Sevgili Arakadaşlar,
Burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyordum. Mazhar Çelikoyar'a ameliyat olan bir arkadaşım vardı. muayneye gitme kararı aldım. randevu alıp gittiğimde kız Mazhar Beyin o gün olmadığını telefonumdan da bana ulaşamadıkları için bilgi veremediklerini söyledi. Hayatımda bu kadar saçma bir açıklama duymadım. İstanbul Cerrahi gibi bir yerde doktorun işi çıkıyor ve hastalarına bunun bilgisi verilmiyor. beni bulana kadar aramaları gerekiyordu. Mesaj atma sistemleri var onu kullanabilirlerdi. Onca yolu gittim muayneye diye ve bu izahatı olmayan tutum nedeniyle olamadım. Paramla rezil olamayacağıma göre bu doktoru derhal eledim. Aynı gün İlker Manavbaşı'na gittim. İnternette kendisiyle ilgili son derece fazla olumlu yorum var. Bunlara istinaden görüşmeye gittim. Fotoğraf çekiyor ve bir saate yakın ilgileniyor. Ancak çektiği fotoğraf beni tatmin etmedi. yani bana yapmayı vaadettiği burun bence biraz uzun oldu.çok içime sinmediği için bir doktora daha gitme kararı aldım. Ömer Faruk Sağun diye bir doktoru tavsiye etmişlerdi ona da gittim. Ondan da memnun kalmadım. Ve en sonunda doktorumu buldum. Kimseyi kötülemek istemem haddim de değil ama Fethi bey bu doktorların arasında kalitesi ve hekimliğiyle zaten bambaşka bir insan. Güven veriyor insana, bu işi ticarete dökmüşlüğü de yok. ben gittiğim diğer doktorlarla kıyasladığımda Fethi Bey'i Pahalı bile bulmadım. Fethi Bey bir Prof. İlker bey ve Mazhar Bey de doçent sanırım ama neredeyse aynı fiyat.ki sağlık sektöründe hep prof.lar biraz daha pahalıdır bu da doğal. Ben cumartesi ameliyat olacağım,Merak edenler için daha sonra da bilgi veririm.
Saygılar.
mrb ınsallah burnun cok guzel olmustur pazartesı gunu bende fethi beye amelyat olacagm deneyımlerını paylasırsan bıde foto koyarsan cok sevınırımm