DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

Bakın almayın böyle şeyleri gerçekten bizi bitirdi bari sizlere bir şey olmasın üstelik para da gidiyor öyle az buz şeyler de değil. Villalarda oturmak için bizleri mahvediyorlar eşimin üroloji doktoru böyle şeylere inanmayın takviye nedir para için yapıyorlar siz çok vakit kaybetmişsiniz dediler çok üzüldüm ya hakkımı helal etmiyorum

Eşim dedi Zaten ben çok güvenemedim dedi durup durup para istiyorlar bu 2ci defa ilaç göndericem diyip 40bin istediğinde bunun sonu olmadığını anladım maddi olarak uygun değiliz dedim ama eşimde varikosel var o tedavi olmadan mümkün değil ameliyatlık değil üroloji dri ilaç verdi maf etti eşim ben birdaha dra gitmiyorum deneyi yardımıyım dedi ameliyat olanlarında sonra kötü deneyimler yaşadığını duyunca arkadaşları falanda olma sakin dediler ama bu varikoselin tedaviside olmadan ilerleyemiyoruz oyuzden bu ertan cevizciyi gördüm çok videoları olan insanlar vardı 2 ayda 3ayda müjdeli haber aldık diye videolarını yayınlamışlar onlara güvenip gittim bilmiyorum valla inş problem yoktur

Olan biteni anlattık kimsenin bunlara inanmamalarını vs. Onlar bize ulaştılar tabi zaten şikayet onaylanınca onlara da haber gidiyor hemen. kalan ilaçları iade alıp ücret iadesi yaptılar
Nerdeyse ilaçlar bitiyor bizim zaten oyuzden tekrar aradı takviye göndericem diye içime acaip sıkıntı geldi 40bintl duyunca müsait değil dedim durumumuz şikayet varda bir sürü şikayet yapılmış ama çözüldüğü için şikayetler silinmiş aslında silinmemesi lazım herkes görmesi için

Siz ne kadar zaman harcadınız ve para

Tüp bebek tedavisi nasıl oluyor aşırı pahalı diye duydum ve sizce özemdeki yoksa tip fakultesindeki yaptırmak lazim

Siz ne kadar zaman harcadınız ve para
Max 6 ay dedi 6 ay kullandık ama hep kullanırken içim acıyordu ya bir sürü hap böbrekleri ne yapar sonra 6 ay sonu 1 ay daha haydi dedi yoook dedim 6 ay dediniz şimdi de 7 aya sıcradık bu nasıl iş dedim 30000 gitti 2020 de ya da 2021 de. Sonra mfk dedim tamam bu olacak dedim kullanmaya başladık benim 20 olan folik asit değerim 11 e düştü eşimin sperm değeri sıfırladı yani perişan olduk

Tüp bebek tedavisi nasıl oluyor aşırı pahalı diye duydum ve sizce özemdeki yoksa tip fakultesindeki yaptırmak lazim
Evet maalesef zamanımız gitti tüp bebek fiyatları da arttı tabi bu zamanda. İlaçlarla birlikte 150 bini geçiyor ben özelde tedavi görüyorum

He allahtan bana birşey vermedi sadece eşime inşallah dahada kötü olmaz valla öyle birşey olursa eşim sen buldun eğer dahada kötü olursa vebali sana dedi ozaman öyle birşey olursa yazicam şikayet vara hoş ilaçlar bitmek üzere şikayet vara edince ne olucak ama ben macun yaptım takviye yapıyorum eşime inş problem olmaz saraç oğlunun kurunu yapıyordum sayısı yükselmişti ama varikosel e bir yararı olmuyordu işte bunu buldum

Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken daha da elinde kalıyor ben artık bir şey yapmıyorum doğal beslenmek dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…