Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Mrb. AYŞEALL umarım iyisinizdir sizin le uzun bir süre burun ameliyatı konusunda yazıştık hatta ameliyatı düşündüğünüzü ve eylül-ekim aylarında belki türkyeye gelebileceğinizi yazmıştınız ama inanın aklım karıştı sanırım GİZ-M ve AYŞEALL aynı kişisiniz ama neden böle bişeye gerek duydunuz onu anlayamadım ....? Umarım iyi geçer ameliyatınız karar vermenize sevindim.CADIARZU

hayirli olsun . kime yaptiriyorsun hangi doktora ?

Merhaba Ekin aklın niye karıştı anlamadım ki :sm_confused: Ben Giz-m'e bir soru sormuştum ameliyat randevusu 10 nisandaymış ameliyatı da ertesi günmüş. Anestesi uzmanı ne zaman görecek peki seni demiştim ve anestezi uzmanıyla hasta yeterince vakit geçiriyor mu diye endişem vardı. Ben ameliyat olmadım henüz. Aklın karıştı herhakde diyor bunu da fazla uzatmıyorum.

Diğer bir değinmek istediğim nokta, aranızda zayıflığından dolayı iyileşme sürecinde sorun yaşayan oldu mu? Benim kilom ve boyum arasındaki fark bayağı bir fazla bu da beni biraz endişelendiriyor:çok üzgünüm:

selam kızlar,ben pek fazla girmiyorum ama son halim hakkında bilgi vermek istedim çünkü ameliyat sonrası çok karamsar şeyler yazmıştım burun deliklerimden tutun yüzümün çirkinleştiğine dair..
Benim bugün 36. günüm..dün gece ilk defa arkadaşlarımla dışarı çıktım daha önce buna kendimi hazır hisetmiyordum..çevremde çok az kimse ameliyat olduğumu biliyor sadece çok yakınlarım..bunlardan biride doktor bir kız arkadaşım kendisi plastik cerrahi değil ama yine de bir doktordan övgü dolu sözler işitmek beni inanılmaz mutlu etti..söylediklerini aynen yazıyorum.."hayatım burnun mükemmel gözüküyor,ödemler tamamen indikten sonra değişimine sen bile inanamıyacaksın,doktorun harika bir iş çıkarmış eline sağlık"kaydirigubbakcemile3..ve yine dün gece tesadüf bir diş hekimi arkadaşımı gördüm(ehehee ne çok doktor tanıdığım varsasositososito) ameliyatımdan haberi yoktu,beni gördü ve geçmiş olsun harika gözüküyorsun deyince şok oldum,nasıl yani deyince ehh doktor bakışı dedi ve ekledi burnun çok başarılı tebrik ediyorum dedi..veeee diğer arkadaşlarım anlamadı sanki bi güzellik gelmiş der gibi baktılarsırnaşık şey..çünkü onlar bizim gibi burun odaklı yaşamıyor sadece burnumuza bakmıyorlar o yüzden anlamamaları doğal bence..
yaniiii sözün özü şu ki,,ben harika gözüküyorum önden çok daha güzel bir yüzüm oldu(acıcık ödemlerim var sadece) yandan ise sözlerle bile ifade edemem değişimi,küçük hafif kalkık çoookk güzel bi buynum var:)) burun deliklerimde hiçbir problem yok yerine oturdukça normalleşti şişliklerden kaynaklıymış meğerse o görüntü..eskisi gibi rahat gülebiliyorum iyice yumuşadı yüzüm ve burnum..bu duygu kelimelerle tarif edilemez,eskiden yandan insanlar bana bakınca ter basardı dehşet bir rahatsızlık duyardım ama şimdi özellikle yandan şöölee bi bakıyorum insanlarakaydirigubbakcemile3..
canım doktorum eline sağlık boşa kendimi yıpratmışım bir ay..tek problem hala nefes almakta güçlük çekmem ehh bu da normalmiş öyle diyorlar..
son bir şey daha..dün gittiğim kuaförde bursada bi doktora ameliyat olmuş birini gördüm..adamın burnu tam bir fiyasko korktum zaten burnunun yanındaki çöküğü görünce tam mahkemelik bir durum..doktora karar vermeden önce iyi düşünmek gerekir bu çok riskli bir ameliyat..
ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun..

esin , sonuçtan memnun olmana inanılmaz sevindim!!
Ameliyatına sayılı gün kalmış biri olarak , ameliyat olup halinden memnun olan kişilerin yazdıklarını okuyunca çok çok mutlu oluyorum..

Profilden resim çektirememek, yandan biri baktığında rahatsız olmak, araba kullanırken bile sol elle burnu kamufle etmeye çalışmak, insanların bakışlarından kaçmak ne demek çok iyi biliyorum..Bu sıkıntılarını geçmişte bıraktığın için , güpgüzel bir burna kavuştuğun için senin adına çok mutlu oldum hihoyyyt

Darısı benim de başıma inşallah :Saruboceq:

canım benim mutlu olmana çok sevindim
maşallah diyelim
fotoğraf eklemen mümkün mü çok merak ediyorum :1rolleyes:

slm esin68 senin adına sevindim ama baya bi yıprattın kendini değilmi.....neyseki hepsi geçti.Sen Barış Bey'e ameliyat olmuştun değilmi.

Esin 68;
memnun olma çok güzel..darısı bizlerin başına..ben de kendimi şişlikler inince daha iyi olucak diye teselli ediyorum..sanırım senin burun deliklerin arasında fark vardı di mi? bende de var..doktorum "ameliyatta arada fark yoktu merak etme" dedi gerçi ama eşitlenmeden rahat edemem ben tabi..bir de iki kanat da orta kısımdan biraz aşağıda duruyor şu anda..şişliklerdendir diyor herkes..bende burnun her yerine kıkırdak eklendiği için şişler de çok geç inicek ve uzun süre %100 emin olamayacağım ne olacağından..ha bir de bir doktorun söylediğine göre revizyonlarda eklenen kıkırdağın tekrar şeklinin bozulması, çökmesi, tutmaması vs. gibi riskleri de oluyormuş bazen..ama ben nazım beye o konuda güvendim ve umuyorum ki güvenim boşa çıkmaz..7 saat boşa uğraşmıyorlarya doktorlar..içerde de yüzlerce dikiş var ve yıllarca bu tip ameliyatlar yapıyorlar sonuçta..bir doktor bu tip komplikasyonlar olucaksa iki ay içinde kendini belli eder zaten demişti..yani mayıs sonu gibi daha net görücem sonucu..doktorum da alçı alındığında farklı görünecek gibi bişeyler söyledi..bakalım çarşamba günü alçı alınacak galiba..

Duffy87;
benim doktorum nazım çerkeş ..kendimi bu başlık altında yazışırken buldum ama...:)) kendimi kovuyorum bazen burdan sonra arkadaşlar sağolsun yine giriyorum..:) ama ben de aslında barış çakırı çok takdir eden birisiyim ve bu başlık içeriğini mümkün olduğunca takip ettim..nazım çerkeşe ameliyat olmamın da sebepleri vardı kendimce..detaylı hikaye..ve ayrıca ameliyatım da 3. ameliyattı..ılk ikisi 12 yıl önce kbb.ci tarafından küçükken kırılan burnumdaki nefes problemi nedeniyle yapılmıştı..1 ana 1 ufak operasyon da diyebiliriz o dönemde olanlara.

ıki kedili deli;
senin de ameliyatrına az kalmış..şimdiden çok geçmiş olsun..bol bol dinlen öncesinde..ayrıca; haklısın bizim mesleğe ısınmak herkesin harcı değil..benim de hala ısındığım söylenemez..hep sıkıntılı stresli konularla insanlarla uğraşmak yerine daha farklı bir mesleğe geçsem mi diye düşlünürüm hala..ama hep emeğime, özellikle de üniversitye dönemindeki sıkıntılarıma acıyıp veya başka sebeplerle yine meslekte kalmaya karar veririm..amerika vs.'deki gibi meslek değiştirmede cesur olamıyoruz buralarda...

Wheatus;
umarım sen de doğru kararı, hakkında HAYIRLI OLAN kararı verirsin..yani ameliyat olman veya olmaman veya doktor seçiminde hakkında hayırlısı neyse o net bir şekilde ıÇıNE DOĞSUN inşallah ve o yönde davran diye diliyorum senin için..

Gedi;
Demek ki senin de şişliklerin olması gereken zamandan daha geç iniyor benim gibi..nazım beyin de sekreteri hep hastaların 5.günde geldiğinden bahsederdi..ama bak beni de 8.gün çağırdı nazım bey.demekki ameliyat sonrası şişime bakıp bu zaten ancak 8 günde iner diye yorumladı..:) dolayısıyla alçım da hala kalıp gibi duruyor..şiş inseydi boşluktan dolayı biraz hareket ederdi muhtemelen..ne çok merak ediyorsundur şimdi tam halini..

arkadaşlar bir de belli yerlerdeki anestezi doktorları gerçekten iyi..anesteziden korkan kişilerin içi rahat olsun..hastane doğrun seçilirse sorun olmayacaktır..ben nedense hiç korkmadım o yönde..doğumumu da epüdral normal doğum olarak aynı hastanede yapmıştım tesadüfen..belki o da rahatlatttı beni..

bu arada ilgilenenler için; kızıma kavuştum bugün..çok mutlu olduk ikimiz de..ama küçük çocuğu olanlar mümkün olursa ilk günler göstermeyin kendinizi..kızım 2 yaşına girmek üzere ama o kadar endişeli ve merakla baktı ki bugün yüzüme..acaba daha da beklese miydim dedim..ama 4 gün sonunda en azından o kötü morluklar gitti..alçı için de bazı bahaneler bulduk artık..durup durup "buununa naaaptın annecim" diye o kadar tatlı soruyor ki..anlayamıyor bir türlü...)) bir de biz ona öyle söyledik diye herhalde "geçicek, geçicek" diyip duruyor bana bakıp.. yiğenim de 3 yaşında o da başta bakmak istemedi.hep bakıp bakıp yüzünü çevirdi..sonra unuttu beni ve oyuna daldı..

Pınarcımmm bu arada seni de burdan çok öpüyorum canım..ben daha iyiyim merak etme..

Duffycim ben iyiyim okulum çok yoğun ondan artık eskisi kadar sık giremiyorum.Burnumdan inanılmaz derecede mutluyum.Nerdeyse tüm ödemler indi.İşte şu havalar bir düzelse güsel bir çekim yapma niyetim var ama hep kapalı hep yağmur bir de dersleri vs ayarlamam gerek tabi.Ödemlerinin inmesine sevindim.Umarım sen de iyisindir.
Esin sonunda depresyondan çıkmana çok sevindim =))) Eminim yüzünle çok uyumlu,oturmuş ve eskisinden çok farklı bir burna sahipsin şu an.Öyle bir anlatmışsın ki çok merak ettik gizle.Mutluluğunu paylaşmak istiyorus.Sen de özel albüm açıp foto ekleyebilirsin tabi arzu edersen =))
Aynı dönem ameliyat olan kızlar olarak şimdi keyfini çıkarıyorus güselliğimizin.Barış bey'in eline sağlık valla =)) hihoyyyt

Merhaba;
Ben 23 Ocak ta Barış Bey de ameliyat oldum.Yaklaşık 50 gün oldu.Bana göre hala burnum şiş,sabırsızlıkla inmesini bekliyorum.Ben yeni halime halen alışamadım.Bir gün sanki şiş bir gün iniyor gibi.Burun deliklerimde şişlie bağlı olarak orantısız gibi Herkes çok doğal buldu hatta anlamayan iş arakdaşlarım bile oldu.Barış Bey iyi bir dr.en ufak bir morluk bile olmadı yüzümde,ağrı sızı nedir bilmiyorum.Ben alçıdan sonra kendime yeni halime pek alışmadım,hissizlik yeni yeni geçiyor.Banyo yapmayı çok seven ben ondan bile korkar oldum.Sosyal hayata yeni yeni karışıyorum.Her hafta Barış Bey e gidiyorum,oda herşeyin normal olduğunu bekleyeceğimizi söylüyor.
Özcümle ne ameliyat ne dinlenme süreci beni yormadı beni alçı sonrası aynadaki yeni burnum ve onu kurma çabam yoruyor :)Buda bana hs bir durum olsa gerek.

Merhaba Esin68;
Ameliyat olalı ne kadar oldu?Ben 50.güne yaklaşıyorum,Halen kendime alışamadım daha doğrusu burnum çok şiş görünüyor.Burun sırtı az-kanatlar ama çok şiş,gün içinde bazen şişlikler insede bazen bir anda çok şişiyor ??Aynaya mutlu bakmaya başlayamadım.Sanki ergenlik çağına yeni girmiş gençler gibi şiş burnum.Bende Barış Çakıra ameliyat oldum,extradan bir önerisi yada yönlendirmesi olmadı,Herşey normal ama ben :) çok takılıyorum bu şekline.Bu şişlikten sanırım delikler orantısız.
Buhar banyosu & cilt bakımı falanda yaptırdım(dr.un isteği).Yeni Regl oldum onu bile bir umutla bekledim belki şişlikler iner diye.Herkes beğeniyor ama sanki beni üzmek istemediklerinden böyle dediklerini düşünüyorm.Halen 2 yastıkla düz yatmaya çalışıyorum.

NNN1981 ben de 4 martta (başka bir doktora) ameliyat olmuş biri olarak çok şiş,büyük ve şekil olarak da hiç oyuntusuz hafif de domuzcuk burnuna benzeyen bir burunla başbaşayım..ama senin için (görmeden de olsa) şunu söyliycem..eğer şekli düzgünse ve yüzünde de çirkin bir durum yaratmıyorsa bence büyük burun çirkin burun kesinlikle değil..barış beyde benim gördüğüm burun küçük olsun diye gereksiz kıkırdak alımları vs. yapmıyor..dikkat et bazı kadınlarda burnun ön kısmı büyük gibi durur ama yüzünde inanılmaz bir hoşluk yaratır..önemli olan şeklinin düzgün olması ve senin yüzünün genel hatlarına uyması..o yüzden büyüklük konusunu kafana takmamaya çalış..diğer kızlarda iyileşme , şişlik süreci çabuk geçti..ama belki sendeki kadar işlem yapılmamıştır..sende neler yapıldı? benim de mesela burnum şu anda çok şiş ve dediğin gibi kanatlar da farklı..hatta iki kanat aşağı doğru uzuyor gibi duruyor..gerçi daha alçım alınmadı..bir de benimkinde kıkırdak eklendiği için eli mahkum şekli büyüycek..tek isteğim şekilli bir büyüklük olması..sabahları ben de aynaya bakmak hiç istemiyorum çünkü hep böyle şekilsiz bir büyüklükte mi kalıcak diye..ama umutla da bekliycem..moralimizi bozmamaya çalışalım..

Aslında ben ne ameliyat öncesi ne de sonrasında neler yapıldığını hiç sormadım:)Bilmiyorum :) Ameliyat sonrası resmim (baygınken)gayet ince ve hoştu.Alçı çıktıktan sonra da burnum sanki daha inceydi Şimdi şiş,şişko ve topaç gibi bir uç var.Bu cumartesi kontrol egidicem son hali ile ilgili iyice bilgi alıcam.
Burnumda hissizlik vardı o sebeple kontrollerimde burnuma dahi elletmiyordum Barış bey de beni çok zorlamıyordu.Ben dikişlerim alınırken 2 kere baygınlık geçirdim sonra iç dikişler alınırken daha dirayetli durdum.
Bu hafta dahada iyi geçicek gibi kontrolüm ama şişlik için ne diyecek merakla bekliyorum.
Arada burun sırtı yan taraflardan zonkluyor,acaba normal mi yeni yeni çıktı buda

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..unutmazsam bütün sorularınıza cevap vericem..Dilemgizcim seninle başlamak istiyorum bu süreci birlikte yaşadığım sen ve duffy(bizler birer gün arayla ameliyat olduk) sizinde iyi hissetmenize sevindim..giz 'e çok selam söyle canım ben çok iyiyim kendimi harika hissediyorum ama henüz yeni foto çektirmedim malum yeni yeni kendime geliyorum:)) çektirdiğim gibi sizlerle paylaşıcam tatlım, derslerinde başarılar..
ekin; ben Barış beye ameliyat oldum..
moonqueen; burun deliklerim arasında ilk günden beri asimetri yoktu yani çok muntazamdı sadece burun kanatlarım niye daraltılmadı diye telaşa düşmüştüm kocaman gözüküyorlardı ama şişliklerim indikçe onlarda normal gözükmeye başladı,bi problem yok burun deliklerimde..maşallah nazar değmesin inanılmaz simetrik:))
ikikedili deli canım az kaldı şu ameliyatı ol kurtulacaksın tüm sıkıntılarından..ben sizlere ne kadar ameliyattan sonraki görüntünüzü kafanıza takmayın bir ay içinde güzelleşmeye başlayacaksınız desemde biliyorum ki benim gibi bi depresyon yaşayanınızda olacak..zor bir süreç şu bir ay benden çok şey götürdü ama cumartesi gecesi sanki en güzel kız benmişim gibi tuhaf bir güven vardı üzerimde..kaydirigubbakcemile3darısı hepinizin başına...
NNN1981 off ya seni en sona sakladım( sıkma canını tatlım ya yakında atlatacaksın umarım, bende yeni kendime gelmeye başladım..ben 31 ocakta ameliyat oldum,hala iki gözümün arasında ve alnıma doğru ödemler var ..her ne kadar Barış bey ödem desede hep kafamda bi soru işareti vardı böylemi kalacağım diye,,ama ben iki doktor arkadaşımdan da aynı şeyi duyduğum için kafam rahat artık biliyorum ki bunlar kalıcı değil bunun için de takılmıyorum artık..burnum tabiki son halini almadı ama bu haliyle bile eskisinden çok daha iyi görünüyorum,eminim sen de gereksiz yere kafana takıyorsun..şunu anladım ki motivasyon olmadan iyileşme olmuyor,kendimi iyi hissettiğim için ödemlerimin süratle indiğini gözlemledim..ayrıca şunu da belirtmeliyim ki,bugün burnum düne göre daha şiş,bu ilk günden beri böyle bir gün daha iyi bir gün daha kötü..buna alışmalısın çünkü 6 ay zaman zaman inip şişeceğini ben biliyorum sen de unutma ve kafana takma canım..

kızlar barıs beye mail yoluyla tasarım yaptırabilir miyim acaba ve hangi mail adresine göndermeliyim? burdan yazmak yasaksa özelime gönderirseniz sevinirimm...

Uzun bir aradan sonra hepinize merhaba..

ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun, yeni burunlarınız hayırlı olsun :) ameliyat sonrası yorumlarınız heyecan verici ve cesaretlendirici. Gerçi ben yeterince cesaretliyim bıraksalar hemen yarın ameliyat olurum ama benim ailemi ikna kabiliyetine ihtiyacım var.. Sorunum hepinizden daha farklı yani
Bunu başardığım gün de kendimi kuşkusuz Barış Bey'e emanet edeceğim.

ebru_ebru; en Barış Bey'e resimlerimi bilgi@bariscakir.com adresine göndermiştim. Aynı hafta (bayram olmasına rağmen) bana yeni bir burun tasarımı gönderdi :) şimdi o resme bakıp bakıp ameliyat olabileceğim günü bekliyorum...

tsk ederim cnmm, cok sagolll

Merhaba;
Öncelikle Herkese cevaplarından dolayı tşk.ederim.Benim ameliyatım açık ameliyattı.Dış Dikişlerim ilk hafta, sonra iç dikişler 3. hafta alındı.Dikişler alınırken ben fena oldum
Kendimi ameliyata çok güzel hazırlamıştım o sebeple hiç bir zorluğum olmadı,evde de 17 gün dinlendim annem ve ablam bana bebek gibi baktı.Kendime çok dikkat ettim hatta abarttım :)ama olsun somra üzülmektense böyle dinlenmeyi trcih ettim.Barış bey ilk hafta git Nişantaşına gez dedi ama gezmedim :) havalar soğuk hala kendimi koruyorum atkım var :)
Ben çok okuduğum için sanırım herşeyden korkar bir hale geldim.Burun düşmesi yok kalkıklığın inmesi,yok çökme Barış Bey tüm sorumluluk bana ait yeterki çarpma & yumruk yeme dedi.Hatta her gittiğimde beni silkeliyor kendine gel rahat ol diyor:)o anlarda kendimi çaresiz,korkak küçük çocuk gibi hissediyorum ama umrumda değil :)
Alçıdan sonra elimi burnuma götürmüyor hatta hiç ellemiyordum yeni yeni elliyor hatta onla konuşuyorum :) Barış Bey bana henüz masaj önermedi bu cumartesi kontrolüm var bakalım neler diyecek sevgili doktorum.Ben biraz masaj gibi yanlara elliyorum ama ondan bile korkuyorum dr. demeden yapıyorum diye.Bu hafta zonkladı,sanki nabız atar gibi atıyor burnum.Regl oldum onunda etkisi olabilir.Barış bey bana bu hafta buhar banyosu önerdi -yapmaya çalışıyorum,sauna ya git dedi ama gidemem :)

Yazıyorum sonra aklıma geliyor,ben ameliyattayken bende başka bir rahatsızlık saptadı Barış Bey.Ehlar Dahlos dye bir doku gevşekliği rahatsızlığı.Nasıl anladı derseniz,etlerim uzuyor,ben hep bunu esnek bir yapım olmasına kemiklerimin ince etlerimin çok olmasına bağlardım ama meğer rahatsızlıkmış.Günlük hayatımı yada sağlığı etkileyen şimdlik bir durum yok ama beni Kardiyoloğa yönlendirdi.Bu sebeple ben 13:00 de girdim ameliyat 16:30 gibi çıktım,biraz yordu ve uzun geçti ameliyat Barış Beyi.Tabi ben 3 saniye uyumuş gibi uyandım.
Sonraki kontrollerde Barış Beyide rahatlamış gördüm çünkü ilk defa böyle bir durumla karşılaşmış.Derimin ,esneyen kol dirseklerimin resmini çekti :)
Bende hatta web sayfanıza koyun muhakkak dedim :)
Fotorafım yok,yani Barış Bey de bolca varda ben çekilmedim.Halen makyaj yapmıyorum cildim dinlensin istiyorum.
Barış Bey ile ilk görüşmeye gittiğimde ( aslında kendisi ile 2 yıl önce bir güzellik merkezinde bir ark.vasıtası ile tanışmıştık-ozaman resimlerimi çekmiş bana bilg vermişti,çok sevmiş çok güvenmiştim)
eski fotoraflarmı halen sakladığını görünce mutlu oldum işini ciddiye aldığını,hastalarına verdiği önemi anladım.ılk görüşmede bana dişlerim ile ilgilide yorum yaptı sonuçta tüm resme bakıyor.
Dişlek bir ağız yapım var,üst damak dışarı doğru alt çene daha içeri,tabi o söyleyene kadar buna takılmıyordum :) neyse hemen Dr.Emek Külür e yönlendirdi,Nişantaşında süper bir klinik sahibi (memorial dr.).Bu cumartesi onlada randevum var,benden bazı filmler istemişti onlarla ilgili görüşücez,bakalım nasıl bir tedavi diyecek.Ama eğer cerrahi bir durum gerekirse henüz hazır değilim :)
Belki tel..vs önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…