Fethi beyle alakali bilgi almak icin cok ugrastm buradan pek yararlanamasamda bu konuda cevremdekilerinde tavsiyesi ve kendi arastirmalarim sonucu fethi beyin kapisini caldim ve bununla kalmayip ona ameliyatimi da oldum henuz daha 10 gunluk ve sonuctan inanilmaz mutluyum sukurler olsunki , ben bu konu da daha once zarar gordugum icin cok arastirdim bircok dr gittim ve secimimi fethi beyden yana kullandm simdi iyikide diyorum gercektende estetik isi sans isi dr cok onemli ve fethi bey okadar basarili okadr babacanki girmeden once su burnu istiyorum fln hicbirsey soylemedm Bile tamamen ona biraktim ve bana gore super otesi bir is cikardi sagolsun simdi cok dogal, minik, madal sıkısmis gibi olmayan gayet olculu kalkik bir burnum var ameliyat olmak isteyenler gercekten de kendinizi gonul rahatligi ile fethi beye teslim edebilrsiniz ben uzun zamandr arastriyorm dr lara gidiyorm zaten en iyileri arasinda kendisi arastirirsaniz eger, ben cok cokk memnun kaldm size de kesinlikle tavsiye ederim bu konular sıkıntıli oluyor bildigim icin az da olsa sizlere yardm icin paylasmak istedm bunu:)
arkadaşım bende fethi oraka olucam ameliyat öncesi ve sonrasını detaylı bir şekilde anlatır mısın?