Aynen öyle etki olsa yada güven verse bende acımazdım giden paraya ama çok konuşturmayıp sürekli ilaç çıkarmaya çalışması itci geldi açlcası bana tabi herkesin sorunu farklı kime ne etki eder bilemem sizin neydi sorun sayı 0 olanada azosperm diyorlar az olanadaBizde de aynı şekilde her aldığımızda artan fiyatlar gecen yıl 6 ay dedi 7. Ayı da satmaya çalıştı hiçbir düzelme olmamasına rağmen yeter dedim ve almadım düzelme yok denecek kadar azdı. Evet bende işe yaradı ama gecici idi o da. Çok para gitti düzelseydi acımazdım gidene ama olmadı eşimde çok fazla ilaç kullandığı için belki de kanal tıkanmış bir de onunla uğraştık Allah yardımcımız olsun. Şuanki üroloji doktorumuz kullanmayın böyle şeyler dedi kızdı klomen kullanıyor şuan sadece
Yaa bu ilaçlardan sonramı oldu geçmiş olsun ne kadar süre kullandınızSayıyı birazcık artırdı ama harekete hiç faydası olmadı. Üstelik çok yoğum ilaçlar yani günde 32 adet zaten içirirken içim gidiyordu Ya bu kadar fazla miktar inşallah zarar vermez diyordum ve tekrar üroloğa gittiğimizde prostat kanalının tıkandığını öğrendik ameliyat oldu. Rabbim şifa versin. Siz ne durumdasınız
Herşeyin hayirlisi olsun ya bizde cokmistiyoruz ama olmuyorBizden yeni testte istemedi hemen ilaç çıkarımı yapmışlar bişey diyemedim eşimi kırmak istemedim deneyelim bari içimizde kalmasın diye sonra ikinci posta çıktı son ve en önemli aşama diye o geçmeden 3. İçin aramışlar alma artık dedim bi test isteyip değer ne alemde bakmadılar bile açıkcası ve 2ye son deyip 3 çıkması güvenimi kırdı
Hmm hangi haplar size gönderilen etkisi oldu muYok yok kendi bitkisel haplarıymış birsürü şey var ayrı ayrı kutular
Ne kadarıniz gitti haplaraYaa bu ilaçlardan sonramı oldu geçmiş olsun ne kadar süre kullandınız
Maca, cur, pro vs vs 11 adet olmak üzere sabah öğle akşam içiyor bide bilmiyorum 3 ay olcak test vercez haftaya falan faydası oldumu bakalım pek ümidim yok amaHmm hangi haplar size gönderilen etkisi oldu mu
Aynen hayırlsını nasip etsin rabbim bizim sınavımızda buymuş kaç yıllık evlisinizkiHerşeyin hayirlisi olsun ya bizde cokmistiyoruz ama olmuyor
En fazla 6 ay dedi 6. Aydan sonra tahlile gittik var olan hareket de gitmiş bana diyorki ha gayret az daha devam. Hayır dedim Ya en fazla 6 dedi ne diye devam ediyorum vakit kaybı idi çok üzüldüm prostat kanalının tıkanmış olduğunu duyunca. Belki de bu ameliyatın olması için vesile oldu bilemiyorum Allah’ın izni ile hamile kalsaydık amiiiinYaa bu ilaçlardan sonramı oldu geçmiş olsun ne kadar süre kullandınız
Bizde sorun sadece varikoseldi ilk ameliyatı sonrası toplam sayı 2 katına çıktı hareket de %10 olmustu dedim az da takviye ile artar bu takviyeler daha da geriletti doktora gittik yine varikosel dedi ben şoka girdim kendi kendimi sakinleştirdim sakin ol sakin ol bu defa akıllıca davran diyerek duygularım çok yanlış yaptırdı. Allah işimizi kolaylaştırsınAynen öyle etki olsa yada güven verse bende acımazdım giden paraya ama çok konuşturmayıp sürekli ilaç çıkarmaya çalışması itci geldi açlcası bana tabi herkesin sorunu farklı kime ne etki eder bilemem sizin neydi sorun sayı 0 olanada azosperm diyorlar az olanada
Eşiniz varikosel ameliyatı sonrası ne kullandı? Siz niçin klomen kullandınızAyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim eşim varikosel ameliyatı oldu üç yıl önce şuan bir yıllık evliyiz bebiş istiyoruz ama olmuyor doktora gittim klomen folik kullandım doktor yumurtalarının çok güzel olduğunu ve nasıl gebe kabalamadigima şaşırdı iki tane yumurtam büyümüştü eşimden test istedi test verecek kendisi
Amh ınız kaç biliyor musunuzAyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim eşim varikosel ameliyatı oldu üç yıl önce şuan bir yıllık evliyiz bebiş istiyoruz ama olmuyor doktora gittim klomen folik kullandım doktor yumurtalarının çok güzel olduğunu ve nasıl gebe kabalamadigima şaşırdı iki tane yumurtam büyümüştü eşimden test istedi test verecek kendisi
bende rezerv düşük daha çok zarar verirmi diye korkuyorumBen başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti
Size en başında 8 aylık tedavi olmanız gerektiğini söyledimi kaç aylık tedavi önerdiDr Ertan Cevizciden eşimle birlikte bende tedavi gördüm 8 ayın sonunda tedaviden olumlu sonuç aldım. Çok fazla olumsuz yorum görünce yazmak istedim iyileşen çok fazla hastası var ama kimse bir yere bir şey yazmıyor anlamadım. Kaç tane doktora gittiysek hepsi sizin çocuğunuzun olması imkansız dedi tüp bebeğe bile yönlendirmedi ama Allahıma şükürler olsun 7 senenin sonunda çocuğumu kucağıma aldım
Test verdinizmi eşimde bu ilaçları 3 aydır kullanıyoMaca, cur, pro vs vs 11 adet olmak üzere sabah öğle akşam içiyor bide bilmiyorum 3 ay olcak test vercez haftaya falan faydası oldumu bakalım pek ümidim yok ama
Bize tarih verilmedi 6 ay kullandık sonra tahlil yaptık. Tahlil sonuçlarımızda iyileşme çıkınca devam etmek istedik 2 ay sonrasında da hamile olduğumu öğrendimSize en başında 8 aylık tedavi olmanız gerektiğini söyledimi kaç aylık tedavi önerdi
Eşiniz azospermiydiBize tarih verilmedi 6 ay kullandık sonra tahlil yaptık. Tahlil sonuçlarımızda iyileşme çıkınca devam etmek istedik 2 ay sonrasında da hamile olduğumu öğrendim
Evet bende de pko vardı hem eşim hemde ben kullanıyordum. Ben 6. aydan sonra bıraktım eşim kullanmaya devam ettiEşiniz azospermiydi
Eşimde kullanıyo 4 ayı geçti 6 ayın sonunda gelişme varmı bakıcaz inşallahEvet bende de pko vardı hem eşim hemde ben kullanıyordum. Ben 6. aydan sonra bıraktım eşim kullanmaya devam etti