• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ya kızlar amelıyattn sonra sacım kasım dokuluyor acaba vıtamın hapı alsam bısey olurmu cıldımın dengesı bozuldu yahuu ......acaba hangı vıtamın hapı alsam bıde yaglı cıltler ıcın bııldıgınız ıyı bır krem varmı.....

ya kızlar amelıyattn sonra sacım kasım dokuluyor acaba vıtamın hapı alsam bısey olurmu cıldımın dengesı bozuldu yahuu ......acaba hangı vıtamın hapı alsam bıde yaglı cıltler ıcın bııldıgınız ıyı bır krem varmı.....

benm de saclarım degil de kaslarım ve kirpiklerim cok döküldü hatta hala kaslarım fln dökülüyor, cildim de bir garip oldu, yaglı gibi böle minik sivilceler fln cıkıo alerji gibi bi garip yani, aynı dertten bende müzdaribim yaa

slm iki kedili deli yeni burnun ile birlikte tatilinin iyi geçmesine çok sevindim :) burnun artık en son gerçek halini aldı sanırım. son resimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim. özellikle de tatildekilerden :))

benm de saclarım degil de kaslarım ve kirpiklerim cok döküldü hatta hala kaslarım fln dökülüyor, cildim de bir garip oldu, yaglı gibi böle minik sivilceler fln cıkıo alerji gibi bi garip yani, aynı dertten bende müzdaribim yaa

ay sorma ya kas kırpık sac acayıp dokuluyorr benımde ılk hafta mınık sıvılceler cıktı ama sonradan gecıyor onlar merak etme ama benım normaldede cıldım cok yaglı amelıyattan sonra daha yaglandı hatta doktorum dedı cıldın kalınlasmıs ondan sıslıklerın bıraz gec ıner......acılen bısey bulmam lazım yoksa kas kırpık kalmıcak vallakafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar
burnumdaki bir kemikten bahsetmiştim
ama artık yok mutluyum yani
artık nasıl birşeyse geçti
haziranda kontrole gidiyorum
herkes çok doğal olmuş diyor ve çok mutlu ediyorlar beni
doğru bir seçim yaptım kesinlikle !!!
sevgiler

bir de arkadaşlar benim bu ayın sonunda 4. cü ay biticek
bir hafta bile çok farkediyor
gittikçe oturuyor burun
şu albümde bulunan resimden daha farklı şimdi
yeni resimleri yakında koyuyorum bakalım beğencekmisiniz :))
tekrar sevgiler ;)

Ben de tam ameliyattan sonra saçları dökülen oldu mu diye soracaktım. Vücut anesteziye böyle bir tepki verebiliyormuş, bazı*okuduğum yerlerde de vücudun ameliyat stresine tepkisi diyordu. Büyük bir ameliyattan tutun, anestezi ile değil de bölgesel uyuşturmayla yapılan küçük ameliyatlarda bile olabiliyormuş.Bu dökülmenin ameliyattan 3-4 ay sonra başladığını duydum yalnız ve her bünyede olmuyor. Geçici olduğunu da biliyorum. Ameliyat olan arkadaşlar arasında bu konuda şikayeti olan başka kimler var?

gittikçe oturuyor burun
tekrar sevgiler ;)

yeni fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum duffycim alkisalkisalkis

ayseallcum , anesteziden sonra herhangi bir olumsuz tepki olmadı benim vücudumda.. Tam tersi, bir sürü olumlu gelişme var, o günden beri hiç başım ağrımadı, çok daha iyiyim falan filan :)

sudenizciimm, bikaç yeni resim daha ekledim profilime. Ben burnumda bariz bir fark göremiyorum ama bi de siz bakın bakalım :)

Öpüyorum hepinizi... :)

Merhaba Güzel Bayanlar...
Güzel bir tatilden sonra yine İstanbuldayım.
Güneşlendim,yüzdüm maşallah hiç sorun yok.
Aşkımla Side ye kaçtık.
Şapka taktım,güneşe çıkmadan 30 dak.önce koruma kremimi sürdüm.
Ama saçlarım ıslak kaldıkça burnum tıkandı :(o beni biraz üzdü.
Şimdi sorun yok.Denizde bol bol tuzlu su çektim burnuma.
Havuzdada sorun yok,su rahatsız etmedi.
Bugün ameliyatım tam 4.ayı.
Sevgilim bana fındık burun dedi :) aslında pek ufak bir burnum yok ama o dediyse doğrudur :)
Bu iş sabır işi,herkes rahat olsun.Bence benim burun daha şiş,ama eskisi gibide değil onu biliyorum.
Temmuzda gidicem Barış bey e belki görünen sol delik kıkırdağı içeri itecek.
Ama bilemiyorum belki gerek yoktur.
Yeni resimler eklicem,görüşmek üzere...
kaydirigubbakcemile4

gittikçe oturuyor burun
tekrar sevgiler ;)

Duffy resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz, su aralar benim cidden farkettigine kesin inandirmam lazim kendimi çünkü moralim bozuldu biraz.. eskiden sanki önden daha iyiydi görüntü :( Yandan burnum su anda süper, ama önden bakinca hala yüzüme göre büyük gibi sanki.. çok kaba duruyor, insanlar sis oldugunun farkinda.. ama ben bi türlü inandiramiyorum kendimi sis olduguna, ya daha da oturmazsa kaygisi basladi :) O yüzden zaman içinde degisen burunlari görmeye acaip ihtiyacim var :d

Birde sen ilk önce üst kismin ve en son burun ucunun indigini söylemissin.. ilk alçiyi aldigimda sanki burnum önden daha hostu.. büyük ihtimal heryerin ayni derecede sis oldugundan öyle geliyordu bana o halde.. simdi üstler indiyse, ucu daha da göze çarpiyordur.. oof oof kizlar varya ameliyat olmak inanin hiç birsey degil, asil zor geçen ameliyat sonrasindaki dönem...

Iki kedili delicim, seni de buralarda tekrar görmek ne güzel :) herseyin güzel gittigine sevindim.. senin burnundaki sisler hemen indi mi ya, orasini anlamadim? Günden güne farketmiyor mu? Zaman geçtikçe inceldigini ve hatlarin ortaya çiktigini söylemeden rahat birakmam ona göre!!! :)

Kizlaaarr.. birkaç foto yapiyim dedim birde ne göreyim :1shok: Alttan bakinca burun delikleri hala orantisiz, ve sanki burun hafif egik gibi duruyor, yok mu bunun bi aciklamasi :1no2: üzerinden bir ay geçmesine ragmen burun deliklerindeki bu orantisizlik, burun ucundaki egiklik hiçte normal degil gibime geliyor... :1no2:

Birde iki yandan resim çekmeye çalistim ve iki profilde ayni degil? Ameliyattan önce de ayni problem vardi profillerden farkli farkli görüntü vardi burun sola dogru egik oldugu için.. su anda bu farklilik hala mevcut! Ya acaip moralim bozuldu.. bu orantisizlik egrilik fln burun ucunda normal mii yardimmm :( Önden de burun ucu bi garip, burun deliklerinin oldugu kisimda bir taraf ötekinden daha üssteymis gibi duruyor.. normalde aynaya bakarken bunun farkina varmamistim ama resimde o kdr belli ki :( Ltfn biri biseyler yazsinnn... bendede öyle idi zamanla düzeldi flnlar okumak istiyorumm ooof :1no2:

Kizlaaarr.. birkaç foto yapiyim dedim birde ne göreyim :1shok: Alttan bakinca burun delikleri hala orantisiz, ve sanki burun hafif egik gibi duruyor, yok mu bunun bi aciklamasi :1no2: üzerinden bir ay geçmesine ragmen burun deliklerindeki bu orantisizlik, burun ucundaki egiklik hiçte normal degil gibime geliyor... :1no2:

Birde iki yandan resim çekmeye çalistim ve iki profilde ayni degil? Ameliyattan önce de ayni problem vardi profillerden farkli farkli görüntü vardi burun sola dogru egik oldugu için.. su anda bu farklilik hala mevcut! Ya acaip moralim bozuldu.. bu orantisizlik egrilik fln burun ucunda normal mii yardimmm :( Önden de burun ucu bi garip, burun deliklerinin oldugu kisimda bir taraf ötekinden daha üssteymis gibi duruyor.. normalde aynaya bakarken bunun farkina varmamistim ama resimde o kdr belli ki :( Ltfn biri biseyler yazsinnn... bendede öyle idi zamanla düzeldi flnlar okumak istiyorumm ooof :1no2:

öncelikle çok geçmiş olsun.burun delikleri orantısızsa düzeltilir.çok yeni burnunuz 1 ay önce ameliyat olmuşsunuz bence sorunlarınız doktorunuza söyleyin birazda sabredin mutlaka düzelir burun oturması 6 ayı alıyor.tekrar geçmiş olsun

Kızlar...
Benim 4 ay-3 oldu :) halen ucu topaç gibi ama yandan gaeyt güzel,zayıf duruyor.
Bakalım Barış Bey 6.ay kontrolünde ne dicek.Benimde deliklere alttan bakınca orantısız hatta bir yana yatık duruyor :( ama buna takılmıyorum,ucunun şişko olması sinir bozucu.:kahve:

NNN1981 aynen bendede bi yana yatik/egik gibi duruyor:

9sq9md.jpg

çekmez olaydim resim mesim, moralim alt üst oldu yaa :( sanki sag tarafin sisligi inmis de sol taraf hala sis gibi, umarim ondandir bu egrilik.. inerse orantilanicak, off bekle bekle insan kafayi yiyor..

Duffy resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz, su aralar benim cidden farkettigine kesin inandirmam lazim kendimi çünkü moralim bozuldu biraz.. eskiden sanki önden daha iyiydi görüntü :( Yandan burnum su anda süper, ama önden bakinca hala yüzüme göre büyük gibi sanki.. çok kaba duruyor, insanlar sis oldugunun farkinda.. ama ben bi türlü inandiramiyorum kendimi sis olduguna, ya daha da oturmazsa kaygisi basladi :) O yüzden zaman içinde degisen burunlari görmeye acaip ihtiyacim var :d

Birde sen ilk önce üst kismin ve en son burun ucunun indigini söylemissin.. ilk alçiyi aldigimda sanki burnum önden daha hostu.. büyük ihtimal heryerin ayni derecede sis oldugundan öyle geliyordu bana o halde.. simdi üstler indiyse, ucu daha da göze çarpiyordur.. oof oof kizlar varya ameliyat olmak inanin hiç birsey degil, asil zor geçen ameliyat sonrasindaki dönem...

Iki kedili delicim, seni de buralarda tekrar görmek ne güzel :) herseyin güzel gittigine sevindim.. senin burnundaki sisler hemen indi mi ya, orasini anlamadim? Günden güne farketmiyor mu? Zaman geçtikçe inceldigini ve hatlarin ortaya çiktigini söylemeden rahat birakmam ona göre!!! :)

canım :)
senin bir ay mı oldu şimdi
ya canım takılırmı bu kafaya
bak tecrübeli biri olarak söylüyorum
o burun şekilsizliği düzeliyor
kafayı yersin böle takarsan
daha 1 ay olduysa bunları hiç düşünme
benim 4 ay bitcek hala da şiş ucu aynen yuvarlak ve şiş
yani zamanla inicek,güzelleşcek
sabret tatlım ya

Back