- 19 Mayıs 2019
- 196
- 254
Erken menepozSızın rahatsızlık neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken menepozSızın rahatsızlık neydi
Buğra başta kesin olmamakla beraber sonuç alıyoruz dedi ama para tuzağı 50000tl ye yakın param gitti kesinlikle gitmeyin hiçbir faydası yokErken menepoz
Size hangi ilaçları verdiSalı günü başladım bm
Kusura bakmayın yeni gördüm bizim 17 milyon idi 6 ay kullandık 21 milyon oldu az arttı yani tam verim alamadık çok da ilaç içti eşim baktım olmuyor bıraktım tam verim alamadık maalesef. Şimdi MFK ürünlerine başladık 3 ay kullanın sadece diyor fazlasına gerek yok diyor bayağı iyi bir doktor Mehmet Fatih karslıMerhaba iki ay oldu başlayalı şubatta test verecek eşim.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Evet maddi olarak zorluyor.Kaçıncı ayda artış oldu sizin ve sperm hiç yokken mi sayı arttı bilgi verebilir misiniz?
Ben de tükendim en başta minimum 3 ay maksimum 6 ay diyordu 6 ay doldu yeni ilaçları ne zaman göndereyim diyor göndermeyin dedim artık çok para gitti ve eşim çok çok fazla kapsül yuttu o da iyi bir şey değil eşimde pek işe yaramadı ama benim prolaktin ve Tsh ımı düşürdüBuğra başta kesin olmamakla beraber sonuç alıyoruz dedi ama para tuzağı 50000tl ye yakın param gitti kesinlikle gitmeyin hiçbir faydası yok
Ben de tedavi görüyorum erken menapoz ürünleri kullandıktan 3ay sonra adet oldum lh FSH eskisine göre düşmüş şükür devam bakalım 3aylik daha kullanacağım ürünler varErken menapoz hastası olup ertan cevizci tedavi olup olumlu sonuç alan var mı
Bunu size ertan cevizci mi dedi maksimıum 6 deyip somra yeni ilaç satmaya mı çalıştı bunların hepsı aynı demekkiBen de tükendim en başta minimum 3 ay maksimum 6 ay diyordu 6 ay doldu yeni ilaçları ne zaman göndereyim diyor göndermeyin dedim artık çok para gitti ve eşim çok çok fazla kapsül yuttu o da iyi bir şey değil eşimde pek işe yaramadı ama benim prolaktin ve Tsh ımı düşürdü
Evet ama suçlamak da istemiyorum çünkü bende gerçekten işe yaradı eşimde istediğimiz gibi sonuç alamadık. Suan başladığımız doktor diyorki 3 ay kullandınız tamam sonra bekleyin fazla kullanmayın diyor. İbrahim saraçoğlu da böyle demişti yeterli verim alınmıyorsa lütfen başka almayın demişti maddi olarak da çok kötü vurdu ben de kapsül kapsül nereye kadar yazık karaciğer gidecek bıraktıkBunu size ertan cevizci mi dedi maksimıum 6 deyip somra yeni ilaç satmaya mı çalıştı bunların hepsı aynı demekki
Yukaridaki yorumlara bakin bence .Merhaba arkadaşlar fayda gören varmi acil yardım, hekim ile biraz önce görüştüm 5 aylık süreç dedi 5 aylık ilac gönderecek 7500 tl dedi yardım lutfen
Sayfada bir tane iyi yorum yok. Bence gitmeyın bazı doktorlar paragöz malesef. Parayı zor kazanıyoruz zaten şu an sadece 20 binden başlıyor tüp bebek hocaları. El insaf.Merhaba arkadaşlar fayda gören varmi acil yardım, hekim ile biraz önce görüştüm 5 aylık süreç dedi 5 aylık ilac gönderecek 7500 tl dedi yardım lutfen
Hayır asla 5aylik göndermiyor yalan bana 5 bin dedi 3aylik tedavi sinra her ay istedi 15 bin TL akdi sonuç sıkıntılı hormonların dahada yükseldi haram zıkkım olsun sonra aranabilir Bile sonuçları görünce asla düşmeyin ellerineMerhaba arkadaşlar fayda gören varmi acil yardım, hekim ile biraz önce görüştüm 5 aylık süreç dedi 5 aylık ilac gönderecek 7500 tl dedi yardım lutfen
Merhabalar Ertan cevizci ile tedaviye biz de aldandik.esimin spermogram değerleri daha da düştü 3. Ayındayız ve sonlandırdık.Bizde de 5 aylık tedavi 8bin dedi her ay bu rakamı tekrarladı ve 24 bin TL kaptirdik siz inanmayın derimMerhaba Ertan cevizci in tedavisine başlamış biri olarak asla tavsiye etmiyorum ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline bana sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 bin daha aldı