DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

Merhabalar bizimdd bebeğimiz olmuyor Dr Ertan cevizci hangi bitkileri önerdi

Merhaba bi sonuç alabildinizmi acaba sormak istediğim sorular var

Merhaba bi sonuç alabildinizmi acaba sormak istediğim sorular var
Merhaba, maalesef üstüne başka bir doktora başladık o da sonuçsuz sonra eşim tekrar varikosel ameliyatı oldu bekliyoruz iyileşme süresini. Sorabilirsiniz sorunuz varsa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Merhabalar bizimdd bebeğimiz olmuyor Dr Ertan cevizci hangi bitkileri önerdi
Bitki olarak değil de kapsül olarak gönderiyordu ama olmadı ve yığın yığın ilaç kullanmak zorunda kaldı ve prostat kanalı tıkanmış sebep bu ialçalardı diye düşünüyorum bir de onunla uğraştık. Size tavsiyem çok iyi bir ürolog bulun hangi şehirdesiniz?

Gaziantep eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yıldir bebiş düşünüyoruz olmuyor Dr Ertan cevizci test istedi eşim test vermeye gidecek hastaneye size etkisi olmamış galiba Ertan cevizcinin kapsül olarak neler önerdi peki siz hangi şehirden

Merhaba, maalesef üstüne başka bir doktora başladık o da sonuçsuz sonra eşim tekrar varikosel ameliyatı oldu bekliyoruz iyileşme süresini. Sorabilirsiniz sorunuz varsa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Eşimde ertan hocanın ilaçlarına başlamıştıda sürekli yeni ilaçlar ve ücret talep ediyor sizde nasıl ilerlemişti o süreç

Dr ertanmı dedi onu
Evet siz ne gibi süreçten geçtiniz bitkileri neler benim eşim 3 yıl önce ameliyatı oldu bir yıllık evliyiz bebiş istiyoruz ama olmuyor Dr ertani tesadüfen gördük aradık eşiniz sperm testi versin sonra test sonucu bana gönderdin dedi

Eşimde ertan hocanın ilaçlarına başlamıştıda sürekli yeni ilaçlar ve ücret talep ediyor sizde nasıl ilerlemişti o süreç
Bizde de aynı şekilde her aldığımızda artan fiyatlar gecen yıl 6 ay dedi 7. Ayı da satmaya çalıştı hiçbir düzelme olmamasına rağmen yeter dedim ve almadım düzelme yok denecek kadar azdı. Evet bende işe yaradı ama gecici idi o da. Çok para gitti düzelseydi acımazdım gidene ama olmadı eşimde çok fazla ilaç kullandığı için belki de kanal tıkanmış bir de onunla uğraştık Allah yardımcımız olsun. Şuanki üroloji doktorumuz kullanmayın böyle şeyler dedi kızdı klomen kullanıyor şuan sadece

Hatırlamıyorum ne kullandığını ama at kestanesi çeşitli mantar içerikleri vardı

Sonuç alabildiniz mi peki
Sayıyı birazcık artırdı ama harekete hiç faydası olmadı. Üstelik çok yoğum ilaçlar yani günde 32 adet zaten içirirken içim gidiyordu Ya bu kadar fazla miktar inşallah zarar vermez diyordum ve tekrar üroloğa gittiğimizde prostat kanalının tıkandığını öğrendik ameliyat oldu. Rabbim şifa versin. Siz ne durumdasınız

Ayy çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim eşim varikosel ameliyatı oldu üç yıl önce şuan bir yıllık evliyiz bebiş istiyoruz ama olmuyor doktora gittim klomen folik kullandım doktor yumurtalarının çok güzel olduğunu ve nasıl gebe kabalamadigima şaşırdı iki tane yumurtam büyümüştü eşimden test istedi test verecek kendisi

Bizden yeni testte istemedi hemen ilaç çıkarımı yapmışlar bişey diyemedim eşimi kırmak istemedim deneyelim bari içimizde kalmasın diye sonra ikinci posta çıktı son ve en önemli aşama diye o geçmeden 3. İçin aramışlar alma artık dedim bi test isteyip değer ne alemde bakmadılar bile açıkcası ve 2ye son deyip 3 çıkması güvenimi kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…