- 13 Ekim 2014
- 98
- 32
- 23
- 38
Sana yorum atmıştım ama postu kopyalamadan olmuşKızlar yorumlarınızı baştan sona kadar okudum. Yrd. Doç.Dr Haldun Kamburoğlu'nu beğenmeyen çok nadir. Herkes olumlu yorum yapmış.Bu yorumlar karar verdiğim Prof. Dr. Zeki CAN Bey'den vazgeçmemde etkili oldu. Hatta dün randevu almıştım iptal ettim. Daha fazla araştırma ihtiyacı hissettim ve birazda burun ameliyatı konusuna hala alışamadım. Aslında aynaya her baktığımda burnumun içteki eğriliğinden, kemerli durumundan, nefes alma problemlerimden ve büyüklüğünde aşırı rahatsızım. 27 yaşımdayın ve bu yaşıma kadar bunun barışık bir şekilde yaşadım. Ama artık olmuyor. Bu kusurlarımdan kurtulmak istiyorum. Her insan uyandığında ne güzelim diye uyanmak ister ve bunun hatırı için sanırım katlanılır bu ameliyata. AMELİYAT OLDUĞUMDA İFADEM, GÜLÜŞÜM VE MİMİKLERİM DEĞİŞİR DİYE de korkmuyor değilim. Yalnız bu yorumlarda gördüğüm kadarıyla bugün karar versem bile Yrd. Doç.Dr Haldun Kamburoğlu yaklaşık 1 sene sonra yapabilecek gibi. Bunun dışında arkadaşımın eniştesi Tekirdağ'da plastik cerrah ondan Ankara'da iyi bir plastik cerrah önermesini istemiştim. Tavsiyesi Hacettepenin Profesörlerinden Mehmet Emin Mavili olmuştu. Yalnız bu tavsiyesini forumda araştırdım. Forumda Prof. Dr. Mehmet Emin Mavili'ye ameliyat olanların çoğunluğu çene cerrahisi üzerineydi. Bu durumda siz ne yapardınız? Nasıl bir yol izlerdiniz? Karar vermek acayip sancılı bir işmiş. Bu yollardan geçen arkadaşarın bana yardımcı olmasını istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Haldun beyin yaptığı burunlar bu tarza yakın ben çok memnunum sende iyice araştır ona göre karar ver cnm