• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Daha güzel bir burna ve görünüme sahip olmayı her kadın ister. Ben de burnundan rahatsızlık duyan bir kadın olarak işinde başarılı bir doktor arayışına geçmiştim. Tavsiyeler üzerine Dr Haldun Kamburoğlu hocam ile görüştüm ve muayene için randevu aldım. Çok yoğun olduğandır yaklaşık 3 hafta sonrasına randevu verdi. Hocamın üstün bilgisi beni gerçekten etkiledi, güvenimi sağladı ve ben de ameliyata karar verdim. Ameliyat sırasında fazla ağrı hissetmedim. Sonuçlar gerçekten çok başarılıydı. Tam da istediğim gibi bir burna kavuşmuş oldum. Hocama sonsuz teşekkür ediyorum.
Oncesi ve sonrasi resimlerini gormek munkun mu ? Tesekkur ederim

Yeni uye oldum. Resim paylasimlarini/albumleri nasil gorebilirim ? Siteyi anlamakta zorlaniyorum 😂

Dr Haldun Kamburoglu'na ameliyat olmus olan arkadaslar bana resim gonderirmisiniz lutfen ? Email adresimi yazabilirim. Tesekkur ederim

Bende haldun beye amelıyat olmayı düşünüyorum lütfen banada fotolarınızı atar mısınız çok teşekkür ederim şimdiden😊😊

sizce Haldun beye göz kapağı estetiği de olabilir miyim burun ve göz kapağı birlikte olmak istiyorum. titiz biriyim göz kapağında başarılı mı kendisi bilen var mı?

Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derim ;) eğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..
Merhaba 🙋‍♀️ bende Haldun Kamburoğlu na burun estetiği olmak istiyorum fakat bir yandanda çok korkuyorum. Yaptığı ameliyatların fotoğraflarını çok paylaşmıyor maalesef muayene sırasında da başkalarının fotoğraflarını hiç göstermedi. Kendi paylaşımlarında da Yan profil başarılı fakat önden neredeyse hiç yok. Siz Haldun beye ameliyat olmuşsunuz. Benimle burnunuzu. Ön profilden görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Birde elinizde varsa öncesi ve sonrası şeklinde paylaşım yapabilirseniz minnettar olurum.

Merhaba ben 1ay once burun amliyati oldum Haldun beye ve gayet basarili birisi bu konuda ellerine saglik cook ugrasti ve cok guzel yapti ameliyat oncesi baya bir gidip geldim bi cok sorularim oldu herseyi tek tek anlatti sabirla (: Haldun bey eylulun sonuna kadar konya egitim ve arastirma hastanesinde ve cok az bi vakit kaldi gitmesi ve baya dolu eger gercekten olmayi dusunuyorsaniz biran once ameliyat gununuzu alin derim cunku ben gercekten cok memnunum burnumdan (:
Merhaba 🙋‍♀️ bende Haldun Kamburoğlu na burun estetiği olmak istiyorum fakat bir yandanda çok korkuyorum. Yaptığı ameliyatların fotoğraflarını çok paylaşmıyor maalesef muayene sırasında da başkalarının fotoğraflarını hiç göstermedi. Kendi paylaşımlarında da Yan profil başarılı fakat önden neredeyse hiç yok. Siz Haldun beye ameliyat olmuşsunuz. Benimle burnunuzu. Ön ğrofilden görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Birde elinizde varsa öncesi ve sonrası şeklinde paylaşım yapabilirseniz minnettar olurum.

Ben onu biraz kibirli buluyorum yaptığı ameliyatlar nasıl bilmiyorum ama birkaç kez botoks için gitmiştim

Merhaba bende 10 gün önce Hacettepe Ankara Haldun ve Ömer beye ameliyat oldum sonuçta cok memnunum herkese tavsıye ederım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki mert çalış var ona gidicem ben deviasyon olucam birde kemer var sizce o mu doçent olduğu için yoksa haldun mu?

merhaba bende haldun beye oldum şubat ayında . Kimse anlamıyor içiniz rahat olsun tedirginliğinizi anlıyorum ancak gerçekten benim açımdan sonuç harika .
Geçmiş olsun 🙏 bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem 🌸

Bütün araştırmalarımdan sonra en sonunda eylülde Haldun beye ameliyatımı oldum... Şuanda şişliklerim de indi...Çok çok çok mutluyum, iyi ki de olmuşum...Çok çok teşekkürler doktorum...
Geçmiş olsun 🙏 bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem 🌸

Kızlar ağustos ayında Haldun beyden randevum var. Burunlarınızı çok merak ediyorum. Bana da resim atabilir misiniz?
Merhaba, bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. siz ameliyatınızı Haldun hocaya olduysanız Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem 🌸

Back