• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

Fethi beyle alakali bilgi almak icin cok ugrastm buradan pek yararlanamasamda bu konuda cevremdekilerinde tavsiyesi ve kendi arastirmalarim sonucu fethi beyin kapisini caldim ve bununla kalmayip ona ameliyatimi da oldum henuz daha 10 gunluk ve sonuctan inanilmaz mutluyum sukurler olsunki , ben bu konu da daha once zarar gordugum icin cok arastirdim bircok dr gittim ve secimimi fethi beyden yana kullandm simdi iyikide diyorum gercektende estetik isi sans isi dr cok onemli ve fethi bey okadar basarili okadr babacanki girmeden once su burnu istiyorum fln hicbirsey soylemedm Bile tamamen ona biraktim ve bana gore super otesi bir is cikardi sagolsun simdi cok dogal, minik, madal sıkısmis gibi olmayan gayet olculu kalkik bir burnum var ameliyat olmak isteyenler gercekten de kendinizi gonul rahatligi ile fethi beye teslim edebilrsiniz ben uzun zamandr arastriyorm dr lara gidiyorm zaten en iyileri arasinda kendisi arastirirsaniz eger, ben cok cokk memnun kaldm size de kesinlikle tavsiye ederim bu konular sıkıntıli oluyor bildigim icin az da olsa sizlere yardm icin paylasmak istedm bunu:)

arkadaşım bende fethi oraka olucam ameliyat öncesi ve sonrasını detaylı bir şekilde anlatır mısın?

Merhaba, oncelikle gonlun rahat olsun diyebilirim fethi bey isini iyi biliyor alman hastanesin de oldum ameliyatimi gayet iyi ilgileniyorlar fethi beyde oyle hic bir sorun olmaz insallah senin icin de ikinci gun biraz yuzun sisebilir ama bu cok normal bol bol buz koymalisin yuzune sismemesi ve sicaktan kanamamasi icin ilk hafta cok dikkat etmelisin zaten bir hafta sonra kontrole gidiyorsun ve burnun da alci gibi bisey var onu cikariyor sonra da bantliyor o da bir hafta sonra cikacak daha sonra da burnun daki sisler yavas yavas inicek yerine oturacak sonra da iyiki olmusum diyeceksin eminim. Gayet iyi bir doktor yeterince aciklayabilmisimdir umarim sana iyi sanslar diliyorum hic korkma:)

Fethi beyle alakali bilgi almak icin cok ugrastm buradan pek yararlanamasamda bu konuda cevremdekilerinde tavsiyesi ve kendi arastirmalarim sonucu fethi beyin kapisini caldim ve bununla kalmayip ona ameliyatimi da oldum henuz daha 10 gunluk ve sonuctan inanilmaz mutluyum sukurler olsunki , ben bu konu da daha once zarar gordugum icin cok arastirdim bircok dr gittim ve secimimi fethi beyden yana kullandm simdi iyikide diyorum gercektende estetik isi sans isi dr cok onemli ve fethi bey okadar basarili okadr babacanki girmeden once su burnu istiyorum fln hicbirsey soylemedm Bile tamamen ona biraktim ve bana gore super otesi bir is cikardi sagolsun simdi cok dogal, minik, madal sıkısmis gibi olmayan gayet olculu kalkik bir burnum var ameliyat olmak isteyenler gercekten de kendinizi gonul rahatligi ile fethi beye teslim edebilrsiniz ben uzun zamandr arastriyorm dr lara gidiyorm zaten en iyileri arasinda kendisi arastirirsaniz eger, ben cok cokk memnun kaldm size de kesinlikle tavsiye ederim bu konular sıkıntıli oluyor bildigim icin az da olsa sizlere yardm icin paylasmak istedm bunu:)

cnm resimlerini koyar msn birde kaça ameliyat yapıyor yazarsan super olur::):):):):):)

Ben de tam bir yil once Fethi Bey'e burun ameliyati oldum..Kendisi alaninda cok profosyonel bir insan,tam anlamiyla bir doktor..Gereksiz tum ayrintilardan kacinan,yapmacik samimiyetten uzak, ve hastaya bir palyaco gibi diilde gercek bir doktor gibi yaklasan bir kisi..Ben bu bir sene icinde en ufacik bir sorunla bir karsilasmadim,hayatim onun elleriyle inanilmaz keyifli ve saglikli bir hal aldi..Kendisine burdan tekrar tekrar tesekkur ediyorum..Umarim sizlerin de sonucu benimki kadar mutlu edici olur..Sevgilerr..

cnm resimlerini paylaşır msn lütfen :)

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.
merhabalar, bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. acaba öncesi/sonrası resimleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Merhaba, meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve estetik cerrahı bir arkadaşım Fethi Orak, Akın Yücel ve Serdar Eren'i önerdi. Fethi Bey'e meme büyütme ameliyatı olmuş hanımlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen:54:

fethi beye ameliyatımı olduum alçılıyım şu an ama hayalimdeki burun çıkıcak altından biliyorum, ağrım fln hiçbişeyim olmadı sadece gözlerim şişip azıcık morarmıştı ama iniyo morluğuda geçti bile azıcık bi nokta var... tampon çıkarken sadece içim gıcıklandı o kadar acımadı bile, inanılmaz bi doktor, herkese tavsiye ederim

Lutfen resım paylasırmısın ? Bende ıkıncı amelıyatımı olucam ılk amelıyatım 15 sene onceydı basarısız bı amelıyat fethı beye gıdıp olucam on gun ıcınde ama cok korkuyorum cok, fethı beyde ameılıyat olmus bı kac kısı resmını koyarsa cok makbule gecer.

Oncesı ve sonrası resımlerını koyarmısın lutfen, ozelden telını yazarsan yuz yuze gorusmekte ısterım, benım revızyon amelıyatı o yuzden doktorumu cok ıyı secmelıyım, ıkıncı kez huzun yasamak ıstemıyorum, Fethı beye kafam yattı ama baska cok ıyı ısımlerlede gorustum sureyya seneldır, abdulkadır goksel gıbı.

4 doktora gittim sonra Fethi Bey'i bi kaç kişiden duydum ve yaptığı burnu gördüm çok iyi. Bugün muayene oldum ve şansıma 1 Kasım'da olup ertelenen bir randevu oldu ve 1 Kasım'da burun ameliyatı coluyorum kesinlikle çok ilgili ve güleryüzlü. 40 yıldır bu işi yapıyor ve resimlerden ne kadar iyi olduğu belli kesinlikle muayene olmanızı öneririm fiyatıda gayet makul nette yüksek diye yorumlar var kesinlikle itibar etmeyin. ben Fethi beyle tanışana kadar çok araştırdım buraki yorumlar önemli olduğu için yazıyorum kesinlikle öneririm ameliyatdan sonrada yazarim iyi gecelerrr :))
fotoğraflarınız var mı?Görebilir miyim?

Merhabalar, Fethi Orak bir arkadaşımın burun estetiğini yaptı ve kendisinin burnu gayet güzel oldu fakat Fethi Bey görüşme sırasında fotoğraf üzerinde çalışmıyor bu da yapacağı burnun aşağı yukarı nasıl birşey olacağını kafanızda canlandıramıyor ayrıca burnunuza neler yapacağını anlatırken ansiklopedi açıyor, dergi açıyor oradan anlatıyor bu bana biraz eski kafalılık gibi geldi o yüzden ben operasyon için Teoman Doğan'ı tercih ettim. Kendisi nispeten genç ve fotoğrafta burnumda küçük rötuşlar yapmış doğallıktan yana bir cerrah. 1 ay sonra Teoman Doğana operasyon olacağım. Sonuçları merak eden olursa özelden paylaşabilirim. Bu arada anladığım kadarıyla fiyat konusunda da merak edilenler var. Fethi Orak burnum için 3000 euro istedi, Teoman Doğan da 8500TL. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.
ben yeni katıldım siteye.özelden nasıl görünüyor fotoğraflar.Paylaşırsanız çok sevinirim

Ben de revizyon için doktor araştıyorum. Bugün fethi orak'a gittim görüşmek için. Benim 11 ayım bitti.. bana 2 yıl bekliceksin başka çaren yok dedi. peki bekledikten sonra bu burun nasıl olur düzelir mi, sizce neler yapılabilir diye sorduğumda şimdi bşy söyleyemem, şimdi olcak şey değil gibi laflar etti. Ağznda sakızla beni muayne edip yolladı. Çıktığımda kendimi nasıl kötü hissettiğmi anlatamam. Yaptğı iş iyidir weya değildir bilemem.. Ben tawırlarından rahatsız oldum.. Muayene ücretini werip çktm.. Bana neler yapılabileceği hakknda fikir bile vermedi.. Tavsiye etmiyorum..

Merhaba dün Fethi beye meme küçültme dikleştirme silikon destek ameliyatı oldum.Dün 4 saat süren ameliyattan sonra akşam gayet iyi hissediyordum fethi bey bugün direnlrri çıkardı.göğüslerimde en ufak bir morarma yok.lazer dikiş olduğu üçün dikişler alınmayacak.çok profesyonel ve tecrübeli bir doktor.herkese tavsiye ederim.

Back