DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

Aynen öyle etki olsa yada güven verse bende acımazdım giden paraya ama çok konuşturmayıp sürekli ilaç çıkarmaya çalışması itci geldi açlcası bana tabi herkesin sorunu farklı kime ne etki eder bilemem sizin neydi sorun sayı 0 olanada azosperm diyorlar az olanada

Yaa bu ilaçlardan sonramı oldu geçmiş olsun ne kadar süre kullandınız

Herşeyin hayirlisi olsun ya bizde cokmistiyoruz ama olmuyor

Yaa bu ilaçlardan sonramı oldu geçmiş olsun ne kadar süre kullandınız
En fazla 6 ay dedi 6. Aydan sonra tahlile gittik var olan hareket de gitmiş bana diyorki ha gayret az daha devam. Hayır dedim Ya en fazla 6 dedi ne diye devam ediyorum vakit kaybı idi çok üzüldüm prostat kanalının tıkanmış olduğunu duyunca. Belki de bu ameliyatın olması için vesile oldu bilemiyorum Allah’ın izni ile hamile kalsaydık amiiiin

Bizde sorun sadece varikoseldi ilk ameliyatı sonrası toplam sayı 2 katına çıktı hareket de %10 olmustu dedim az da takviye ile artar bu takviyeler daha da geriletti doktora gittik yine varikosel dedi ben şoka girdim kendi kendimi sakinleştirdim sakin ol sakin ol bu defa akıllıca davran diyerek duygularım çok yanlış yaptırdı. Allah işimizi kolaylaştırsın

Eşiniz varikosel ameliyatı sonrası ne kullandı? Siz niçin klomen kullandınız

Amh ınız kaç biliyor musunuz

Ben başladım eşim azosperm hastası hiç spermi yoktu şuanda 2 milyon kadar oluştu çok şükür tedaviye devam ediyoruz kızzlar bendede polikistik vardı 2 tane ürün kullandım şuan ağrılarım gitti
bende rezerv düşük daha çok zarar verirmi diye korkuyorum

Dr Ertan Cevizciden eşimle birlikte bende tedavi gördüm 8 ayın sonunda tedaviden olumlu sonuç aldım. Çok fazla olumsuz yorum görünce yazmak istedim iyileşen çok fazla hastası var ama kimse bir yere bir şey yazmıyor anlamadım. Kaç tane doktora gittiysek hepsi sizin çocuğunuzun olması imkansız dedi tüp bebeğe bile yönlendirmedi ama Allahıma şükürler olsun 7 senenin sonunda çocuğumu kucağıma aldım

Size en başında 8 aylık tedavi olmanız gerektiğini söyledimi kaç aylık tedavi önerdi

Size en başında 8 aylık tedavi olmanız gerektiğini söyledimi kaç aylık tedavi önerdi
Bize tarih verilmedi 6 ay kullandık sonra tahlil yaptık. Tahlil sonuçlarımızda iyileşme çıkınca devam etmek istedik 2 ay sonrasında da hamile olduğumu öğrendim

Burada bu kadar yorum gördüğüm için bende yazmak istedim sırf bunun için üye oldum siteye.
Biz de eşimle birlikte çocuk tedavisi gördük ertan hocadan 6 ay bir kullanım sürecimiz oldu gönderdiği ürünleri bu süreçte açıkçası bende çok tedirgin olmuştum eşim çok istememişti ben ikna ettiğim için kendisini ısrarlarım üzerine başladık.
eşimde sperm düşüklüğü vardı bunun yanıunda harekt bozukluğu vs olduğunu söylemişti doktorlar bende de adet düzensizliği vardı. kilomda birazvardı çok defa kilo vermem gerektiğini de söyledi doktorlar. durumumuz buydu ertan hocayla görüştüğümüz de gayet güzel konuştu durmumuzu anladı açıkçası çk doktora gittik pek bi ilgi göremedik. 4. ayda eşimden sperm tahlili istediler sayıda ve harekette artış olduğunu gördük biz burada sayının öneminin aslında çok önemli olmadığını gördük çünkü spermin hareketi hızı morfolojisi de saydan daha önemliymiş ertan hoca sayesinde öğrendik.
neyse benim için verilen ürünleri düzenli kullandım ve bu sürecin öncesinde de kilomla ilgili diyet ve egzersiz yürüyüş vs yapmaya başlamıştım kilomu düzene soktum.
5 ay önce evladımızı kucağımıza aldık ertan hocaya da whattsaptan teşekkür mesajımı iletmiştim çekim yapmak istediler eşim kabul etmedi görünmek istemedi.

bunları yazmamın sebebi tamamen tabii ki herkes aynı değil biz allaha şükür mutlu sonuca ulaştık ama insanlar memnuniyetsizliklerini çok açık dile getirirken bu konuda memnun hastalarda benim gibi yazmalı diye düşünüyorum benim gibi bir arkadaşımda aynı şekilde çocuk sahibi oldu ona da bu sayfayı göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…