canııım nolur üzülme kıyamamm yaa:) ben ameliyatımın ilk günleri aynaya bakıp bakıp neler kurmuştum bilsen

biri sarkık mı ne, yok biri büyük biri küçük ay bunlar çok mu büyük vs. gibi zaten ilk günleri patlayacak bomba gibiydi. Kaç kez dr. umu aradım hatta ona mail ile resimlerimi gönderdim. Daha çok erken olduğunu zamanla şişliklerin inip şekilleneceğini söyledikçe moral buldum. Düşün ki kızkardeşim benden önce ameliyat olmuştu ve aynı şeyleri o da bana söylemesine rağmen dr.a danışmadan rahat edememiştim. Şişlikler inince 2 cm gibi küçülme olmuştu ve sanırım bu küçülmenin sebebi de ödemlerin inip göğüslerimin eşitlenmesiydi.Senin bu endişelerinde gayet normal denizciğim. Ama daha çok erken canım ya 2 gün oldu henüz şişliklerin inmesi 2 ay gibi zaman alabilir. zaten ancak o zaman göğüslerinin şekli şemali belli olmaya başlayacaktır. Forumdaki deneyeyimli arkadaşlar ise 6 aydan sonra şekillerin tam oturduğunu söylüyor. O yüzden sakın ama sakın moralini bozma nolur. Bu günlerini atlat sonra inşallah sende keyfini sürersin canım. Aklına takılan şeyler olursada Hakan beye danışmalısın mutlaka. Hatta sende benim gibi resimlerini ona mail ile ulaştırırsan daha da iyi olur diye düşünüyorum. Birde bandajlarını eve gider gitmez mi aç dedi doktor? bana 5. gün duşta açmamı söylemişti:26: