Selam arkadaşlar. Haldun Beye burun ameliyatı olalı yaklaşık 1 ay oluyor ve kendimi gayet iyi hissediyorum. Burnunu defalarca kırmış biri olduğum halde ameliyat konusunda çok ciddi endişelerim vardı ve yıllardır ameliyattan kaçıyordum, zira daha iyi bir burun beklerken daha kötüsüne sahip olma ihtimali vardı ve benim burnumla ilgili -en azından görünüş olarak- büyük bir rahatsızlığım yoktu. Çevremde başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarıma bakıp ya böyle felaket bir şey olursa diye paniğe kapılıyordum. Bir gün aklıma esti ve Haldun beyle görüşmeye gittim ve tamamen içgüdüsel olarak, ben bu doktordan başkasına kendimi emanet etmem dedim ve ona ameliyat olabilmek için 1 yıl bekledim. Gerek doktor olarak gerekse insan olarak harika biri olduğunu düşünüyorum. Bir sıkıntınız olduğunda her zaman yardımcı oluyor. Diğer bazı doktorlar gibi soğuk, mesafeli ve içi fos ukalalıkları yok. Şakalaşarak gülerek samimi bir şekilde muhabbet edebiliyorsunuz, bu da stresi ortadan kaldıran en önemli şey bana göre. Zor bir ameliyat geçirmişim. Burnumda bolca kırık ve kıkırdak eksikliği vardı. Ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı, oldukça rahattım. Hızlı bir iyileşme ile 2 haftada kendime geldim. Haldun bey işinde profesyonel ve titiz, yaptığı her burnun kendi imzası olduğunu biliyor. Şu an burnum haliyle şiş ancak bu şekliyle bile oldukça güzel ve doğal duruyor. Ameliyat olduğumu bilenler burnuma bayılıyor, bilmeyenler fark etmiyor bile. Diğer doktorlar hakkında bilgim yok ama Haldun beyi kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Yaptığı burunları sosyal medya hesaplarından görebilirsiniz. :))