Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Pınarcımm, dilemgiz, zuzu0906, surpass, noname ve eliff24..hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler..dilemgiz ve zuzu mail kutuma attığınız mesajları da bugün gördüm..sağolun.
Bu arada kimilerinin narkoz öncesinden, iğneden vs. korktuğunu , o dönemi merak ettiğini görüyorum..O kısmı hiç merak etmeyin.Ben odadayken hiç acı bile hissetmeden koluma enjekteyi taktılar, oradan ara ara bana bişeyler verdiler..İçinde sakinleştiriciler de vardı sanırım..Sonra ameliyathanenin kapısından içeri girerken (yüzüm kapıya dönüktü, içerisini hiç görmedim bile) koluma bişey daha enjekte ettiler..Sonrasını hiç hatırlamıyorum.Odada açtım gözümü.hatta eşime kapıda "doktor burnumu dikince, henüz şişmeden resmimi çeksin" demeyi planlıyordum ama diyememişim bilegerçi doktor ameliyatın safhalarını çekmiş ama son halini çekmemiş..İç kısmın ne kötü boyutta olduğuna ilişkin resimler çekmiş anladığım kadarıyla.
Bir de ameliyat olacaklara tavsiyem; kesinlikle dinlenmiş bir vaziyette girmeye çalışın..Ben bir süredir hiç dinlenememiştim ve bünyemin de zayıf olduğu bir dönemdeydim..O yüzden de ağır geldi belki ameliyat.
Gedi senin morlukların ve şişin geçti mi? kaç gün sonra normale yakın bir yüze kavuştun? ben kızımı daha fazla annesiz bırakmak istemiyorum ve merak ediyorum. Alçılı da olsa yüzüm daha bir normal gözükse gidicem eve..kayınvalidem bakıyor sağolsun kızıma şu anda. Durup durup "anne gitti" diyormuş..Bir de terliklerimi alıp tekrar yerine koyup "anne gelmedi" diyomuş..Kıyamam ben ona...

herşey çok güzel olucak moonguen inan hepimiz böle hissediyoruz.en yakın zamnda kızınada kavuşursun.zaten önemli olan ilk üç gündü.üçgünde morlukar şişlikler en üst sınıra çıkıyor fakat bu günden sonra hemeniyileşiyor artık iileşme sürecinin içindesin.inan bizde senin gibi heyecanlıyız.burnun tahmin ettiğin üstünde güzel olur umarız.iyi haberlerini merakla beklioruz.en zorunu atlattın.seni çok öpüorum en yakın zamnda kızına ve güzel bir burna kavuşman dileğimiz

Moonqueen çok geçmiş olsun...valla okurken içim şişti neler neler yaşamışsın canım benim yaa....Ama bak zor kısmı geride kaldı artık geri sayım başladı =) Bundan sonrası çok güsel olacak.Hem her geçen gün iyileşeceksin hem de yakında kızına kavuşacaksın.Şu dönemde hem ameliyat psikolojisinden yeni çıktın hem narkoz,ameliyatın bünyendeki etkisi,sonucu görme isteği,kızından ayrı olman hep üst üste gelmiş lütfen elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış ve hergün herşeyin daha iyiye gittiğine inan canım.Haberlerini bekliyor olacağıs..Öpüyorum seni çok.Kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun.kaydirigubbakcemile3

MoonQueen bugün benim 8. günüm ve tüm şişliklerim geçti, gözlerimdeki morluklar da pembeleşti diyebiliriz.. benim durumum da istisnaydı biliyorsun, ilk haftanın sonunda şişliklerinin ineceğine inanıyorum.
ben morluklarım için bitkisel bir krem kullanıyorum, isteyen olursa özelden adını verebilirim.

Son düzenleme:
MoonQueen,
Detaylı açıklamaların için teşekkürler.Umarım bir an önce iyileşirsin ve güzel haberlerini daha sağlıklı şekilde bizimle paylaşırsın.

göz içi kanlanması için öneriniz var mı peki?

gedi burun estteiklerinde göz kanlanamalrı çok normal.mesala benim ilk ameliyatımda göz kanlnamsında iki ay sürdü nerdeyse normalde enfazla 15 gün kalıyor ama bende baktım düzelmiorum.göz doktoruna gitmiştim.daha öncesinde hep göz antipiyotiği kullanmıştım işe yaramaıştı hiç.ama doktor bana suni gözyaşı vermişti ve acaip etliki olmuştu 5 güne kadar bitmişti.bi tane daha vermişti ama adını hatırlamıorum.ama suni gözyaşını gerçekten işe yaramıştı.ama seninki 15 güne adar kalmaz bence morluklar geçiorr hemende göz kanı daha uzun sürüor ama bu kişiden kişiyede değişiorr.

zuzuuu saol canım bende suni göz yaşı var denesem mi denemesem mi diye düşünüyordum, çok saol!!!

Gedi çok sağol bilgi için..Morluklar ve ödem için biz de doktora sorduğumuzda iki krem ismi söylemişti..Ben de bitkisel bir jeli kullanıyorum.Etkili oldu gibi..Gözlerimde iki mor yastık varmış gibiydi ama bugün 3. gün ve oldukça azaldı. Şekli konusunda hala emin değilim..İnşallah eskisini aratmaz..Şişler alt yanaklarıma indi..Yanaklarda iki yumru varmış ya da dişimden dolayı şişmiş gibi. Düne göre daha iyi ama kesinlikle. Dün ablam beni gördü ve elinde olmadan odadan geri çıkıverdi..:) Sonra dönüp bana moral vermeye çalıştı ama yazık çok komikti hali..Sanırım aileyi de öncesinde ameliyat sonrası durumlara hazırlamak gerekiyor.
Göz kanlanması bende de var bu arada..Çok değil ama ben de deneyim suni gözyaşını.
Ama herşeye rağmen her halimize şükretmeliyiz bunu biliyorum..İnsanlar nelerle uğraşıyorlar..maddi manevi sıkıntılar vs..Yüzünün tamamını kaybedenler var..Tüm bunları görünce şükretmemek mümkün değil..Herkese sevgiler..

Dün rüyamda seni gördüm desem inanır mısın moonqueen :)

kadınlarkulubu tuhaf bir yer vesselam :) Hiç tanımadığımız insanları bile bir mahlas altında dahi olsa hayatımıza sokup düşündürtebiliyor.
Dün yazdıklarını okumuş ama fırsat bulup iki satır yazıp geçmiş olsun diyememiştim.
Rüyamda güzel kızını gördüm , "anneme neden geçmiş olsun demedin" diye bana sitem ediyordu :)
Saat şu an 07.05 ve ben gözümü açar açmaz sana mesaj atmak için bilgisayar başına oturdum :)

Çok çok geçmiş olsun..
Daha önce yaşadığın talihsiz ameliyatlar için çok üzüldüm.İnşallah bu son olur ve içine sinen bir burna kavuşursun.

Ameliyatın üstünden birkaç gün geçti , eminim hızla toparlanıyorsundur. Lütfen canını sıkma. Ameliyat olanlar aynı yollardan geçtiler, biz kısa süre içinde olacaklar da yakında geçeceğiz.. Keşke parmak şıklatmasıyla geçiverse bu nekahet dönemi ama azıcık sabretmek gerekiyor işte.

Umarım en kısa zamanda iyileşir , güzel kızına kavuşursun..

Çok çok öpüyorum arkadaşım. Allah daha başka sıkıntı, hastalık vermesin.
İyi haberlerini bekliyoruz..

Pınarcımm anneannene çok güldüm..Çok şekermiş..İki kedili deli sana da çok sağol..Kızım rüyana gerçekten de girmiş olabilir..:) Kendisi biraz hesap soran tipte çünkü..:)) Görüyorum ki sen de benim meslektaşımsın..Şu an gerçi kızımdan dolayı çalışmıyorum ama eğer çalışıyorsan Allah sana da kolaylık versin..Ameliyatın ve diğer tüm arkadaşların da ameliyatları çok ama çok başarılı geçer inşallah..bunu gerçekten çok gönülden diliyorum..Senin tarih ne zaman?Nefes problemin de var mı?Okumuşumdur ama karıştırıyorum şu anda.
Nekahat dönemini sabırla bekliyorum aslında.Tek endişem sonrasında nasıl olacağı..O biraz insanı düşünceye sokuyor..35 yaşındayım ve tipim 4 kez değişti..ve kötüye doğru değişmişti.(Çocukken kırılan burnumu da sayarsak) Bu değişikliklere alışmak da zor oluyor..İyi yönde değişse bile siz de hazırlıklı olun buna derim ben..Aynalarda resimlerde az da olsa farklı bir yüz..Nefes desen derin nefes nasıl alınır hatırlamıyorum..Ama dediğim gibi allah çözümsüz dert vermesin..
Bu arada; dün kızımı anahtar deliğinden gördüm ve kapının arkasından dinledim..Bıcır bıcır konuşturdular, o da anlattı dili döndüğünce..Anneme geldi ve ben odaya saklandım..kapıyı da kitledik çünkü açmadık kapı bırakmaz..Beni görse bırakmazdı çünkü ona ben baktığım için bana çok fazla bağlandı ve ayrı kalmaya alışık değil..Çok sevimliydi dün..Çok iyi geldi onu görmek..
Bugün de burun tıkanıklığı devam ediyor arkadaşlar..4.gün ama içerde ödem çok fazla tabi.Dilemgizin tavsiye ettiği cd.lerden dinlemeye çalışıyorum ama çok da dinleyemiyorum..Dilemgize çok iyi gelmişti onlar hatırlıyorum.
Gedi senin alçıın çıktı mı? nasıl durumun?herşey yolundadır umarım..

moonQueen,
Ben seni cesaretinden dolayı kutluyorum.Çünkü birkaç defa kötü tecrübe yaşamana rağmen cesaretini yitirmemişsin.Benim ilk ameliyatımdan sonra cesaretim kırıldı revizyon olamk için hala kararsızım.Tatilde görüşmeyi düşündüğüm birkaç doktor var.Onların bana güven vermesi benim cesaretimi ve kararımı olumlu ya da olumsuz yönde etkileyecek.Bir an önce iyileşmen ve kızına kavuşman dileğiyle.

moonqueen çook geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bu ameliyat defterini sonsuza kadar kapatırsın umarım ..

kızlaaaaaaaaaar sonunda kararımı verdim ve nisanda ameliyat oluyorum inşaAllah
dr unu bulmak ve kararını vermek rahatlatıyor insanı ohhh beee.
dilemgizzzz nerede yeni fotolar hadi ama çok beklettin biziiii
önden bakınca şişlikler hala görünüyor mu?
burun sırtındaki şişler inince önden görüntü inceliyor değil mi genelde kalın görünüyor herkeste???

Zuzuincecanan şimdiden geçmiş olsun..karar verebilmene sevindim..dediğin gibi kararını verebilmek çok rahatlatıcı olmalı..Pınarcımm biliyor ben daha ameliyattan bir gün önce bile acaba barış beye mi ameliyat olsaydım diye düşünüyordum..:) Benim kendi doktorum da demişti hatta; "ameliyattan sonra acaba şu doktora olsaydım daha mı iyi olurdu diye hala düşünüyor olabilirsiniz" diye..ama ben bu forumdaki arkadaşlardan barış beye ameliyat olanlarda pişmanlık belirtisi pek görmedim..çoğunluk çok memnun..umarım sen de memnun kalırsın..

Arkadaşlar internette yüzdeki ödemle ilgili araştırma yaparken Erkan Topuz'un menapozdaki kadınlardaki ödem için önerdiği bir karışım buldum..Gerçi bu vücuttaki genel ödem ama yüze de faydalı olabilir..Ben bir de bu forumda birisinden maydanoz suyunun da iyi geldiğini okumuştum..hatta annem de az önce kaynattı bana..Ama asıl yöntemi çok da bilmeden kaynattık. Erkan Topuz'dan alıntı aşağıda:
"MENAPOZDAKİ KADINLARIN VÜCUDUNDA ÖDEM OLUR BUNU ATMAK İÇİN KİRAZIN SAPI+MISIR PÜSKÜLÜ+MAYDONEZ SAPI KÖKÜ+DEFNE YAPRAĞINI 5 DAKİKA SICAK SUDA BEKLET İÇ GÜNDE EN ÇOK İKİ KUPA OLARAK BU BİRİKEN ÖDEMİ ATIYOR"

MoonQueen ben 7. günümde kontrole gittim, ama alçım yumuşamamıştı, hala iş gördüğünden yenisini yapmamıza gerek yok dedi Barış Bey, yani burnumu göremedim anlayacağınız... Bantlarımı küçülttü baya, ucu görünüyor, gördüğüm kadarı bile cok hoşuma gitti, ama yürürken sanki ucu düşecekmiş gibi geliyor düşecek korkusundan arabaya binemeyenleri de biliyorum ama...

Dediğin gibi burun insanın tüm çehresini değiştiren bir uzuv..O yüzden ben şahane bir burna kavuşsam bile , yüzümün yeni hali nasıl olacak, neye benzicem şimdiden merak ediyorum...
Benim ameliyatım bu ayın 20'sinde..Ciddi bir kemik eğriliğim ve nefes problemim de varmış ama ben burnumun şekline o kadar takmışım ki, burnumdan nefes alamadığımın pek farkında bile değilmişim :bbo: Şimdi de o kadar heyecanla bekliyorum ki günler geçmek bilmiyor..

Demek seninle de meslektaşmışız, ne güzel. Ama ben de senin gibi çalışmıyorum. Pek ısınamadım mesleğe, üstelik şimdi bizim de çocuk niyetimiz var.."Çocuk da yaparım kariyer de" muhabbetleri bence sadece reklamlarda oluyor :) Hal böyle olunca da evde oturup ameliyat için gün sayan birine dönüştüm ben işte :)

Neyse, ne diyorduk -tatlicadiarzu-

Kızını görmene çok sevindim..Bu ameliyat telaşına ek olarak bir de onun özlemi iyice yormuştur seni..Tez zamanda yüzündeki şişlikler, morluklar geçer de ufaklık kavuşur sana inşallah.

Eh, sayılı gün geçiveriyor işte. Artık şu son çektiklerinle birlikte, burun ameliyatı defterini de kapatır , ömrünün sonuna kadar sağlıkla sıhhatle güzel burnunla yaşarsın inşallah :Saruboceq:

MoonQueen canim ve qedi cim cok gecmis olsun inshallh en kisa zamanda iyilesirsiniz..
bende dusunyorm fakat tekrar gerekir diye korkuyorum cesaret edemiyorum..

MoonQueen
çok geçmiş olsun hangi doktora oldun ameliyatını?
gedicim
sen nasılsın ,biliyorum çok iyisindir az kaldı alçıdan kurtulmaya,alçı çıkınca çok rahatlayacaksın
dilemgizcim
sen neler yapıyosun burnun nasıl
benim burnumda hala şişlikler var,zamana bıraktım ama genel olarak burnumdan memnunum
iki kedili deli canım
sana şimdiden çook geçmiş olsun diyorum,harika bir ameliyat geçirip harika bir buruna sahip olacaksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…