Ameliyat olan tüm arkadaşlara ve olacaklara geçmiş olsun, inşallah hepimizin istediğimiz gibi burunları olur :sm_cool: Benim ameliyata dair takıntı yaptığım tek nokta anestezi. Giz-m cim mesela senin 10 nisanda randevun var ertesi gün ameliyat peki anestezi uzmanı ne zaman görüyor hastayı hemen ameliyat günü mü? O testler falan hemen ameliyat öncesi mi yapılıyor? Herhalde bu anestezi takıntımdan dolayı anestezi uzmanı hasta ile yeterince vakit geçiriyor mu yoksa biraz aceleye mi geliyor merak ediyorum. Bayılmama gerek kalmayacağını*bilsem içim rahatlardı:çok üzgünüm:
moonqueen çook geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bu ameliyat defterini sonsuza kadar kapatırsın umarım ..
kızlaaaaaaaaaar sonunda kararımı verdim ve nisanda ameliyat oluyorum inşaAllah
dr unu bulmak ve kararını vermek rahatlatıyor insanı ohhh beee.
dilemgizzzz nerede yeni fotolar hadi ama çok beklettin biziiii
önden bakınca şişlikler hala görünüyor mu?
burun sırtındaki şişler inince önden görüntü inceliyor değil mi genelde kalın görünüyor herkeste???
hayirli olsun . kime yaptiriyorsun hangi doktora ?
selam kızlar,ben pek fazla girmiyorum ama son halim hakkında bilgi vermek istedim çünkü ameliyat sonrası çok karamsar şeyler yazmıştım burun deliklerimden tutun yüzümün çirkinleştiğine dair..
Benim bugün 36. günüm..dün gece ilk defa arkadaşlarımla dışarı çıktım daha önce buna kendimi hazır hisetmiyordum..çevremde çok az kimse ameliyat olduğumu biliyor sadece çok yakınlarım..bunlardan biride doktor bir kız arkadaşım kendisi plastik cerrahi değil ama yine de bir doktordan övgü dolu sözler işitmek beni inanılmaz mutlu etti..söylediklerini aynen yazıyorum.."hayatım burnun mükemmel gözüküyor,ödemler tamamen indikten sonra değişimine sen bile inanamıyacaksın,doktorun harika bir iş çıkarmış eline sağlık"kaydirigubbakcemile3..ve yine dün gece tesadüf bir diş hekimi arkadaşımı gördüm(ehehee ne çok doktor tanıdığım varsasositososito) ameliyatımdan haberi yoktu,beni gördü ve geçmiş olsun harika gözüküyorsun deyince şok oldum,nasıl yani deyince ehh doktor bakışı dedi ve ekledi burnun çok başarılı tebrik ediyorum dedi..veeee diğer arkadaşlarım anlamadı sanki bi güzellik gelmiş der gibi baktılarsırnaşık şey..çünkü onlar bizim gibi burun odaklı yaşamıyor sadece burnumuza bakmıyorlar o yüzden anlamamaları doğal bence..
yaniiii sözün özü şu ki,,ben harika gözüküyorum önden çok daha güzel bir yüzüm oldu(acıcık ödemlerim var sadece) yandan ise sözlerle bile ifade edemem değişimi,küçük hafif kalkık çoookk güzel bi buynum var:)) burun deliklerimde hiçbir problem yok yerine oturdukça normalleşti şişliklerden kaynaklıymış meğerse o görüntü..eskisi gibi rahat gülebiliyorum iyice yumuşadı yüzüm ve burnum..bu duygu kelimelerle tarif edilemez,eskiden yandan insanlar bana bakınca ter basardı dehşet bir rahatsızlık duyardım ama şimdi özellikle yandan şöölee bi bakıyorum insanlarakaydirigubbakcemile3..
canım doktorum eline sağlık boşa kendimi yıpratmışım bir ay..tek problem hala nefes almakta güçlük çekmem ehh bu da normalmiş öyle diyorlar..
son bir şey daha..dün gittiğim kuaförde bursada bi doktora ameliyat olmuş birini gördüm..adamın burnu tam bir fiyasko korktum zaten burnunun yanındaki çöküğü görünce tam mahkemelik bir durum..doktora karar vermeden önce iyi düşünmek gerekir bu çok riskli bir ameliyat..
ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun..
selam kızlar,ben pek fazla girmiyorum ama son halim hakkında bilgi vermek istedim çünkü ameliyat sonrası çok karamsar şeyler yazmıştım burun deliklerimden tutun yüzümün çirkinleştiğine dair..
Benim bugün 36. günüm..dün gece ilk defa arkadaşlarımla dışarı çıktım daha önce buna kendimi hazır hisetmiyordum..çevremde çok az kimse ameliyat olduğumu biliyor sadece çok yakınlarım..bunlardan biride doktor bir kız arkadaşım kendisi plastik cerrahi değil ama yine de bir doktordan övgü dolu sözler işitmek beni inanılmaz mutlu etti..söylediklerini aynen yazıyorum.."hayatım burnun mükemmel gözüküyor,ödemler tamamen indikten sonra değişimine sen bile inanamıyacaksın,doktorun harika bir iş çıkarmış eline sağlık"kaydirigubbakcemile3..ve yine dün gece tesadüf bir diş hekimi arkadaşımı gördüm(ehehee ne çok doktor tanıdığım varsasositososito) ameliyatımdan haberi yoktu,beni gördü ve geçmiş olsun harika gözüküyorsun deyince şok oldum,nasıl yani deyince ehh doktor bakışı dedi ve ekledi burnun çok başarılı tebrik ediyorum dedi..veeee diğer arkadaşlarım anlamadı sanki bi güzellik gelmiş der gibi baktılarsırnaşık şey..çünkü onlar bizim gibi burun odaklı yaşamıyor sadece burnumuza bakmıyorlar o yüzden anlamamaları doğal bence..
yaniiii sözün özü şu ki,,ben harika gözüküyorum önden çok daha güzel bir yüzüm oldu(acıcık ödemlerim var sadece) yandan ise sözlerle bile ifade edemem değişimi,küçük hafif kalkık çoookk güzel bi buynum var:)) burun deliklerimde hiçbir problem yok yerine oturdukça normalleşti şişliklerden kaynaklıymış meğerse o görüntü..eskisi gibi rahat gülebiliyorum iyice yumuşadı yüzüm ve burnum..bu duygu kelimelerle tarif edilemez,eskiden yandan insanlar bana bakınca ter basardı dehşet bir rahatsızlık duyardım ama şimdi özellikle yandan şöölee bi bakıyorum insanlarakaydirigubbakcemile3..
canım doktorum eline sağlık boşa kendimi yıpratmışım bir ay..tek problem hala nefes almakta güçlük çekmem ehh bu da normalmiş öyle diyorlar..
son bir şey daha..dün gittiğim kuaförde bursada bi doktora ameliyat olmuş birini gördüm..adamın burnu tam bir fiyasko korktum zaten burnunun yanındaki çöküğü görünce tam mahkemelik bir durum..doktora karar vermeden önce iyi düşünmek gerekir bu çok riskli bir ameliyat..
Merhaba;Merhaba arkadaslar,
Mart ayinin ortasinda büyük ihtimal Baris bey'e ameliyat oluyorum. Kendisiyle mail yoluyla görüstüm ve bütün sorularimi tek tek yanitladi saolsun. Benim durumuma bagli olarak, ne zaman imkanim olursa o ara bi ara tel. ile arayip tarihi kesinlestiricem.
Aranizda Baris bey'e ameliyat olaniniz var mi? Nasil geçti? Memnunmusunuz?
Ameliyat yaptiklari hastahanede birde konuk evi oldugundan bahsetti kendisi, fakat günlük oda fiyati 120 dolar mis, ve bunu karsilayacak durumum pek yok benim. Taksimde daha uygun fiyat'a bi otel bulmam mümkün mü ve/veya nerden bulabilirim? Yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim :)
Uzun bir aradan sonra hepinize merhaba..
ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun, yeni burunlarınız hayırlı olsun :) ameliyat sonrası yorumlarınız heyecan verici ve cesaretlendirici. Gerçi ben yeterince cesaretliyim bıraksalar hemen yarın ameliyat olurum ama benim ailemi ikna kabiliyetine ihtiyacım var.. Sorunum hepinizden daha farklı yani
Bunu başardığım gün de kendimi kuşkusuz Barış Bey'e emanet edeceğim.
ebru_ebru; en Barış Bey'e resimlerimi bilgi@bariscakir.com adresine göndermiştim. Aynı hafta (bayram olmasına rağmen) bana yeni bir burun tasarımı gönderdi :) şimdi o resme bakıp bakıp ameliyat olabileceğim günü bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?