Merhaba.ben 2 yıl önce Fethi Orak beye burun ameliyatı oldum.çok araştırdım.en çok iyileri o kazandı ve ona ameliyat oldum.hiç agrım olmadı.tamponu ertesi gün aldı.5 gün sonrada alçıyı aldı.10.gün işe başladım.çoğu kimse anlamadı.oysaki kocaman,kemerli ucu aşagıya dönük tam karadeniz burnu.(karadenizli deyilim üstelik.)Nasıl farketmediler derseniz bence çok doğal yapıyor.Çok küçük ve kalkık olmadı.yüzün karakteristiği değişmemeli diyor.Ancak cep numarasını vermiyor.iş telefonundanda çok zor çıkıyor.sekreteri aracılık yapıyor.Ameliyat sonrası fazla bilgi vermiyor.bende masaj olayını atlamışım.hala biraz ödemim kaldı.ama sorunsuz bir ameliyat için tavsiye edeceğim bir doktor.
ön görüşmeden elbette ücret alacak. bunda garip olan nedir. muayene ediyor sizi. bilgi veriyor. ilk görüşmede yaptığı her burnun fotoğrafını gösteriyor önce ve sonra olarak. farklı doktorlardan bahsediyoruz sanırım. kendisi kontrollerinden de kesinlikle ücret almıyor.
Ben de aylardır İzmir'de araştırıyorum.Revizyon operasyonuna ihtiyacım var.Gittiğim doktorlar : Reha Gençosmanoğlu,Fazıl Apaydın(KBB),Mustafa Yılmaz,Murat Mersinli,Cem Karas...
Kuzenim de Fethi Orak'a ameliyat oldu burnu için ve memnun kaldı.Küçük bir sorun için 2. operasyon olmsına gerek kaldığı halde!..
Reha Bey 8.000,Fazıl Bey 7.000,Murat Mersinli 3.000,Cem Karas 2.500,Mustafa Yılmaz 2.000 TL istedi.Cumartesi günü kararımı vereceğim çünkü,psikolojim bozuldu.Bir de üstüne 98'den beri nefes alamamak ve korku!..
selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?