• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaslar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. sizlere bir sorum var. burun ameliyatında burun kemiği kırılmadan sadece törpü ile duzeltilirse yinede alçı yapılıyormu. cevaplarsanız çok sevinirim. bu arada kacakgirl çok geçmiş olsun. umarım burnun hayal ettiğinden bile çok daha guzel olmuştur.

bence alçı yapılır canım

arkadaşlar ben muayene için gün 1 hazirana gün alabildim :bbo: bir de bunun ameliyatı var yarın tekrar arayacağım sizce ne zamana verirler ameliyat için tarihi, muayeneden önce ameliyat tarihini de belirleyebilir miyim? çünkü ben ameliyatı haziranın 1 i 2 si gibi olup memleketen dönmeyi düşünüyordum. muayeneyi 1 ay sonrasına verdilerse ameliyatı ne zamana verirler :a015:

rica ederim özlem76

dahlia ya bana ameliyat günü vermemişlerdi o zamn sinirt olmuştum randevu alırken ,bi de ben istanbul dışındaydım ozaman
ben görüşmeye gittiğim günden bir ay sonra ameliyat tarihi aldım düşün
sen bi arayıp sor belki daha erken olur ama zannetmiyorum,
sen ya da haziranda görüşmeye gitme şimdi git ozaman hazirana gün alabilirsin ama sen ara sor canım

rica ederim özlem76

dahlia ya bana ameliyat günü vermemişlerdi o zamn sinirt olmuştum randevu alırken ,bi de ben istanbul dışındaydım ozaman
sen ya da haziranda görüşmeye gitme şimdi git ozaman hazirana gün alabilirsin ama sen ara sor canım

zaten ben hemen gitmek istedim ama gün yok dediler en erken 1 haziran varmış. şaşırdım açıkçası altı üstü bi muayene diyodum

Bayanlar Mutlu Haftalar,
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Burun şişliği önce burun gövdesinde,en son kanatlardan geçiyor.Sabırlı olmanız gereken bir dönem.
Burnumdaki hissizlik önceki gibi değil.Benim 3,5 ay oldu sayılır.Sabah estetiksiz burunlar bile bayağı şiş uyanıyor dolayısıyla şiş uyanmamızı şimdi rahat karşılıyorum :)
6.ayda gidicem Barış Beye buda Temmuz başı sayılır.

sen ya da haziranda görüşmeye gitme şimdi git ozaman hazirana gün alabilirsin ama sen ara sor canım[/QUOTE]

canım aradım tekrar 1 haziran muayene günüm 3 haziran ameliyat:sm_cool:

canım aradım tekrar 1 haziran muayene günüm 3 haziran ameliyat:sm_cool:[/QUOTE]

aaa senin adına sevindim
az kalmış hadi hayırlı olsun :)

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz umarım. Ben daha ameliyat olma hayalleri kuruyorum, yurtdışında olduğum için pat diye bırakıp gelemiyorum:( Tabii insan bekledikçe burada, aklına binbir tane soru geliyor. ışte benim de binbirinci sorum şu: yaş ilerleyince ameliyat riski artıyor mu? Sitedeki herkes gencecik ne güzel, ben de ortada bir yerdeyim (76 doğumlu) ama bugüne kadar hiç ameliyat olmamış biri olarak aklıma sorular takılıyor. Anestezi riski, iyilişme süreci artıyor mu mesela yaşla beraber? Etrafımda estetik olanlar hep 18-25 arası gençler o yüzden kendimle karşılaştırabileceğim bir model yok önümde. Bazen diyorum ki ahh keşke şöyle bir 10 yıl önce bitseydi bunlar... Ama o zaman da Barış Bey'i bulamazdık ki!

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz umarım. Ben daha ameliyat olma hayalleri kuruyorum, yurtdışında olduğum için pat diye bırakıp gelemiyorum:( Tabii insan bekledikçe burada, aklına binbir tane soru geliyor. İşte benim de binbirinci sorum şu: yaş ilerleyince ameliyat riski artıyor mu? Sitedeki herkes gencecik ne güzel, ben de ortada bir yerdeyim (76 doğumlu) ama bugüne kadar hiç ameliyat olmamış biri olarak aklıma sorular takılıyor. Anestezi riski, iyilişme süreci artıyor mu mesela yaşla beraber? Etrafımda estetik olanlar hep 18-25 arası gençler o yüzden kendimle karşılaştırabileceğim bir model yok önümde. Bazen diyorum ki ahh keşke şöyle bir 10 yıl önce bitseydi bunlar... Ama o zaman da Barış Bey'i bulamazdık ki!

ablamda oldu mesela o 66 lı
öyle bir şey yoktur ,olcağını da zannetmiyorum
bence sen de gençsin
düşünme bunları derim
sevgiler.. :1rolleyes:

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz umarım. Ben daha ameliyat olma hayalleri kuruyorum, yurtdışında olduğum için pat diye bırakıp gelemiyorum:( Tabii insan bekledikçe burada, aklına binbir tane soru geliyor. ışte benim de binbirinci sorum şu: yaş ilerleyince ameliyat riski artıyor mu? Sitedeki herkes gencecik ne güzel, ben de ortada bir yerdeyim (76 doğumlu) ama bugüne kadar hiç ameliyat olmamış biri olarak aklıma sorular takılıyor. Anestezi riski, iyilişme süreci artıyor mu mesela yaşla beraber? Etrafımda estetik olanlar hep 18-25 arası gençler o yüzden kendimle karşılaştırabileceğim bir model yok önümde. Bazen diyorum ki ahh keşke şöyle bir 10 yıl önce bitseydi bunlar... Ama o zaman da Barış Bey'i bulamazdık ki!

evet istatistik olarak en cok burun amelyati olma yaslari 18-25 yas arasi :) o yaslar kendini arama yaslari kendinle barisik olmadgn yaslar kusurlarni/kendine hass güzellgni kabullenmedgn yaslar...

merhaba burda bilgisi olan arkadaş çok olduğu için birşey sormak istiyorum burnun alınla birleştigi yerde de bi genişletme yapılabiliyormu yada başlangıçtan aşağı doğru aslında mutlaka yapılıyordur ama tüm ameliyatlarda bu bir rutinmi ameliyat olan arkadaşlar da cevaplayabilirse çok sevinirim teşekkürler hepinize geçmiş olsun

Herkese güzeL yorumları için tşk.ederim.
Sağ burun kanadımda bir çizgi belidi ama çok takılmıyorum,neden olduğunuda çözemedim.
Şişlik mi indi,iz mi var :) Bilemiyorum.

kızlar bugun alcı cıktı burnum acayıp sıs barıs bey bıraz msaja yaptı gece bandı verdı takmam ıcın onden goruntusu sımdılık guzel sayılır ıns bu sıslıkler ınerde guzel olur benım ıkı gozumun ortası cok sıs acaba bu normalmı acayıp sıs ucu pek sıs degıl bıde temızlıgı nasıl yapıcam

arkadaşlar benim muayene günümle ameliyat günüm arasında 2 gün var. o yüzden ameliyattan on beş gün önce ve bir gün önce olmak üzere iki kez cilt bakımı yaptırsam sakıncası olur mu? siz ne zaman yaptırmıştınız cilt bakımını

Back