Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

arkadaşım bende fethi oraka olucam ameliyat öncesi ve sonrasını detaylı bir şekilde anlatır mısın?

Merhaba, oncelikle gonlun rahat olsun diyebilirim fethi bey isini iyi biliyor alman hastanesin de oldum ameliyatimi gayet iyi ilgileniyorlar fethi beyde oyle hic bir sorun olmaz insallah senin icin de ikinci gun biraz yuzun sisebilir ama bu cok normal bol bol buz koymalisin yuzune sismemesi ve sicaktan kanamamasi icin ilk hafta cok dikkat etmelisin zaten bir hafta sonra kontrole gidiyorsun ve burnun da alci gibi bisey var onu cikariyor sonra da bantliyor o da bir hafta sonra cikacak daha sonra da burnun daki sisler yavas yavas inicek yerine oturacak sonra da iyiki olmusum diyeceksin eminim. Gayet iyi bir doktor yeterince aciklayabilmisimdir umarim sana iyi sanslar diliyorum hic korkma:)

cnm resimlerini koyar msn birde kaça ameliyat yapıyor yazarsan super olur::):):):):):)

cnm resimlerini paylaşır msn lütfen :)

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.
merhabalar, bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. acaba öncesi/sonrası resimleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Merhaba, meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve estetik cerrahı bir arkadaşım Fethi Orak, Akın Yücel ve Serdar Eren'i önerdi. Fethi Bey'e meme büyütme ameliyatı olmuş hanımlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen

Lutfen resım paylasırmısın ? Bende ıkıncı amelıyatımı olucam ılk amelıyatım 15 sene onceydı basarısız bı amelıyat fethı beye gıdıp olucam on gun ıcınde ama cok korkuyorum cok, fethı beyde ameılıyat olmus bı kac kısı resmını koyarsa cok makbule gecer.

Oncesı ve sonrası resımlerını koyarmısın lutfen, ozelden telını yazarsan yuz yuze gorusmekte ısterım, benım revızyon amelıyatı o yuzden doktorumu cok ıyı secmelıyım, ıkıncı kez huzun yasamak ıstemıyorum, Fethı beye kafam yattı ama baska cok ıyı ısımlerlede gorustum sureyya seneldır, abdulkadır goksel gıbı.

fotoğraflarınız var mı?Görebilir miyim?

ben yeni katıldım siteye.özelden nasıl görünüyor fotoğraflar.Paylaşırsanız çok sevinirim

Ben de revizyon için doktor araştıyorum. Bugün fethi orak'a gittim görüşmek için. Benim 11 ayım bitti.. bana 2 yıl bekliceksin başka çaren yok dedi. peki bekledikten sonra bu burun nasıl olur düzelir mi, sizce neler yapılabilir diye sorduğumda şimdi bşy söyleyemem, şimdi olcak şey değil gibi laflar etti. Ağznda sakızla beni muayne edip yolladı. Çıktığımda kendimi nasıl kötü hissettiğmi anlatamam. Yaptğı iş iyidir weya değildir bilemem.. Ben tawırlarından rahatsız oldum.. Muayene ücretini werip çktm.. Bana neler yapılabileceği hakknda fikir bile vermedi.. Tavsiye etmiyorum..

Merhaba dün Fethi beye meme küçültme dikleştirme silikon destek ameliyatı oldum.Dün 4 saat süren ameliyattan sonra akşam gayet iyi hissediyordum fethi bey bugün direnlrri çıkardı.göğüslerimde en ufak bir morarma yok.lazer dikiş olduğu üçün dikişler alınmayacak.çok profesyonel ve tecrübeli bir doktor.herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…