ikikedilicim, çok tatlısın çok moral verdin bana canım sağol. Birkaç tasarımdan seçmek tabii çok daha güzel o yüzden ben en iyisi yüzyüze görüşene kadar birşeyleri aklıma takıp yormayayım kendimi. Canım sen nasılsın herşey nasıl?a.s.
Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:
Dahlia fotolarını merakla bekliyoruz. Kendi adıma bu forumda en çok fikir oluşturmama yardımcı olan şey konuşmalardan çok fotolar oluyor. Kasım da ameliyat olmayı düşünüyorum. Tek bildiğim iyileşir iyleşmez eski ve yeni fotolarımı paylaşacağım. eminim benim gibi düşünen çoktur. Bu arada izlediğim kadarıyla Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve kötü olmuş bi burun göremedim...
mrvfb
hadi canım geçmiş olsun şimdiden az kalmış:) dularım seninle .....
dahlia85 bu senin burun mu?
öyleyse süper gerçekten doğal.umarım doğru anlamışımdır
ya barış çakır bir tane.. kesinlikle bir numara en iyisi ...!
kızlarr benim ameliyatım 16 temmuz -tatlicadiarzu- dua edinde güzel olsun :))
hayırlı olsun canım ne güzel çok az bekleyeceksin ben okulum yüzünden en erken ağustosta alabileceğim tarihi umarım istediğin gibi geçer her şey
geldinmii bende seni merak ediodum.görüştün mü doktorla?ameliyat olmaya kara verdin mi?ben gün aldım ama iptal edebilirm çünkü kafamda başka bi doktor daha var onla görüşmeden karar vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?