Oyku nasil bir burnun vardi ve simdi nasil. Ben revizyon ameliyati icin Turkiyeye gelmeyi istiyorum tekrar fotografin varsa birde koyarmisin. Gozum korktu onun icin soruyorum cok tesekkur ederim..selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.
Selamlar,
Ben de 3 Mayıs'ta Fethi Orak'a ameliyat oluyorum. Alman Hastanesi hakkında ya da doktorla iletişimde olabilecek eksiklikler/yanlışlıklar hakkında önerin olur mu? Çünkü ne yapacağını hiç konuşmadık. Yüzüme uygun olacağını söyledi ve o an için bu cevabı yeterli buldum. Yine de endişeliyim.
çok araştırma yaptım bugün 4. Olarak fethi bey'e muayene oldum ve şansımdan dolayı 1 kasım'da yer buldum. Yaptığı ameliyatların resimleri mükemmel ötesi kesinlikle çok ilgili güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum, fethi bey'e muaayene olmadan kesinlikle karar vermeyin. Ben burun ameliyatı olucam yarın bi arkadaşım çene ameliyatı oluyor, mutlaka görüşmeye gitmeden karar vermeyin her konuda çok iyi olduğunu çevremden ve netten duydum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?