merhaba,tedavi süreciniz nasıldı bir faydasını gördünüz mü paylaşırsanız sevinirimsağ
İlaçları hala kullanıyorum. 3 aylık ilaç kullanımından sonra adetimin 2.yada 3.günü doktora gitmem gerekiyordu. Ben günleri kaçırınca 4.günü gitmek zorunda kaldım. O yüzden sadece muayene oldum ve daha öncesinde Sağ ve sol tarafımda 2 adet çikolata kistim vardı. Tedaviden önce gittiğim kadın doğum doktoru kistlerin geçmeyeceğini söylemişti. Muayene için doktora gittim. Sol tarafımda kist olmadığını sağ tarafındakininde küçüldüğünü öğrendim. Tedavinin işe yaradığını düşünüyorum. Hamilelik henüz gerçekleşmedi.merhaba,tedavi süreciniz nasıldı bir faydasını gördünüz mü paylaşırsanız sevinirim
Merhaba bende de kist var da ne kadar ödeme yaptınız kendiniz için aylık ilaç mi yoksa kur mu yolluyor?İlaçları hala kullanıyorum. 3 aylık ilaç kullanımından sonra adetimin 2.yada 3.günü doktora gitmem gerekiyordu. Ben günleri kaçırınca 4.günü gitmek zorunda kaldım. O yüzden sadece muayene oldum ve daha öncesinde Sağ ve sol tarafımda 2 adet çikolata kistim vardı. Tedaviden önce gittiğim kadın doğum doktoru kistlerin geçmeyeceğini söylemişti. Muayene için doktora gittim. Sol tarafımda kist olmadığını sağ tarafındakininde küçüldüğünü öğrendim. Tedavinin işe yaradığını düşünüyorum. Hamilelik henüz gerçekleşmedi.
İlk ay 2500 TL verdim sonra ilaç sayıları artınca 1500tl daha eklendi. Gıda takviyesi kullanıyorum. Sizin kist kaç cm?Merhaba bende de kist var da ne kadar ödeme yaptınız kendiniz için aylık ilaç mi yoksa kur mu yolluyor?
Benim 2 cm sizinki kaçtı?İlk ay 2500 TL verdim sonra ilaç sayıları artınca 1500tl daha eklendi. Gıda takviyesi kullanıyorum. Sizin kist kaç cm?
Benim 3 cmdi, şuan 2.8cm olmuş. Herkesin durumuna göre farklı ilaç veriyordur. 1 aylık kullansan pek faydasını göremezsin. Takviyeleri 3 ay kullandıktan sonra tahlil istedi. Doktor 15 günde bir arıyor durumunu soruyor. Takviyelerin faydası var zararı yok diyor. Açıkçası bende bir zararını görmedim. Daha önce gittiğim kadın doğumcular kistlerimin geçmeyeceğini söyledi. Sonuç olarak geçti.Benim 2 cm sizinki kaçtı?
Ya ben bugün aradım 4500 üç ay dedi hem tahlil istemedi hiç pek inandırıcı gelmedi ilaçların yan etkisi olup olmayacağı belli değil en azından bir aylık ilaç olsaydi
çok sevindim adınıza.Bende başladım tedaviye 1 hafta oldu.Umarım faydasını görürüm.Teşekkür ederim:)İlaçları hala kullanıyorum. 3 aylık ilaç kullanımından sonra adetimin 2.yada 3.günü doktora gitmem gerekiyordu. Ben günleri kaçırınca 4.günü gitmek zorunda kaldım. O yüzden sadece muayene oldum ve daha öncesinde Sağ ve sol tarafımda 2 adet çikolata kistim vardı. Tedaviden önce gittiğim kadın doğum doktoru kistlerin geçmeyeceğini söylemişti. Muayene için doktora gittim. Sol tarafımda kist olmadığını sağ tarafındakininde küçüldüğünü öğrendim. Tedavinin işe yaradığını düşünüyorum. Hamilelik henüz gerçekleşmedi.
Merhaba değerleriniz değişti mi, sonuç alabildiniz mi Dr dan?İlaçlar bitmeye yakın doktor bey arıyor ve ilaçlar gelince ödemesi yapılıyor. Aşağı yukarı aylık oluyor. Ben 2. ayımdayım. İnşallah faydasını görürüm.
Sizin sıkıntı neydi, Dr nasıl bi tedavi uyguladı?çok sevindim adınıza.Bende başladım tedaviye 1 hafta oldu.Umarım faydasını görürüm.Teşekkür ederim:)
Merhaba, sizde sıkıntı neydi, tedaviden sonuç aldınız mı?Ertan Cevizci ile fitoterapiye bugünden itibaren bende başladım. Hayırlısı olur inşallah
5 çeşit ilaç verdi bana şimdilik 10 gün kullanıp aramamı söyledi.5 ay tedavi süreci olcağını söyledi bakalım.Siz faydasını gördSizin sıkıntı neydi, Dr nasıl bi tedavi uyguladı?
Rabbim şifasını da verir inş5 çeşit ilaç verdi bana şimdilik 10 gün kullanıp aramamı söyledi.5 ay tedavi süreci olcağını söyledi bakalım.Siz faydasını görd
nüz mü
Merhaba bnde erken menapoz hastasıyım ertan hocaya başladım bana da 3 aylık tedaviye 5500tl dedi inşallah fayda görürüz, buğra buyrukçu tam bir üç kağıtcı kesinlikle tavsiye etmem.5 çeşit ilaç verdi bana şimdilik 10 gün kullanıp aramamı söyledi.5 ay tedavi süreci olcağını söyledi bakalım.Siz faydasını görd
nüz mü
ne kadar oldu başlayalı?benim pazartesi 10 gün olcak tekrar iletişime geçecem.Bu arada beraber bu konuda ilerleyelim mi Figen hanım?iletişim halinde olursak daha iyi olur diye düşünüyormMerhaba bnde erken menapoz hastasıyım ertan hocaya başladım bana da 3 aylık tedaviye 5500tl dedi inşallah fayda görürüz, buğra buyrukçu tam bir üç kağıtcı kesinlikle tavsiye etmem.
Buğra buyrukçu size kesin olacak sonuç alırsınız dedi miMerhaba bnde erken menapoz hastasıyım ertan hocaya başladım bana da 3 aylık tedaviye 5500tl dedi inşallah fayda görürüz, buğra buyrukçu tam bir üç kağıtcı kesinlikle tavsiye etmem.
ne kadar oldu başlayalı?benim pazartesi 10 gün olcak tekrar iletişime geçecem.Bu arada beraber bu konuda ilerleyelim mi Figen hanım?iletişim halinde olursak daha iyi olur diye düşünüyorm
Sızın rahatsızlık neydiBuğra buyrukçu size kesin olacak sonuç alırsınız dedi mi
Salı günü başladım bmne kadar oldu başlayalı?benim pazartesi 10 gün olcak tekrar iletişime geçecem.Bu arada beraber bu konuda ilerleyelim mi Figen hanım?iletişim halinde olursak daha iyi olur diye düşünüyorm