eski burnumu göremeyeceğim derken bu aksilik oldu. Umarım dediğin gibi en kısa zamanda alırlar, Haziranda ders dönemim bitecek ve dersler sıkışsın istemiyorum, rapor da alacağım diyorum okula 2 seferdir. Yorumlardan okuduğum kadarıyla 10 güne ayağa kalkıp işlerimi halledecek gibi olacağım sanırım ama metrodan korkuyorum, teşekkürler.
Evet ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor of ne gerek vardı falan dedim bende:))ama 1.haftadan sonra rahatlamaya başladım atel falan çıkınca..10 güne çok iyi olursun inşallah sadece bol buz koyarsın morarmazsın 10.gün işe başlarsın :)

Gerçek çok güzel doğal bir burnunuz olmuş ameliyat sonrası zormu? ameliyat masrafı ne kadar acaba?
Canım hiç zor değil ben acayip korkuyodum ya ölürsem ya şöyle olursa böyle olursa diye evham yapıyodum hiç biri olmadı şükür ayrıca gram ağrı çekmedim çok rahat geçti çokda memnunum ücret olarak 3.500 ödedim

Çok bi beklentim yoktu şu olsun bu olsun demedimde doğal normal bişey olsun siz nasıl uygun olanını görüyorsanız dedim isteyerek ve içinden gelerek cevap vermedi.çokta önemli değil daha iyi bir doktor buldum ve hiç olumsuz bir yorum görmedim ayrıca mıayene ücretidr yok kalacak yere kadar hepsini ayarlıyorlar

Çok bi beklentim yoktu şu olsun bu olsun demedimde doğal normal bişey olsun siz nasıl uygun olanını görüyorsanız dedim isteyerek ve içinden gelerek cevap vermedi.çokta önemli değil daha iyi bir doktor buldum ve hiç olumsuz bir yorum görmedim ayrıca mıayene ücretidr yok kalacak yere kadar hepsini ayarlıyorlar
Hayırlısı olsun cnm senin için umarım herşey yolunda gider ve istediğin gibi sonuçlanır

İnşallah çok sağol herşeyde bir hayır vardır illaki bu arada bişey sorcam ameliyat olduktan sonra nasıl bir yatış şekli olmalı ilk bir kaç ay sadece sırt üstümü yatıcaz hani yan yatınca herhangi bişey olurmu ameliyat olan arkadaşlar bi yardımcı olun

Son bir şey sormak istiyorum: 6 mrttan beri ertelenen ameliyat bu nisan içerisinde biter değil mi? doktora özellikle bu hafta olmak istediğimi söyledim çok zor dedi ama. Sıcaklarda (mayısta) ameliyat olmak istemiyorum, eğer cuma hastanedeyse bir haber bekliyorum. Artık tek derdim bir an önce ameliyatı olmak

Kızlar yorumlarınızı baştan sona kadar okudum. Yrd. Doç.Dr Haldun Kamburoğlu'nu beğenmeyen çok nadir. Herkes olumlu yorum yapmış.Bu yorumlar karar verdiğim Prof. Dr. Zeki CAN Bey'den vazgeçmemde etkili oldu. Hatta dün randevu almıştım iptal ettim. Daha fazla araştırma ihtiyacı hissettim ve birazda burun ameliyatı konusuna hala alışamadım. Aslında aynaya her baktığımda burnumun içteki eğriliğinden, kemerli durumundan, nefes alma problemlerimden ve büyüklüğünde aşırı rahatsızım. 27 yaşımdayın ve bu yaşıma kadar bunun barışık bir şekilde yaşadım. Ama artık olmuyor. Bu kusurlarımdan kurtulmak istiyorum. Her insan uyandığında ne güzelim diye uyanmak ister ve bunun hatırı için sanırım katlanılır bu ameliyata. AMELİYAT OLDUĞUMDA İFADEM, GÜLÜŞÜM VE MİMİKLERİM DEĞİŞİR DİYE de korkmuyor değilim. Yalnız bu yorumlarda gördüğüm kadarıyla bugün karar versem bile Yrd. Doç.Dr Haldun Kamburoğlu yaklaşık 1 sene sonra yapabilecek gibi. Bunun dışında arkadaşımın eniştesi Tekirdağ'da plastik cerrah ondan Ankara'da iyi bir plastik cerrah önermesini istemiştim. Tavsiyesi Hacettepenin Profesörlerinden Mehmet Emin Mavili olmuştu. Yalnız bu tavsiyesini forumda araştırdım. Forumda Prof. Dr. Mehmet Emin Mavili'ye ameliyat olanların çoğunluğu çene cerrahisi üzerineydi. Bu durumda siz ne yapardınız? Nasıl bir yol izlerdiniz? Karar vermek acayip sancılı bir işmiş. Bu yollardan geçen arkadaşarın bana yardımcı olmasını istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun haldun kamburoğlu nasıl bir doktor ameliyat olan varmı burun ameliyatı olucam doktor seçimi çok zor. Kafayı yiycem

ben varım!!:KK54:
Kendisi ameliyat öncesinde ve daha önemlisi sonrasında da ilgili bir doktor. Gidin görüşün derim, hem yaptığı burunları görme şansınız hem de size neler yapmayı planladığını öğrenirsiniz.. Doğal ve düz burunlar yapıyor genelde, yandan bakınca kaydırak gibi bir kavis olmuyor

İnşallah çok sağol herşeyde bir hayır vardır illaki bu arada bişey sorcam ameliyat olduktan sonra nasıl bir yatış şekli olmalı ilk bir kaç ay sadece sırt üstümü yatıcaz hani yan yatınca herhangi bişey olurmu ameliyat olan arkadaşlar bi yardımcı olun
Canım ilk iki ay sırtüstü yatmayı öneriyo doktor bende o şekilde yattım yan yatmak iyi olmuyo

Cnm bende haldun beyin hastasıyım 26 aralıkta oldum ameliyatımı benimde mimiklerim ve ifadem değişir diye korkularım oldu yapay bir burun istemiyordum şuan çok memnunum hem eski ifadem mimiklerim yerli yerinde hemde estetik duruşlu yapay bir burnum yok gayet naturel bir burna sahibim :) darısı sana

Back