Ne kadar sürede sonuç aldınızBen başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti
Çok zaman geçmiş ama merak ettim sorununuz neydi sizin?Burada bu kadar yorum gördüğüm için bende yazmak istedim sırf bunun için üye oldum siteye.
Biz de eşimle birlikte çocuk tedavisi gördük ertan hocadan 6 ay bir kullanım sürecimiz oldu gönderdiği ürünleri bu süreçte açıkçası bende çok tedirgin olmuştum eşim çok istememişti ben ikna ettiğim için kendisini ısrarlarım üzerine başladık.
eşimde sperm düşüklüğü vardı bunun yanıunda harekt bozukluğu vs olduğunu söylemişti doktorlar bende de adet düzensizliği vardı. kilomda birazvardı çok defa kilo vermem gerektiğini de söyledi doktorlar. durumumuz buydu ertan hocayla görüştüğümüz de gayet güzel konuştu durmumuzu anladı açıkçası çk doktora gittik pek bi ilgi göremedik. 4. ayda eşimden sperm tahlili istediler sayıda ve harekette artış olduğunu gördük biz burada sayının öneminin aslında çok önemli olmadığını gördük çünkü spermin hareketi hızı morfolojisi de saydan daha önemliymiş ertan hoca sayesinde öğrendik.
neyse benim için verilen ürünleri düzenli kullandım ve bu sürecin öncesinde de kilomla ilgili diyet ve egzersiz yürüyüş vs yapmaya başlamıştım kilomu düzene soktum.
5 ay önce evladımızı kucağımıza aldık ertan hocaya da whattsaptan teşekkür mesajımı iletmiştim çekim yapmak istediler eşim kabul etmedi görünmek istemedi.
bunları yazmamın sebebi tamamen tabii ki herkes aynı değil biz allaha şükür mutlu sonuca ulaştık ama insanlar memnuniyetsizliklerini çok açık dile getirirken bu konuda memnun hastalarda benim gibi yazmalı diye düşünüyorum benim gibi bir arkadaşımda aynı şekilde çocuk sahibi oldu ona da bu sayfayı göndereceğim.
iyigünler hanfendi bizde bu gün görüştük ertan cevizci watsap hattından yazmıştım ahmet bey diye bir doktor dönüş yaptı ama tedirginim geçirdiğiniz aşamayı bana bir zahmet anlatma şansınız varmı teşekkürler -uzaktan olduğu için telle görüştük ahmet diye bir doktorla nasıl güveniriz bilemedim yazınızı görünce sormak istedimBurada bu kadar yorum gördüğüm için bende yazmak istedim sırf bunun için üye oldum siteye.
Biz de eşimle birlikte çocuk tedavisi gördük ertan hocadan 6 ay bir kullanım sürecimiz oldu gönderdiği ürünleri bu süreçte açıkçası bende çok tedirgin olmuştum eşim çok istememişti ben ikna ettiğim için kendisini ısrarlarım üzerine başladık.
eşimde sperm düşüklüğü vardı bunun yanıunda harekt bozukluğu vs olduğunu söylemişti doktorlar bende de adet düzensizliği vardı. kilomda birazvardı çok defa kilo vermem gerektiğini de söyledi doktorlar. durumumuz buydu ertan hocayla görüştüğümüz de gayet güzel konuştu durmumuzu anladı açıkçası çk doktora gittik pek bi ilgi göremedik. 4. ayda eşimden sperm tahlili istediler sayıda ve harekette artış olduğunu gördük biz burada sayının öneminin aslında çok önemli olmadığını gördük çünkü spermin hareketi hızı morfolojisi de saydan daha önemliymiş ertan hoca sayesinde öğrendik.
neyse benim için verilen ürünleri düzenli kullandım ve bu sürecin öncesinde de kilomla ilgili diyet ve egzersiz yürüyüş vs yapmaya başlamıştım kilomu düzene soktum.
5 ay önce evladımızı kucağımıza aldık ertan hocaya da whattsaptan teşekkür mesajımı iletmiştim çekim yapmak istediler eşim kabul etmedi görünmek istemedi.
bunları yazmamın sebebi tamamen tabii ki herkes aynı değil biz allaha şükür mutlu sonuca ulaştık ama insanlar memnuniyetsizliklerini çok açık dile getirirken bu konuda memnun hastalarda benim gibi yazmalı diye düşünüyorum benim gibi bir arkadaşımda aynı şekilde çocuk sahibi oldu ona da bu sayfayı göndereceğim.
Merhaba biz yeni başladık tedaviye. 15 gün anca olmuştur ve takviyeleri dönüşümlü kullanmak adına bize bir kargo daha gönderileceğini söylediler. Başta 6 aylık tedavinin 60000tl olduğunu söyleyip şu an tekrar bu fiyatı tekrar istediler 2. Koli için. Açıkçası tedirginim, çok uçuk fiyatlar ve ne yapacağımı bilmiyorum. Müşterisine göre fiyat veriliyor gibi sanki, çünkü 12000tl ödeyende olmuş okuduğum kadariylaiyigünler hanfendi bizde bu gün görüştük ertan cevizci watsap hattından yazmıştım ahmet bey diye bir doktor dönüş yaptı ama tedirginim geçirdiğiniz aşamayı bana bir zahmet anlatma şansınız varmı teşekkürler -uzaktan olduğu için telle görüştük ahmet diye bir doktorla nasıl güveniriz bilemedim yazınızı görünce sormak istedim
ben başlamadım dedikleri beni çok tatmin etmedi kadın doğum doktoruna danıştım olumlu bakmadı çok hap tüketiliyor böbrekler ne olacak bunun sonunda allahım bebegi olmayanlara tez zamanda bebek müjdesi versin inşalllah bi arayış içinde olmak insanı üzüyor ve yıpratıyor.Merhaba biz yeni başladık tedaviye. 15 gün anca olmuştur ve takviyeleri dönüşümlü kullanmak adına bize bir kargo daha gönderileceğini söylediler. Başta 6 aylık tedavinin 60000tl olduğunu söyleyip şu an tekrar bu fiyatı tekrar istediler 2. Koli için. Açıkçası tedirginim, çok uçuk fiyatlar ve ne yapacağımı bilmiyorum. Müşterisine göre fiyat veriliyor gibi sanki, çünkü 12000tl ödeyende olmuş okuduğum kadariyla
Merhaba bende bugün konuştum ertan beyle 25 bin TL dedi bana yumurta azlıgı ve erken menopoz dedi ama emin olamadım tedaviye başlasammı başlamasammı yorumları okudum iyi diyende var kötü diyendeHiçbir işe yaramıyor hiç masraf yapmayın boşuna. 3 ay kullandım. Ertan cevizci benimle birkez bile konuşmadı. Asistanı satı hanım internetten bedava bulabileceğimiz bilgileri okudu 19bin tl ödedim boşa gitti.
Eki Görüntüle 3458156
Merhaba bende yumurta rezervi azlıgı ve erken menapoz başlagıcı var MFK doktordan fayda gördünüzmü acabaKusura bakmayın yeni gördüm bizim 17 milyon idi 6 ay kullandık 21 milyon oldu az arttı yani tam verim alamadık çok da ilaç içti eşim baktım olmuyor bıraktım tam verim alamadık maalesef. Şimdi MFK ürünlerine başladık 3 ay kullanın sadece diyor fazlasına gerek yok diyor bayağı iyi bir doktor Mehmet Fatih karslı
Hayır maalesef ne mfk ne başkası bu tarz doktorlar artık güven vermiyor çok para döktüm normal olan değerlerim de düştü üstelik eşimin 40 milyon spermi de sıfırladı. Ne yazıkki durum bu. Arıyorum sonrasında bilgi veriyorum araştırsın diye asla kabul etmiyor üzgünümMerhaba bende yumurta rezervi azlıgı ve erken menapoz başlagıcı var MFK doktordan fayda gördünüzmü acaba
Çok güvenmiştim kendisine belki bende işe yaramadı fakat çok da ters tepmez ya hu bir araştır geri dönüşlere bak. Yok sadece satıyorlar işe yarar yaramaz umrumda değilMerhaba bende yumurta rezervi azlıgı ve erken menapoz başlagıcı var MFK doktordan fayda gördünüzmü acaba
Valla bol paranız varsa beklemeyin kendisi daha 2ayoldu gittiğimiz ilaclari verdigi onlara takviye gonderecekmis 2ay önce 40.000 aldı şimdi göndereceği ilaçlarda 40 bin istiyor sıkıntımız vardı alamiycaz dedik ilaçlarda bitkisel ama bir acayip kokuyorlar umarım daha kötü yapmazlar eşim vebali sana sen buldun bu dru dedi bilmiyorum valla 2yildir bıkmış durumdayimBen de yakin zamanda kendisiyle iletisime gecmeyi dusunuyorum. Kimse yok mu? Benim bi tanidigim su an tedavi goruyor ama onun durumu biraz zor duzelicek gibi. Cok para gitmis 6 7 aydir devam ediyor. Ben de dusunuyorum, sebepsiz infertilite benimkisi, ama paradan korkuyorum acikcasi. Zaten tup bebek icin para biriktirirken bitkisel deniyeyim dedim, biriktirecegim paranin hepsini vermekten korkuyorum.
Valla bol paranız varsa gidin ona kendisi daha 2ayoldu gittiğimiz ilaclari verdigi onlara takviye gonderecekmis 2ay önce 40.000 aldı şimdi göndereceği ilaçlarda 40 bin istiyor sıkıntımız vardı alamiycaz dedik ilaçlarda bitkisel ama bir acayip kokuyorlar umarım daha kötü yapmazlar eşim vebali sana sen buldun bu dru dedi bilmiyorum valla 2yildir bıkmış durumdayim
Size her ilac gönderdikce 40.bintl istiyor 2ay önce verdi bize ilaç 1hafta önce arada onlara takviye ilaç gelicek tabi ücreti 40.bin tl şuan sıkintidayiz alamiycaz dedik eşim bu adam bizi sögüsluyor gibime geliyor dedi verdiği ilaçlarda problem yaratmaz umarım dedi birde 40bintl diyor ama alamiycaz falan diyince 10 bin tl indi 30.000 tl dedi demekki daha ucuz ama bizlere 2 katı fiyat soyluyorlarMerhaba tedaviniz nasıl gidiyor ücret olarak her ay mi ödeme yapıyorsunuz
Biz esim goruyor 2 ay oldu daha 3ayin sonunda test istiycem dedi aşırı pahalı ama ne kadar dayanabiliriz bilmiyorumİyi günler ertan beyde tedaviye devam eden cevap verebilir mi acaba
Şikayetvar a yazın biz öyle yaptık 5000 tl mizi kurtardık. Aynı olay bizim başımıza da geldi 5 ay kullandı eşim hiç bir ilerleme kaydedemedik şuna tüp bebeğe yoğunlaştık keşke en başta tüp bebeğe başlasaydık hem zamanımdan oldum hem paramdan oldumBiz esim goruyor 2 ay oldu daha 3ayin sonunda test istiycem dedi aşırı pahalı ama ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum
Ne yazidiniz şikayet varaŞikayetvar a yazın biz öyle yaptık 5000 tl mizi kurtardık. Aynı olay bizim başımıza da geldi 5 ay kullandı eşim hiç bir ilerleme kaydedemedik şuna tüp bebeğe yoğunlaştık keşke en başta tüp bebeğe başlasaydık hem zamanımdan oldum hem paramdan oldum
Olan biteni anlattık kimsenin bunlara inanmamalarını vs. Onlar bize ulaştılar tabi zaten şikayet onaylanınca onlara da haber gidiyor hemen. kalan ilaçları iade alıp ücret iadesi yaptılarNe yazidiniz şikayet vara