DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

ttwin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
382
139
41
Merhaba hanımlar, Dr Ertan Cevizci ile Fitoterapi uygulayıp hamile kalan var mı?

Ben de yakin zamanda kendisiyle iletisime gecmeyi dusunuyorum. Kimse yok mu? Benim bi tanidigim su an tedavi goruyor ama onun durumu biraz zor duzelicek gibi. Cok para gitmis 6 7 aydir devam ediyor. Ben de dusunuyorum, sebepsiz infertilite benimkisi, ama paradan korkuyorum acikcasi. Zaten tup bebek icin para biriktirirken bitkisel deniyeyim dedim, biriktirecegim paranin hepsini vermekten korkuyorum.

Aynen çok pahalı ama hücrelerin iyileşmesi adına tüp bebek için de yatırım bunları kullanmadan da tüp bebeğe gitmek yine hüsran olurdu bizim için. Biz 6 aydır kullanıyoruz eşim 6 ben 5 kullandım devam ediyoruz çok para gitti her ay 3000 içim şişti para vermekten Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalım inşallah

Bence iletişime geçin ilgili bir doktor biz henüz gebelik müjdesini alamadık fakat sperm sayısını artırdı 6 ay kullandı eşim bakalım ne olacak
Merhaba iki ay oldu başlayalı şubatta test verecek eşim.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Evet maddi olarak zorluyor.Kaçıncı ayda artış oldu sizin ve sperm hiç yokken mi sayı arttı bilgi verebilir misiniz?

Sperm sayısı 12 milyon idi ve eşimde varikosel vardı biz bu haliyle tüp bebek denedik ve olmadı spermlerin bu kadar kötü olacağını düşünemedim sonra eşim ameliyat oldu ve 9 ay içerisinde keçiboynuzu kürü ve beraberinde çakşır çayı kırkkilit otu çayı incir çekirdeği yağı içti sonra teste gittik 17 milyon yoğunluk ve toplam sayı 40 milyon olmustu 2.6 ml de.. sonra Ertan Cevizci ile başladık 3 ay kullandı yoğunluk 19 milyon fakat çıkan meni miktarı öncekinin yarısı yani 1.3 ml de. 2.6 ml olsa idi 38 milyon gibi düşünebiliriz Yani sayıyı artırdı ve üstüne 3 ay daha kullandı şuan son aydayız inşallah artmıştır ve düzelmiştir. Yalnız morfoloji hep %4 hiç artmıyor. Bir de ameliyat öncesinde hız 0 idi ameliyat sonrası çaylarla %10 oldu Ertan Cevizci ilaçlarını kullandık hız yine aynı anlamadım hıza neden etki etmediğini. Şimdi bu seri de bitince yine tahlile gideceğiz

Siz de test verdiğinizde öncesi sonrası şeklinde paylaşırsanız sevinirim

Ertan Cevizci ile fitoterapiye bugünden itibaren bende başladım. Hayırlısı olur inşallah

Merhaba tedaviniz nasıl gidiyor ücret olarak her ay mi ödeme yapıyorsunuz

Ben başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti

İlaçlar bitmeye yakın doktor bey arıyor ve ilaçlar gelince ödemesi yapılıyor. Aşağı yukarı aylık oluyor. Ben 2. ayımdayım. İnşallah faydasını görürüm.

Selam arkadaşlar ertan cevizci ile 11 martta görüştük şuan ilaçların gelmesini bekliyoruz ilaçlar gelince 10 gün aralıklarla takibini yapacağını söyledi. Allah hepinizin yardımcısı olsun. LÜTFEN TEDAVI OLANLAR PAYLASIM YAPSINLAR BIRBIRIMIZI BILGILENDIRMIŞ OLALIM.

Merhabalar tedaviye devam ediyor musunuz acaba basım gidiyor bizde yeni başladık sizden bilgi almak isterim musaitseniz

Ben başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti
Merhaba bizde yeni başladık sizin tedavi nasıl gidiyor acaba bilgi verebilir misiniz

merhaba,tedaci süreciniz bitti mi fayda gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…