Benim 17 günüm kaldı
Çoook heyecanlıyım vallahi hihoyyyt
Barış Bey'in yaptığı tasarımı bilgisayarımda arka plan resmi yaptım , bakıp duruyorum :)
Sizler nasılsınız ? kaydirigubbakcemile5
kizlarr bende bugün arayip konustum Sevin hanimla en sonunda..
10 nisana randevu aldim, 11 nisanda ameliyat kismetse.. simdiden heyecan basti :)
nasil gececek bu 5 haftaa
kızlarrr moonQueen şu anda ameliyat oluyor.hepiniz dua edin.Revizyon ameliyatı ve bir hayli karmaşık bir operasyon geçirecek.Barış Bey değil doktoru.ama ben çok başarılı geçeceğine inanıyorum.umarım çok kısa zamanda sağlığına kavuşur....
moonqueen le biraz önce konuştum.eve gelmiş.narkoz biraz etkilemiş kendisini halsiz hissediyor.morluklar ve şişlikler nedeniyle de gözlerini çok açmıyormuş.ama günden güne daha iyi olacak.bir de onun adına bi şey sorayım kızlar.özellikle ameliyat olanlar anlatırsa sevinirim.ilk 24 saatten sonra buz koymanın anlamı yok demişler şişler için.o yüzden koymuyor artık.size soracağımı söyledim.net olarak anlatın bu olayı lütfen.dilemgiz bi ara önce soğuk sonra sıcak yazmıştı.bu nasıl oluyor..
Giz-mcim ; günler pek kolay geçmiyor valla :)
Ben de 22'den geri sayıma başladım , 16 günüm kaldı..
Hayırlısıyla ameliyat günlerimiz gelsin de, sağlıkla sıhhatle atlatalım , güzel burunlarımıza kavuşalım inşallah :)
Amiin insallahh cnm! Geçer geçer 16 gün dedigin nedir ki.. su an ne durumdasin? Heyecan simdiden basladi mi? Valla ben tel. ettigimden beri içimde garip biseyler var.. heyecan mi, korku mu.. süphe mi.. çözemedim :)
Kizlar, özellikle de yurt disindan gidip ameliyat olup gelenler, sizlere bi kac sorum olacak, Sevin hanimla tel. görüsmesinde heyecandan hiçbisey soramadim unutup..
1. Hava alaninda karsilaniyor dendi.. peki bu karsilama ücretsiz mi?
2. Ameliyat olundugu takdirde muayene için de ödeme yapiyormuyuz? Yoksa sadece ameliyat olunmadigi zaman mi ücret talep ediliyor?
3. Hastanenin içinde ki konuklama amaçli odalarin fiyatindan haberi olan var mi?
4. Ameliyat sonrasi bir gece hastane de kalmak sart mi? Eger öyleyse bu bir gecelik misafirlik fiyata dahil mi?
Isin psikolojik, korku yanini geçtim simdi de hesap hitap kismina geldigim için bunlari bilmem çoook iyi olucak ya, yardim edebilen olursa cok sevinirm, simdiden tskler hepinize :)
Birde Avrupa Yakasinda önerebileceginiz uygun fiyatta ve güvenilir, iyi hoteller var ise buraya geçerseniz çok sevinirim..
kizlarr bende bugün arayip konustum Sevin hanimla en sonunda..
10 nisana randevu aldim, 11 nisanda ameliyat kismetse.. simdiden heyecan basti :)
nasil gececek bu 5 haftaa
Ameliyat olan tüm arkadaşlara ve olacaklara geçmiş olsun, inşallah hepimizin istediğimiz gibi burunları olur :sm_cool: Benim ameliyata dair takıntı yaptığım tek nokta anestezi. Giz-m cim mesela senin 10 nisanda randevun var ertesi gün ameliyat peki anestezi uzmanı ne zaman görüyor hastayı hemen ameliyat günü mü? O testler falan hemen ameliyat öncesi mi yapılıyor? Herhalde bu anestezi takıntımdan dolayı anestezi uzmanı hasta ile yeterince vakit geçiriyor mu yoksa biraz aceleye mi geliyor merak ediyorum. Bayılmama gerek kalmayacağını*bilsem içim rahatlardı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?