• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar ben pazartesi günü haldun beye muayene oldum.İşinin ehli birine benziyor.Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi. Neredeyse bir yıl sonra yani. Keşke önceden bilseydim bu kadar geç tarihe vereceğini.Hem zaman hem para kaybı oldu.Siz de bilin ona göre gidin diye bilgilendireyim dedim:)
evet haldun hoca yoğun çalışıyor ..bu arada bende pztesi ordaydım :)

Haldun bey ağustostan sonra birkaç aylığına yurtdışında olacakmış,ondan ocağa veriyormuş randevularını.bu arada bende pazartesi oradaydım:))))

arkadaşlar ben pazartesi günü haldun beye muayene oldum.İşinin ehli birine benziyor.Fakat ocak veya şubata ameliyat tarihi verebileceğini söyledi. Neredeyse bir yıl sonra yani. Keşke önceden bilseydim bu kadar geç tarihe vereceğini.Hem zaman hem para kaybı oldu.Siz de bilin ona göre gidin diye bilgilendireyim dedim:)

zaten 4 5 ay sonraya verebiliyordu yazın da yurtdışında olacağı için neredeyse bir yılı bulmuş.. ama karar verdiyseniz irtibat halinde kalırsanız randevu alıp vazgeçenler oluyor bazen, korku yada maddi sebeplerle vs. onların yerine alabilir, bana marta tarih vermişti, aralıkta oldum mesela.

zaten 4 5 ay sonraya verebiliyordu yazın da yurtdışında olacağı için neredeyse bir yılı bulmuş.. ama karar verdiyseniz irtibat halinde kalırsanız randevu alıp vazgeçenler oluyor bazen, korku yada maddi sebeplerle vs. onların yerine alabilir, bana marta tarih vermişti, aralıkta oldum mesela.
O durumlar için yedek listesi oluşturmuş o bile doluydu maalesef

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun haldun kamburoğlu nasıl bir doktor ameliyat olan varmı burun ameliyatı olucam doktor seçimi çok zor. Kafayı yiycem

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun haldun kamburoğlu nasıl bir doktor ameliyat olan varmı burun ameliyatı olucam doktor seçimi çok zor. Kafayı yiycem
Okuduğum kadarıyla yorumlar iyi. Kendisiyle görüşmeye de gittim. Iyi bi sonuç alacağımı söyledi tek sıkıntı geç bi tarihe ameliyat günü vermesi

Benim de bugün haldun beyle randevum vardı 24. Gün bugün ve çok şükür çok memnunum.aceleniz yoksa ocak ayında da ameliyat olabilirim derseniz kesinlikle haldun beye ameliyat olun derim.

Bugün randevum vardı 1 saat bekledim 10 dk görüştük 155 tl ücret aldılar ve çok olumsuz konuştu moralim sıfır çıktım yanından ilk ameliyatım olacaktı

Bugün randevum vardı 1 saat bekledim 10 dk görüştük 155 tl ücret aldılar ve çok olumsuz konuştu moralim sıfır çıktım yanından ilk ameliyatım olacaktı
ben de baya beklemiştim ya.5 dk anca görüştük.Yalnız bana olumlu şeyler söyledi.Sadece 2016 ya tarih vermesi moralimi bozdu.Sana olumsuz ne söyledi?

Olumsuz söylediği şey olmazmış yapsam bile değişen bişey olmaz dedi aynı kalır dedi anlamadın hiç bişey hocam tavsiyeniz ne dedim nefes almak için ol ama estetik açıdan yapsamda olmaz dedi yada ilgilenmek istemedi personelin bi tanısığı geldi onunla 40 dk konuştu

Olumsuz söylediği şey olmazmış yapsam bile değişen bişey olmaz dedi aynı kalır dedi anlamadın hiç bişey hocam tavsiyeniz ne dedim nefes almak için ol ama estetik açıdan yapsamda olmaz dedi yada ilgilenmek istemedi personelin bi tanısığı geldi onunla 40 dk konuştu
neden olmazmış seninki nasıl bi burnun var ki çok merak ettim

Şaşırdım canım vallahi ben hiç bir sorun yaşamadım görüşme esnasındada gayet anlayışlıydı :) görüşme süresini kısa tutuyor ama azcık cazlasaydın uzatırdı biraz cadı olmak lazım, birde orjinal burnun bir yapısı var tamamen yok olup yapay minik bir burun istediysen belki o sorun olmuştur. Demekki haldun beyinde standart bir ameliyat stili var orasını tam bilemiyorum. Ben aksine doğal ve eski burun yapımın çok değişmeden rötüşlü hale gelmesini istemiştim çünkü ifadeyi değiştiren minik burunlara tahammül edemiyorum cidden inşallah gönlüne uygun iyi bir doktor bulursun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back