• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

fethi beye ameliyatımı olduum alçılıyım şu an ama hayalimdeki burun çıkıcak altından biliyorum, ağrım fln hiçbişeyim olmadı sadece gözlerim şişip azıcık morarmıştı ama iniyo morluğuda geçti bile azıcık bi nokta var... tampon çıkarken sadece içim gıcıklandı o kadar acımadı bile, inanılmaz bi doktor, herkese tavsiye ederim

arkadaşım fethi beye ameliyat olmuşsun nasıl bir doktordur burnun nasıl oldu beni bilgilendirir misin

Fethi Orak çok kötü bir doktordur. Sizinle asla ilgilenmez. Yaptığı işe saygı duymaz. Bir örnek vereyim ki savım asılsız kalmasın. Ben 7-8 sene önce kendisine Liposuction Yaptırdım. Sabah 09:00'da ameliyat olacaktım beni ameliyata 17:00'de aldı ve hiç bir açıklama yapmadan. Yaptığı işte berbat ve hatta korkunç.

Merhabalar, Fethi Orak bir arkadaşımın burun estetiğini yaptı ve kendisinin burnu gayet güzel oldu fakat Fethi Bey görüşme sırasında fotoğraf üzerinde çalışmıyor bu da yapacağı burnun aşağı yukarı nasıl birşey olacağını kafanızda canlandıramıyor ayrıca burnunuza neler yapacağını anlatırken ansiklopedi açıyor, dergi açıyor oradan anlatıyor bu bana biraz eski kafalılık gibi geldi o yüzden ben operasyon için Teoman Doğan'ı tercih ettim. Kendisi nispeten genç ve fotoğrafta burnumda küçük rötuşlar yapmış doğallıktan yana bir cerrah. 1 ay sonra Teoman Doğana operasyon olacağım. Sonuçları merak eden olursa özelden paylaşabilirim. Bu arada anladığım kadarıyla fiyat konusunda da merak edilenler var. Fethi Orak burnum için 3000 euro istedi, Teoman Doğan da 8500TL. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.

merhaba bende teoman doğanı düşünüyorum siz olmuşsunuz ameliyatı memnun kaldınız mı bi sorun yaşadınız mı ?

merhaba arkadaslar fethi beye ameliyat olan başka arkadaşlar var mı? cok acil bilgiye ihtiyacım var lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Olan arkadaslar memnun musunuz ? öncesi ve sonrası fotograflarınızı koyabilir misiniz ?

Fethi beyle alakali bilgi almak icin cok ugrastm buradan pek yararlanamasamda bu konuda cevremdekilerinde tavsiyesi ve kendi arastirmalarim sonucu fethi beyin kapisini caldim ve bununla kalmayip ona ameliyatimi da oldum henuz daha 10 gunluk ve sonuctan inanilmaz mutluyum sukurler olsunki , ben bu konu da daha once zarar gordugum icin cok arastirdim bircok dr gittim ve secimimi fethi beyden yana kullandm simdi iyikide diyorum gercektende estetik isi sans isi dr cok onemli ve fethi bey okadar basarili okadr babacanki girmeden once su burnu istiyorum fln hicbirsey soylemedm Bile tamamen ona biraktim ve bana gore super otesi bir is cikardi sagolsun simdi cok dogal, minik, madal sıkısmis gibi olmayan gayet olculu kalkik bir burnum var ameliyat olmak isteyenler gercekten de kendinizi gonul rahatligi ile fethi beye teslim edebilrsiniz ben uzun zamandr arastriyorm dr lara gidiyorm zaten en iyileri arasinda kendisi arastirirsaniz eger, ben cok cokk memnun kaldm size de kesinlikle tavsiye ederim bu konular sıkıntıli oluyor bildigim icin az da olsa sizlere yardm icin paylasmak istedm bunu:)

Back