arkadaşlar buldum bakmak isteyenler olursa : Ameliyat Öncesi ve Sonrası Önerileri | Op. Dr. Süreyya Şeneldir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar buldum bakmak isteyenler olursa : Ameliyat Öncesi ve Sonrası Önerileri | Op. Dr. Süreyya Şeneldir
ya kızlar amelıyattn sonra sacım kasım dokuluyor acaba vıtamın hapı alsam bısey olurmu cıldımın dengesı bozuldu yahuu ......acaba hangı vıtamın hapı alsam bıde yaglı cıltler ıcın bııldıgınız ıyı bır krem varmı.....
benm de saclarım degil de kaslarım ve kirpiklerim cok döküldü hatta hala kaslarım fln dökülüyor, cildim de bir garip oldu, yaglı gibi böle minik sivilceler fln cıkıo alerji gibi bi garip yani, aynı dertten bende müzdaribim yaa
bir de arkadaşlar benim bu ayın sonunda 4. cü ay biticek
bir hafta bile çok farkediyor
gittikçe oturuyor burun
şu albümde bulunan resimden daha farklı şimdi
yeni resimleri yakında koyuyorum bakalım beğencekmisiniz :))
tekrar sevgiler![]()
bir de arkadaşlar benim bu ayın sonunda 4. cü ay biticek
bir hafta bile çok farkediyor
gittikçe oturuyor burun
şu albümde bulunan resimden daha farklı şimdi
yeni resimleri yakında koyuyorum bakalım beğencekmisiniz :))
tekrar sevgiler![]()
Kizlaaarr.. birkaç foto yapiyim dedim birde ne göreyim :1shok: Alttan bakinca burun delikleri hala orantisiz, ve sanki burun hafif egik gibi duruyor, yok mu bunun bi aciklamasi :1no2: üzerinden bir ay geçmesine ragmen burun deliklerindeki bu orantisizlik, burun ucundaki egiklik hiçte normal degil gibime geliyor... :1no2:
Birde iki yandan resim çekmeye çalistim ve iki profilde ayni degil? Ameliyattan önce de ayni problem vardi profillerden farkli farkli görüntü vardi burun sola dogru egik oldugu için.. su anda bu farklilik hala mevcut! Ya acaip moralim bozuldu.. bu orantisizlik egrilik fln burun ucunda normal mii yardimmmÖnden de burun ucu bi garip, burun deliklerinin oldugu kisimda bir taraf ötekinden daha üssteymis gibi duruyor.. normalde aynaya bakarken bunun farkina varmamistim ama resimde o kdr belli ki
Ltfn biri biseyler yazsinnn... bendede öyle idi zamanla düzeldi flnlar okumak istiyorumm ooof :1no2:
Duffy resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz, su aralar benim cidden farkettigine kesin inandirmam lazim kendimi çünkü moralim bozuldu biraz.. eskiden sanki önden daha iyiydi görüntüYandan burnum su anda süper, ama önden bakinca hala yüzüme göre büyük gibi sanki.. çok kaba duruyor, insanlar sis oldugunun farkinda.. ama ben bi türlü inandiramiyorum kendimi sis olduguna, ya daha da oturmazsa kaygisi basladi :) O yüzden zaman içinde degisen burunlari görmeye acaip ihtiyacim var :d
Birde sen ilk önce üst kismin ve en son burun ucunun indigini söylemissin.. ilk alçiyi aldigimda sanki burnum önden daha hostu.. büyük ihtimal heryerin ayni derecede sis oldugundan öyle geliyordu bana o halde.. simdi üstler indiyse, ucu daha da göze çarpiyordur.. oof oof kizlar varya ameliyat olmak inanin hiç birsey degil, asil zor geçen ameliyat sonrasindaki dönem...
Iki kedili delicim, seni de buralarda tekrar görmek ne güzel :) herseyin güzel gittigine sevindim.. senin burnundaki sisler hemen indi mi ya, orasini anlamadim? Günden güne farketmiyor mu? Zaman geçtikçe inceldigini ve hatlarin ortaya çiktigini söylemeden rahat birakmam ona göre!!! :)