Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

buenom durumuna çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben geçen sene bir kez muayeneye gittim Fethi Bey e göğüs küçültme için iyi olduğunu söylemişlerdi ama sırf sıcak bir elektrik alamadığım için cesaret edemedim bana ameliyat sonrası pek ilgilenmeyecek gibi geldi ve hala arayışlara devam ediyorum sanıyorum öncelikle insanın doktorundan iyi elektrik alması gerekiyor inşallah problemlerin geçer ve mutlu olursun

Merhaba.ben 2 yıl önce Fethi Orak beye burun ameliyatı oldum.çok araştırdım.en çok iyileri o kazandı ve ona ameliyat oldum.hiç agrım olmadı.tamponu ertesi gün aldı.5 gün sonrada alçıyı aldı.10.gün işe başladım.çoğu kimse anlamadı.oysaki kocaman,kemerli ucu aşagıya dönük tam karadeniz burnu.(karadenizli deyilim üstelik.)Nasıl farketmediler derseniz bence çok doğal yapıyor.Çok küçük ve kalkık olmadı.yüzün karakteristiği değişmemeli diyor.Ancak cep numarasını vermiyor.iş telefonundanda çok zor çıkıyor.sekreteri aracılık yapıyor.Ameliyat sonrası fazla bilgi vermiyor.bende masaj olayını atlamışım.hala biraz ödemim kaldı.ama sorunsuz bir ameliyat için tavsiye edeceğim bir doktor.

belkide haklısın.ama tesellim eski halime göre çok iyi olması.bende ufak tefek kusurlar var.belki ondan dolayı dogal duruyordur.ama hiç olmasa tabiiki tercihimdi.2.bir düzeltme operasyonun düşününcesi bile korkutuyor.sen 2.ameliyatı düşünüyormusun.?

Buenom cok gecmis olsun..Ben Fethi Bey'e iki ay once burun ameliyati oldum ve sonuctan oldukca memnunum..Fethi Bey'in yapma bir burun yapmasina cok sasirdim ve de uzuldum..Benim yeni burnum sanki kendi dogal burnummus gibi gorunuyor,yapmaciklik hic yok.Ayrica eskisine gore de kemeri tamamiyle alindi ve asiri olmamak kaydiyla da kucultuldu,hafif bir kalkikligi var,yani burun deliklerim onden asiri derecede gorunmuyor..Insanlar degistigimi bariz sekilde goruyorlar ve cok olumlu tepkiler veriyorlar..Fiyat konusunda haklisin,piyasa icinde en pahalilardan biri..Hem bu kadar maddi kulfete girip hem de sonuctan memnun kalmamana cok uzuldum..Ama biraz daha zaman ver henuz 6 ay olmus,tamamiyle duzelmesi icin bir sene alir diyorlar..Bir de kendisilye bir daha konustun mu acaba,endiselerini ayrintili sekilde anlatsan belki istedigin gibi yardimci olur sana..Tekrar cok gecmis olsun..Sevgiler..

buenom başına gelenlere çok üzüldüm, bende tam iki ay önce fethi beye ameliyat oldum çok ilgiliydi ameliyat sonrası bi kere alcımı çıkardığı zaman gittim bide geçen ay gitmiştim, bugünlerde yine gitmem lazım kontrole çaırmıştı mart ortası... memnun olmamana çok üzüldüm acaba diyorum seninmi özel isteklerin oldu ucu öle olsun böyle olsun diye, yada masajınımı tam yapmadın? iki ay geçmesine rağmen ben hala her aklıma geldiğinde masaj yapıyorum.. çünkü etrafımda fethi beyin yaptığı o kadar çok örnek ve güzel burunlu insan var ki... kendi burnumdanda çok memnunum çok doğal bi o kadar suratıma giden çocukluğumda çarpıp kırmadanki önceki burnum geri geldi.. bilemiyorum üzüldüm gerçekten sonucun seni mutsuz etmesine nası hissettiğini anlıyorum.. nefes problemime gelince, başta bunu halletmediğini sanmıştım ama bi gün tamamen açık oluyo sağ deliğim, bi gün son derece kapalı oluyo.. ama zaten 6 ay -1 senede anca oturur burun, o zamana kadar böyle milimetrik şişmeler inmeler her gün oluyo.. bence gidip bi fethi beyle konuşmalsın şikayetini söylemelisin, umarım sonucunda mutlu olursun. ne simetri hastası doktorlar var ölçüp biçiolar sonra burnunun ortasında kıkırdakla çıkıosun alçının içinden... bence bu kadar olumsuz düşünmemelisin.

Ben Haziran ayinda Turkiye ye gidip Fethi Orak'a ameliyat olmayi dusunuyorum aranizda bana fotografinizi gonderebilirmisiniz ozelden cunku cok korkuyorum iyi olmazsa diye burdaki doktorlarada guvenmiyorum acikcasi. Onur Erol'da cok iddiali burun ameliyatlarinda karar veremiyorum lutfen birisi bana yardim etsin.. Tesekkurler

Genelde herkes memnun Fethi Orak'tan simdi cok dusundurdu beni bu yazdiklarin fotografini goerebilirmiyim eger bir sakincasi yoksa. Doktorlar arasindaki anketlerde bile adami ikinci sirada siraliyorlar.. Bu arada sana daha onceden bilgisayarda burnunun nasil olacagini gostermedimi?

Olumlu bir haber duyduguma sevindim.. Ben haziranda ameliyat olmayi dusunuyorum acaba fotografini gorebilirmiyim... cok korkuyorum..

minique ben Fethi Bey'e haziran ayinda ameliyat olacagim amerikada yasiyorum onun icin Turkiye'de tanidigimda yok fazla bilgim yok ama yaptigim arastirmalarda Fethi bey Onur Erol dan sonra ikinci geliyor bana guvenilir bir doktor gibi geldi.. Ama buenom sikayetci bende korktum.. Siz memnunsunuz acaba mumkunse resminizi gorebilirmiyim.. Tesekkur ederim.

merhaba arkadaşlar bende fethı beyi araştıyorum.. eğer fthı beye burun amelıyatı olan bırı varsa resmını cok rica edıyrum bana yollaması mumunmu.. en azından dr burun tarzını gormek ıstıyorum. sımdıden cok teşekur ederım arkadaşlar

ya rkdslar cok saskınım revızyon ıcın doktor arıyorum herks bırılerınden sorun yasamıs hagı doktrda karr kılıcaz bı turlu bılemedm

bu yazılanları yeni okuyorum. öngörüşmeden elbet ücret alacak diye bir kural olduğunu bilmiyordum. naci celik, barış çakır, emre ilhan, fevzi yavaş gibi doktorlar almıyor mesela hepsine gittim demek ki neymiş elbet alınacak diye kesin yargılarla konusmaman lazımmıs. ayrıca fethi orak bana yaptığı hiçbir burun fotosunu göstermedi. görmek istediğim halde göstermedi. bilmem anlatabildim mi?

Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.

Merhaba arkadaşlar, Fethi Bey'den randevu aldım.

Etli geniş burun ameliyatları daha zor oluyor sanırım. Aranızda öyle bir burna sahip olup ameliyat olan var mı varsa tecrübelerini paylaşmalarını çok isterim. Öncesinde ve sonrasında nasıl sorular sormak gerekir? Doktorlar kendileri tek tek anlatmıyorlar sanırım öyle bir önyargı edindim.

Genel itibariyle iyi bir izlenim olduğunu görüyorum. Ama bilgisizlik ve tecrübesizlik çok çaresiz bırakıyor insanı. Ameliyatı yaşayan herkesin bu yollardan geçtiğini varsayarak bizi de iyi kötü tecrübelerinizi anlatarak bilgilendirir misiniz? Gerçekten çok önemli bir aşama yaptıracak olanlar için biliyorsunuz.

ızmir'de doktor arasaydınız bir kaç isim verebilirdim...

Doktor ararken:

- Plastik cerrah mı,kbb uzmanı mı,her ikiside mi...
- Referansları bire bir yakın çevrenizden mi?
- Hemen yaparım diye mi atlıyor ; temkinli davranıp,olumsuz durumları da olasılık olarak önünüze seriyor mu?
- Şans!..

kriterlerine de göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Ben de aylardır ızmir'de araştırıyorum.Revizyon operasyonuna ihtiyacım var.Gittiğim doktorlar : Reha Gençosmanoğlu,Fazıl Apaydın(KBB),Mustafa Yılmaz,Murat Mersinli,Cem Karas...

Kuzenim de Fethi Orak'a ameliyat oldu burnu için ve memnun kaldı.Küçük bir sorun için 2. operasyon olmsına gerek kaldığı halde!..
Reha Bey 8.000,Fazıl Bey 7.000,Murat Mersinli 3.000,Cem Karas 2.500,Mustafa Yılmaz 2.000 TL istedi.Cumartesi günü kararımı vereceğim çünkü,psikolojim bozuldu.Bir de üstüne 98'den beri nefes alamamak ve korku!..

geçmiş olsun.bende revızyon olucam doktor araştıryorm ama o kadar kafam karıştı kı kıme guvenıcegımı şaşrdım.revzıyon çok önemlı.kakar verdıgınde deneyımlerini paylaşır mısın

Sevgili Arakadaşlar,
Burun ameliyatı olmak için doktor araştırıyordum. Mazhar Çelikoyar'a ameliyat olan bir arkadaşım vardı. muayneye gitme kararı aldım. randevu alıp gittiğimde kız Mazhar Beyin o gün olmadığını telefonumdan da bana ulaşamadıkları için bilgi veremediklerini söyledi. Hayatımda bu kadar saçma bir açıklama duymadım. İstanbul Cerrahi gibi bir yerde doktorun işi çıkıyor ve hastalarına bunun bilgisi verilmiyor. beni bulana kadar aramaları gerekiyordu. Mesaj atma sistemleri var onu kullanabilirlerdi. Onca yolu gittim muayneye diye ve bu izahatı olmayan tutum nedeniyle olamadım. Paramla rezil olamayacağıma göre bu doktoru derhal eledim. Aynı gün İlker Manavbaşı'na gittim. İnternette kendisiyle ilgili son derece fazla olumlu yorum var. Bunlara istinaden görüşmeye gittim. Fotoğraf çekiyor ve bir saate yakın ilgileniyor. Ancak çektiği fotoğraf beni tatmin etmedi. yani bana yapmayı vaadettiği burun bence biraz uzun oldu.çok içime sinmediği için bir doktora daha gitme kararı aldım. Ömer Faruk Sağun diye bir doktoru tavsiye etmişlerdi ona da gittim. Ondan da memnun kalmadım. Ve en sonunda doktorumu buldum. Kimseyi kötülemek istemem haddim de değil ama Fethi bey bu doktorların arasında kalitesi ve hekimliğiyle zaten bambaşka bir insan. Güven veriyor insana, bu işi ticarete dökmüşlüğü de yok. ben gittiğim diğer doktorlarla kıyasladığımda Fethi Bey'i Pahalı bile bulmadım. Fethi Bey bir Prof. İlker bey ve Mazhar Bey de doçent sanırım ama neredeyse aynı fiyat.ki sağlık sektöründe hep prof.lar biraz daha pahalıdır bu da doğal. Ben cumartesi ameliyat olacağım,Merak edenler için daha sonra da bilgi veririm.
Saygılar.

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.

meraba bende fethi beye burun amelıyatı olcam ocakta ama tereddutlerım var foto gostermıo dıe deneyımlerını paylasırsan sevınırım. bıde hastane ucretıyle doktor ucretı ayrımı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…