Merhaba İki Kedili Deli;
Öncelikle çok rahat ol,bol bol dua et.Ben ameliyat öncesi namaz kıldım,çok dua ettim çokda dua aldım.
Ben henüz hareket etmek istemiyorum daha doğrusu korkudan :) sende kendine 1 ay ver iyice düzel ondan sonra Barış Bey e danışarak spora başla.Ama bence acele etme,spor her zaman olur ama burun :) daha önemli.
Ben evde 17 gün dinlendim,sonraki 2 hafta işyerinde ağar hareket ettim.Vaktin ve imkanın varsa ameliyatın keyfini çıkar :) Evde 90 derecede tv izledim :) Bana fırsat oldu işten de uzaklaşmış oldum.
Ben nazlı ve korkağım( aslında çok cesurumdur ama bu olay beni böyle yaptı-koç burcuyuum :) )
Barış Bey bana hemen gez eğlen dedi :) ama dermanım yoktu :) istemedim ,aslında şöyle bir süreç herşey tam yerine oturmadan birşey yapası gelmiyor insanın.Halen şişliklerim olduğu için herşeyi erteliyorum.Tabi bu bana has bir durum,burnum saçım ..vs. derken tam imaj istiyorum :)
Bolca fermuarlı kıyafetler hazırla kendine,cilt bakımı yaptırmanı önerdimi (ben 2 kere yaptırdım sonra 1 kez).Evde buz koymaya devam etmeli,sürekli 45 derecelik açıda yatmalısın.Ben alçıdan çok sıkılmıştım,kaşınıyordu yüzüm,alçı yatıp kalktıkça gözüme değiyor,kanlandırıyordu.
Birde amlieyat sonrası uyku problemi yaşadım(narkozdan) cuma akşam üstü çıktım ameliyattan ancak çarş-perş.uykum düzene girdi.Loş odada hatta hiç ışıksız yattım,az ziyaretçi kabul ettim.
Odama çiçek aldırmadım ani sıcaklık değişikliklrine girmedim.Benim polen alerjim vardı hapşırmamak adına bunları yaptım,hiçde birşey olmadı.1 hafta 10 gün sonra hapşırdım tüm aile bakakaldı onları bile çok etkilemişim :) birşey olmadı.Zor gülüyor zor konuşuyordum yeni yeni normale döndüm :)
Bana aklına takılan herşeyi sorabilirsin
Kızlar ben bi kaza geçirdim yaa moralim çok bozuldu =(( Burnumu dün çarptım daha doğrusu kantini ortasında birisi aniden döndü ve tam karşıdan güm diye çarptı bayılıyordum zaten tansiyonum düştü.Barış beyi aradım şişme var mı falan dedi evet biras şişti ve de şeklinde ufak bi değişiklik oldu sanırım.Henüz gözlemleme aşamasındayım eğer belirgin bir fark olursa gidicem Barış beye.Resmen çöktüm yani dün.Kimsenin kötü bi enerjisi yok ama okulda çok fazla feedback geliyor burnumun ne kadar harika olduğuna dair sanırım biras nazar değdi..Aman siz siz olun ameliyat olduğunuzu unutup öyle milletin dibinde yürümeyin =(((
yaa kızlarr ben de regl olmaktan korkuyorum yaa, öle bisi olursa ameliyatı etkiler mi ki acaba???
Merhaba Ekin aklın niye karıştı anlamadım ki :sm_confused: Ben Giz-m'e bir soru sormuştum ameliyat randevusu 10 nisandaymış ameliyatı da ertesi günmüş. Anestesi uzmanı ne zaman görecek peki seni demiştim ve anestezi uzmanıyla hasta yeterince vakit geçiriyor mu diye endişem vardı. Ben ameliyat olmadım henüz. Aklın karıştı herhakde diyor bunu da fazla uzatmıyorum.
Diğer bir değinmek istediğim nokta, aranızda zayıflığından dolayı iyileşme sürecinde sorun yaşayan oldu mu? Benim kilom ve boyum arasındaki fark bayağı bir fazla bu da beni biraz endişelendiriyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?