• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

Sevgili Arakadaşlar,
Burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyordum. Mazhar Çelikoyar'a ameliyat olan bir arkadaşım vardı. muayneye gitme kararı aldım. randevu alıp gittiğimde kız Mazhar Beyin o gün olmadığını telefonumdan da bana ulaşamadıkları için bilgi veremediklerini söyledi. Hayatımda bu kadar saçma bir açıklama duymadım. İstanbul Cerrahi gibi bir yerde doktorun işi çıkıyor ve hastalarına bunun bilgisi verilmiyor. beni bulana kadar aramaları gerekiyordu. Mesaj atma sistemleri var onu kullanabilirlerdi. Onca yolu gittim muayneye diye ve bu izahatı olmayan tutum nedeniyle olamadım. Paramla rezil olamayacağıma göre bu doktoru derhal eledim. Aynı gün İlker Manavbaşı'na gittim. İnternette kendisiyle ilgili son derece fazla olumlu yorum var. Bunlara istinaden görüşmeye gittim. Fotoğraf çekiyor ve bir saate yakın ilgileniyor. Ancak çektiği fotoğraf beni tatmin etmedi. yani bana yapmayı vaadettiği burun bence biraz uzun oldu.çok içime sinmediği için bir doktora daha gitme kararı aldım. Ömer Faruk Sağun diye bir doktoru tavsiye etmişlerdi ona da gittim. Ondan da memnun kalmadım. Ve en sonunda doktorumu buldum. Kimseyi kötülemek istemem haddim de değil ama Fethi bey bu doktorların arasında kalitesi ve hekimliğiyle zaten bambaşka bir insan. Güven veriyor insana, bu işi ticarete dökmüşlüğü de yok. ben gittiğim diğer doktorlarla kıyasladığımda Fethi Bey'i Pahalı bile bulmadım. Fethi Bey bir Prof. İlker bey ve Mazhar Bey de doçent sanırım ama neredeyse aynı fiyat.ki sağlık sektöründe hep prof.lar biraz daha pahalıdır bu da doğal. Ben cumartesi ameliyat olacağım,Merak edenler için daha sonra da bilgi veririm.
Saygılar.

mrb ınsallah burnun cok guzel olmustur pazartesı gunu bende fethi beye amelyat olacagm deneyımlerını paylasırsan bıde foto koyarsan cok sevınırımm

memnun kalacağına eminim.bende fethi beye burun ameliyatı oldum.hiç sıkıntı yaşamadım.iyi ameliyatlar.

mrbb fethı beye amelıyat olmus bırıne denk geldıgıme cok sevındım=)) yasadıgın surecı bıraz anlatırmısın hastanede neye ıhtıyacın olmustu?

merhaba.öncelikle kendini hazır hissetmek ve doktora güvenmek çok önemli.ben bu duygularla girdiğim için ameliyat sonrasıda mutluydum.alçılar açılınca herşey güzel olacak diye düşündüm.Ben ameliyat sonrası masaj yapmayı ihmal ettim.o yüzden ödemlerimin tam geçmesi 1 yılı buldu.Ama oda çok farkedilir değildi.

merhaba.öncelikle kendini hazır hissetmek ve doktora güvenmek çok önemli.ben bu duygularla girdiğim için ameliyat sonrasıda mutluydum.alçılar açılınca herşey güzel olacak diye düşündüm.Ben ameliyat sonrası masaj yapmayı ihmal ettim.o yüzden ödemlerimin tam geçmesi 1 yılı buldu.Ama oda çok farkedilir değildi.[/QUO
cnm pekı hastane ucretıyle doktor ucretı ayrımı?? bıde foto koyabılırsen cok sevınırımopuyorumnanaktan

Ben de tam bir yil once Fethi Bey'e burun ameliyati oldum..Kendisi alaninda cok profosyonel bir insan,tam anlamiyla bir doktor..Gereksiz tum ayrintilardan kacinan,yapmacik samimiyetten uzak, ve hastaya bir palyaco gibi diilde gercek bir doktor gibi yaklasan bir kisi..Ben bu bir sene icinde en ufacik bir sorunla bir karsilasmadim,hayatim onun elleriyle inanilmaz keyifli ve saglikli bir hal aldi..Kendisine burdan tekrar tekrar tesekkur ediyorum..Umarim sizlerin de sonucu benimki kadar mutlu edici olur..Sevgilerr..

Fethi Bey'in mail adresi yada ulaşabileceğimiz bi numarası falan varmıdır? Bılen özelden yazabilirmi arkadaşlar ??

Benim arkadaşım da Fethhi Bey'e amliyat olmuş. O kadar beraber çalıtık estetikli olduğunu anlamadım taa ki burnumu yaptıracağım dediğimde Fethi Bey' e git benimkini o yaptı diyene kadar. Şoklara girdim o kadar güzle ve doğal ki burnu. Bende randevu aldım Fethi Bey'den ama kafam çok karışık. Fethi Bey Cerrah Paşa'dan emekli sanırım Doçent. Cumartesi Pazar çalışmıyor. HAfta 3 amliyat yapıyor sanırım. 3 Günde muayene kabul ediyor. Bu yüzden hem yoğun hemde haftada az ameliyat yapması nedeniyle çok geç amliyat tarihleri veriyor. Bende randevu aldım ama hala aklımda Yakup Avşar kaldı. Yakup Bey bana pahalı geldi Fathi Bey'in fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim. Randevu günüme daha çok var ve bu arada başka doktorlara görüşeceğim.

Benim arkadaşım da Fethhi Bey'e amliyat olmuş. O kadar beraber çalıtık estetikli olduğunu anlamadım taa ki burnumu yaptıracağım dediğimde Fethi Bey' e git benimkini o yaptı diyene kadar. Şoklara girdim o kadar güzle ve doğal ki burnu. Bende randevu aldım Fethi Bey'den ama kafam çok karışık. Fethi Bey Cerrah Paşa'dan emekli sanırım Doçent. Cumartesi Pazar çalışmıyor. HAfta 3 amliyat yapıyor sanırım. 3 Günde muayene kabul ediyor. Bu yüzden hem yoğun hemde haftada az ameliyat yapması nedeniyle çok geç amliyat tarihleri veriyor. Bende randevu aldım ama hala aklımda Yakup Avşar kaldı. Yakup Bey bana pahalı geldi Fathi Bey'in fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim. Randevu günüme daha çok var ve bu arada başka doktorlara görüşeceğim.

cnm mrb oncelıkle fethı orak prof. docent deıl. ewt cok yogun ama:( ben 25 gun once yaptrdm burnumu sıs olmasına ragmen begenıormm soruların olursaa ozelden konusalm cnmm

merhaba,

bende ameliyat omak istiyorum ve doktor araştırıyorum.açıkcası iş ciddiye binince insan çok tereddüt ediyor.fethi beyde ameliyat olan arkadaşlar beni ekleye bilirmi lütfen .resimlerini görmek ve fiyat hakkında bilgi almak için.

ben ilk olarak görüşmeye Emre ilhan ' a gideceğim (haftaya cumartesi).sonra aklımda Yakup Avşar var..çok pahalı ama..genede görüşmede fayda var.

Arkadaslar Alman Hastanesi'nde gorev yapan Prof. Fethi Orak hakkinda bilgisi olan var mi acaba..Son zamanlarda Prof. Orak'a ameliyat olmus olan ya da yine Prof. Orak'a bir tanidigi ameliyat olmus olan varsa tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim..Tesekkurler..
merhaba,4 sene önce burnumdan fethi beye ameliyat oldum bu yazda kardeşim oldu bütün ailecek ameliyatlarımızı kendisine yaptırıyoruz.Fiyatları biraz tuzlu olsada işinde gerçekten çok iyidir.Ben burun ameliyatı olmadan 4 ayrı doktora göründüm en sonunda Fethi beyde karar kıldım gerçekten çok mütevazı bir insan diğer estetik doktorları gibi kesinlikle değil..Benim ve kardeşimle beraber birçok arkadaşımda Fethi Beye ameliyat ettirdiler.Hepside çok memnun burun konusunda tereddüt etmenize gerek yok kesinlikle simanızı değiştirmiyor.Ne kusur varsa onu hallediyor..Diğer doktorların yaptığı hataları kendisi düzeltiyor bunuda biliyorum..Umarım yararı olmuştur..

arkadaslar selam, bende fethi beye amelıyat olmak ıstıoyorum bu pazartesı randevum var ama burun amelıyatı konusunda cok korkuyorum ya yenısı eskısını aratırsa diye. benımkı kemıklı bir burun degıl ucu cok etli ve et cok kalın. genelde burun ucuyla cok oynanmayan kemıklı burunların daha rısksız oldugu rivayetı var sizce durum nasıl? burun ucu etli ve kalın olupta fethı beye amelıyat olmus bırısı varmı.
acaba basarılı olurmu eskısınden kotu olursa burnum cok uzulurum.

resmınız varmı? ve burnunuz etlımıydı yoksa kemıklımı? fethı bey etlı burunu nasıl yapıyor yanı burun ucunu?

Merhaba aradaslar ben siteye yeni uye oldum, arastirma yapmak icin .. Fethi Beye 13 yil once burnumu yaptirdim, bence cok guzel oldu herseyden once cok dogal... burnum kemerliydi ama kalkik ve inceydi ayrica inanilmaz bir de devinasyon vardi burnumda neredeyse sol burun deligimden sifir nefes alabiliyordum.. ikisini de halletti, hem guzel hem saglikli bir burnum var 13 yildan beri..

bende burnumu yaptirmak istiyorum ama 2 kez birincisi hatli malesef :(. ben yurdinsinda yasiyorum simdi istanbulda olmak istiyorum. bana yardimci olbalirimisiniz

merhaba,4 sene önce burnumdan fethi beye ameliyat oldum bu yazda kardeşim oldu bütün ailecek ameliyatlarımızı kendisine yaptırıyoruz.Fiyatları biraz tuzlu olsada işinde gerçekten çok iyidir.Ben burun ameliyatı olmadan 4 ayrı doktora göründüm en sonunda Fethi beyde karar kıldım gerçekten çok mütevazı bir insan diğer estetik doktorları gibi kesinlikle değil..Benim ve kardeşimle beraber birçok arkadaşımda Fethi Beye ameliyat ettirdiler.Hepside çok memnun burun konusunda tereddüt etmenize gerek yok kesinlikle simanızı değiştirmiyor.Ne kusur varsa onu hallediyor..Diğer doktorların yaptığı hataları kendisi düzeltiyor bunuda biliyorum..Umarım yararı olmuştur..

Selamlar,

Ben de 3 Mayıs'ta Fethi Orak'a ameliyat oluyorum. Alman Hastanesi hakkında ya da doktorla iletişimde olabilecek eksiklikler/yanlışlıklar hakkında önerin olur mu? Çünkü ne yapacağını hiç konuşmadık. Yüzüme uygun olacağını söyledi ve o an için bu cevabı yeterli buldum. Yine de endişeliyim.

Merhabalar.Fethi Orak beye ameliyat olamyı düsünüyorum.Kendisi nasıl bir doktordur? Kendisine ameliyat olanalr memnun kaldımı? Ayrıca beni ekleyebilirlermi yaptığı burunları çok merak ediyorum doğrusu bilmiyorumkismile

Merhaba,

Fethi Bey'in burun ameliyatları icin genel bir fiyat aralıgı verebilir misiniz? Ozelden de atabilirsiniz, sizin ne kadar oldugunuz degil de sadece cok genel bir fikir edinmek istiyorum..

Tesekkurler

Back