Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fethi beye ameliyatımı olduum alçılıyım şu an ama hayalimdeki burun çıkıcak altından biliyorum, ağrım fln hiçbişeyim olmadı sadece gözlerim şişip azıcık morarmıştı ama iniyo morluğuda geçti bile azıcık bi nokta var... tampon çıkarken sadece içim gıcıklandı o kadar acımadı bile, inanılmaz bi doktor, herkese tavsiye ederim
Merhabalar, Fethi Orak bir arkadaşımın burun estetiğini yaptı ve kendisinin burnu gayet güzel oldu fakat Fethi Bey görüşme sırasında fotoğraf üzerinde çalışmıyor bu da yapacağı burnun aşağı yukarı nasıl birşey olacağını kafanızda canlandıramıyor ayrıca burnunuza neler yapacağını anlatırken ansiklopedi açıyor, dergi açıyor oradan anlatıyor bu bana biraz eski kafalılık gibi geldi o yüzden ben operasyon için Teoman Doğan'ı tercih ettim. Kendisi nispeten genç ve fotoğrafta burnumda küçük rötuşlar yapmış doğallıktan yana bir cerrah. 1 ay sonra Teoman Doğana operasyon olacağım. Sonuçları merak eden olursa özelden paylaşabilirim. Bu arada anladığım kadarıyla fiyat konusunda da merak edilenler var. Fethi Orak burnum için 3000 euro istedi, Teoman Doğan da 8500TL. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.
15 mart cuma randevu aldım fethi orak bakalım nasıl olucak fiyatını çok merak ediyorumm
canım senin görüşmen nasıl gitti memnun kaldın mı fethi beyden güvenilir geldi mi fiyat olarak nasıl yardımcı olursan sevinirim ?
görüşmem ii geçti 20 ağustosta ameliyat olucam 3000 euro istedi kendisine güveniyorum bence işinin ehli