• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ikikedilicim, çok tatlısın çok moral verdin bana canım sağol. Birkaç tasarımdan seçmek tabii çok daha güzel o yüzden ben en iyisi yüzyüze görüşene kadar birşeyleri aklıma takıp yormayayım kendimi. Canım sen nasılsın herşey nasıl?a.s.

Rica ederim canım ne demek :)
Dediğin gibi, bunları düşünmeyip yüzyüze görüşmeyi bekle sen.. Çok güzel olacak her şey çok. Her şey bir karar vermeye bakıyordu, sen kararını verdin. Artık bundan sonrası an meselesi... Yavaş yavaş hallolur her şey.

Bana gelince... İyiyim, mutluyum :) Güzel her şey :)
Tek sıkıntım lens kullanmak. 15 senedir gözlük takıyordum ben. Ameliyattan sonra lense geçtim ama hiç rahat değilim valla... Barış Bey "güneş gözlüğü takabilir miyim" diye sorduğumda, hafif olmak koşuluyla takabileceğimi söylemişti...Ara sıra numaralı gözlüklerini de takabilirsin demişti. Ama sürekli takmaktan konuşmamıştık işte..
Üçüncü ayım doldu benim. Acaba gözlüğe dönsem mahsuru olur mu ?

Kızlaaar, sizler de akıl verin.. Ben dönsem mi gözlüğe?

Bir de üçüncü ay için kontrole gün alayım mı ben?
Bu ara işlerim çok yoğun, o yüzden vakit bulup gidemedim ama gitmek lazım mı kesin?

merhaba arkadaşlar
ameliyat olduğumdan beri merak ediyordum şu burnumun ucundaki taşlık hissi sertlik hissi ne zaman kaybolucak diye..
ve dün gece burnuma dokundum sertleşme artık yoktu ,önce bi afalladım nasıl oluya ya falan diyçünkü alışmışım ya sertlğine :))) sonra burnumu oyana buyana kıvırdım falan
5 ay bitmek üzere bir kaç gün sonra ve artık burnum benim doğal burnum gibi olmaya başladı
ve bunu birden bire olması beni şaşırttı
uyurken falan artık burnumu yastığa bastırabiliyorumm :))
yani demek istediğim şu ki burnlarımız hep böyle kalmayacak
hepinize sevgiler..

Kızlar Merhaba;
Ben döndüm tatilden.Yine çok güzel bir tatil geçirdim.Herkese şiddetle Topkapı Palace ı tavsiye ederim,gözünüz kapalı gidin.
Burnum gayet iyi,bu sefer hiç tıkanmadı acayip tuzlu su çektim içim :)
Ama çok yandım,burnumda kapkara oldu,sorun olmaz sanırım.Aslında şapka taktım ama hava çok çok sıcak olduğundan sürekli sudaydım orda yandım.
Ben temmuz sonu 6.ay kontrolüme gidicem.
Duffy senle aşağı yukarı aynı dönemin bebekleriyiz :)Bende burnuma elliyorum halen sert,bende yan yatabiliyorum burnum hrhalde yastığa değiyordur diye düşünüyorum.
Hiç burnuma takılmıyorum,unuttum bile :) -tatlicadiarzu-

Bu arada görüşme planımız ne oldu,biri öncülük etsin,görüşelim...

arkadaşlar ben 2 gün önce kontrole gittim ve internetim olmadığı için yazamamıştım ama şimdi nete kavuşur kavuşmaz yazıyorum.
kontrolde barış bey burnumun kongrelik bi burun olduğunu söyledi çok mutlu oldum :sm_cool: sebebi de barış beyin geliştirdiği henüz isim vermediği bi tekniği bende de uygulamış olması. teknikle burnun içinde bulunan normalde ameliyatla atılan kıkırdakları çok zekice kullanıp geri yerleştiriyor. (şeklini çizince yap-boz gibi parçalar oturuverdi hayran kaldım) tekniği çok anlatmak istemiyorum ama sonucunda normalde estetik burunlarda deri kemik bitip kıkırdak başladığı yerde yuvarlak durup, çukur oluştururken barış beyin tekniğiyle estetiksiz bir burunda durması gerektiği gibi duruyor.
barış bey muayene başladığında başımı eğdirip bir sürü fotoğraf çekti sonradan anlattı amacı o ışığı yakalamakmış. bu teknikle ışık kesintisiz devam ediyor estetiksiz bir burundaki gibi. yani bir resim yaptığınızda ışık gölge ne kadar hayat veriyorsa resme, bu da öyle bir şey. buruna gerçekçi görüntüyü veren çok milimetrik bir hesap.
sonuçta burun estetiği çok milimetrik hesaplarla yapılan bi iş ama burun üzerine düşen ışığa kafa yoran barış beyden başka doktor yoktur herhalde. barış beyin yaptığı her burun zaten harika ama bu teknikle bence barış bey harikanın ötesine geçiyor. ben açıkçası barış beye bir kez daha hayran kaldım.
normalde foto ekleme niyetim yoktu ama bu tekniği size anlatmak için foto eklicem. şu anda nasıl yapıldığını bimiyorum ama yarın sabah ilk işim burnumun fotosunu eklemek

Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:

canım tasarımı hiç dert etme. tasarım senin isteğine göre değişebiliyor, istediğin sağlıksız bir şeyse, bunu zaten barış bey anlatıyor. ben de senin gibi tasarımını hiç beğenmemiştim barış beyin. hatta diğer doktorların tasarımlarını daha çok beğenmiştim ama yine de ilk ve tek gittiğim doktor barış bey oldu. muayenede yaptığı burun da maille yolladığı burundan kat kat güzeldi. kıyaslanamaz bile.
ben muayenede tasarımı uzun (barış beyin demesine göre yüksek) buldum daha kısa istedim, bana onun da nasıl duracağını gösterdi ama ikimizde beğenmedik.
yani maildeki tasarıma kafanı yorma, muayenede fikrini belirtirsin beraber bi burna karar verirsiniz yerimseniben

dahlia cım çok sağol canım yazdıkların için. Barış beyin yeni tekniğini ile ilgili anlattıkların çok ilgilmi çekti. Gerçekten yaptığı*burunların böyle harika olmasının nedeni işte bu zorlu çalışmalar. Çok mutluyum onun gibi bir doktor bulduğuma.

Kaçakgirl cüm senin soruna gelince, ben ameliyat olmadım o yüzden kendimden örnek veremiyorum ama ameliyat olmuş çok tanıdıklarım var çevremde. İlk aylarda burunları daha büyük ve hatta biraz kaba duruyordu zamanla hepsi zarifleşti inceldi canım sen merak etme, senin ki de istedigin şekle girecektir eminim.alkisalkisalkis

Dahlia fotolarını merakla bekliyoruz. Kendi adıma bu forumda en çok fikir oluşturmama yardımcı olan şey konuşmalardan çok fotolar oluyor. Kasım da ameliyat olmayı düşünüyorum. Tek bildiğim iyileşir iyleşmez eski ve yeni fotolarımı paylaşacağım. eminim benim gibi düşünen çoktur. Bu arada izlediğim kadarıyla Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve kötü olmuş bi burun göremedim...

Dahlia fotolarını merakla bekliyoruz. Kendi adıma bu forumda en çok fikir oluşturmama yardımcı olan şey konuşmalardan çok fotolar oluyor. Kasım da ameliyat olmayı düşünüyorum. Tek bildiğim iyileşir iyleşmez eski ve yeni fotolarımı paylaşacağım. eminim benim gibi düşünen çoktur. Bu arada izlediğim kadarıyla Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve kötü olmuş bi burun göremedim...

ben barış beyin önden çektiği, tekniğinin sonuçlarını gösteren, burnumun bir fotosunu eklicem. şu anda ekleyemiyorum akşam flash diskime ulaşır ulaşmaz eklerim yerimseniben

eski haliyle beraber eklemeyi düşünüyodum ama elimde olanı şimdi ekleyeyim. tabi düzgün bi şekilde ekleyebilirsem :tomato:

http://img31.imageshack.us/img31/1051/79503645.jpg

burnumdan yansıyan iki çizgi şeklindeki ışık, barış beyin yöntemiyle estetik olmamış bir burunda görünmesi gerektiği gibi. bu yöntemle kıkırdak kısmında ışığın süreksizliği engelleniyormuş. yani ışık sürekli bir çizgi şeklinde yansıyor ve daha doğal, gerçek duruyor yerimseniben barış bey sayesinde :asigim:

kızlarr benim ameliyatım 16 temmuz -tatlicadiarzu- dua edinde güzel olsun :))

mrvfb
hadi canım geçmiş olsun şimdiden az kalmış:) dularım seninle .....

dahlia85 bu senin burun mu?
öyleyse süper gerçekten doğal.umarım doğru anlamışımdır

ya barış çakır bir tane.. kesinlikle bir numara en iyisi ...!

mrvfb
hadi canım geçmiş olsun şimdiden az kalmış:) dularım seninle .....

dahlia85 bu senin burun mu?
öyleyse süper gerçekten doğal.umarım doğru anlamışımdır

ya barış çakır bir tane.. kesinlikle bir numara en iyisi ...!

evet canım benim burnum, barış bey üstten çektiği için biraz garip durmuş ama böyle bişey:)

kacakgirl cnm sisliktendir o yaa, benm burnum da bi gün bakıyorsun düzgün duruyor bir gün bakıyorsun yamuk yumuk duruyorr, istersen bi foto koy biz bakalım ama bir sorun oldugunu sanmıyorum

hayırlı olsun canım ne güzel çok az bekleyeceksin ben okulum yüzünden en erken ağustosta alabileceğim tarihi umarım istediğin gibi geçer her şey

geldinmii bende seni merak ediodum.görüştün mü doktorla?ameliyat olmaya kara verdin mi?ben gün aldım ama iptal edebilirm çünkü kafamda başka bi doktor daha var onla görüşmeden karar vermek istemiyorum

geldinmii bende seni merak ediodum.görüştün mü doktorla?ameliyat olmaya kara verdin mi?ben gün aldım ama iptal edebilirm çünkü kafamda başka bi doktor daha var onla görüşmeden karar vermek istemiyorum

evet görüştüm ameliyat olup olmamak arasında kararsızdım ama görüştükten sonra tereddütlerim azaldı.yine de ağustosa kadar düşünmek istiyorum.

Back