DR ERTAN CEVİZCİ ile tedavi başarmış olan var mı

Kusura bakmayın yeni gördüm bizim 17 milyon idi 6 ay kullandık 21 milyon oldu az arttı yani tam verim alamadık çok da ilaç içti eşim baktım olmuyor bıraktım tam verim alamadık maalesef. Şimdi MFK ürünlerine başladık 3 ay kullanın sadece diyor fazlasına gerek yok diyor bayağı iyi bir doktor Mehmet Fatih karslı

Buğra başta kesin olmamakla beraber sonuç alıyoruz dedi ama para tuzağı 50000tl ye yakın param gitti kesinlikle gitmeyin hiçbir faydası yok
Ben de tükendim en başta minimum 3 ay maksimum 6 ay diyordu 6 ay doldu yeni ilaçları ne zaman göndereyim diyor göndermeyin dedim artık çok para gitti ve eşim çok çok fazla kapsül yuttu o da iyi bir şey değil eşimde pek işe yaramadı ama benim prolaktin ve Tsh ımı düşürdü

Merhaba hanımlar bende Mart ayında Ertan hocaya tedaviye başladım mayısın 1inde adet oldum sizin hormonlar özellikle lh ve FSH ne durumda

Erken menapoz hastası olup ertan cevizci tedavi olup olumlu sonuç alan var mı
Ben de tedavi görüyorum erken menapoz ürünleri kullandıktan 3ay sonra adet oldum lh FSH eskisine göre düşmüş şükür devam bakalım 3aylik daha kullanacağım ürünler var

Bunu size ertan cevizci mi dedi maksimıum 6 deyip somra yeni ilaç satmaya mı çalıştı bunların hepsı aynı demekki

Bunu size ertan cevizci mi dedi maksimıum 6 deyip somra yeni ilaç satmaya mı çalıştı bunların hepsı aynı demekki
Evet ama suçlamak da istemiyorum çünkü bende gerçekten işe yaradı eşimde istediğimiz gibi sonuç alamadık. Suan başladığımız doktor diyorki 3 ay kullandınız tamam sonra bekleyin fazla kullanmayın diyor. İbrahim saraçoğlu da böyle demişti yeterli verim alınmıyorsa lütfen başka almayın demişti maddi olarak da çok kötü vurdu ben de kapsül kapsül nereye kadar yazık karaciğer gidecek bıraktık

Ertan cevizci ile nisan ayında tedaviye başladık ve ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline baba sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 daha aldi hakkımı asla helal etmiyorum

Merhaba Ertan cevizci in tedavisine başlamış biri olarak asla tavsiye etmiyorum ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline bana sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 bin daha aldı

Merhaba bende bu doktoru yeni keşfettim. Nasıl bir tedavisi oluyor? Verdiği ilaçlar kimyasal mı yoksa bitkisel çaylar falan mı veriyor? Tedavi görenler lütfen doktor ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi? benden tahlil sonuçları istendi wp'tan gönderdik ve doktor ile görüşme için 300 tl dediler ama bazılar çok yüksek miktarda paralardan bahsetmiş bu paralar ne için ödendi acaba? Faydasını gördünüz mü ayrıca lütfen bilgi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar fayda gören varmi acil yardım, hekim ile biraz önce görüştüm 5 aylık süreç dedi 5 aylık ilac gönderecek 7500 tl dedi yardım lutfen

Merhaba arkadaşlar fayda gören varmi acil yardım, hekim ile biraz önce görüştüm 5 aylık süreç dedi 5 aylık ilac gönderecek 7500 tl dedi yardım lutfen
Sayfada bir tane iyi yorum yok. Bence gitmeyın bazı doktorlar paragöz malesef. Parayı zor kazanıyoruz zaten şu an sadece 20 binden başlıyor tüp bebek hocaları. El insaf.

ben gönderdiklerini hala kullanıyorum ama hamilelik hiç olmadı. İlaçlarda gördüğüm tek fayda, 2 tane çikolata kistim vardı bir tanesinin kaybolduğu.

Hayır asla 5aylik göndermiyor yalan bana 5 bin dedi 3aylik tedavi sinra her ay istedi 15 bin TL akdi sonuç sıkıntılı hormonların dahada yükseldi haram zıkkım olsun sonra aranabilir Bile sonuçları görünce asla düşmeyin ellerine

Merhabalar Ertan cevizci ile tedaviye biz de aldandik.esimin spermogram değerleri daha da düştü 3. Ayındayız ve sonlandırdık.Bizde de 5 aylık tedavi 8bin dedi her ay bu rakamı tekrarladı ve 24 bin TL kaptirdik siz inanmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…