Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Pınarcım emin ol çok beğeniceksin ben sadece muayene için gittim gün alıp geri döndüm ve tamamen herşeyi barış beye bıraktım şekline o karar verdi bana gösterdi ve sonuç benim için mükemmel zaten ya ona emeliyat olucaktım yada hiç olmıcaktım

Selam canim, evet o bahsettigin gerginlik bendede vardi. hatta kalici birsey sandim ve doktor beyi aradim. ama icdeki yaralarimin daha iyilesmedigini anlatti ve biraz zaman gecince düzelecektir dedi. gercektende öyle oldu. rahat rahat güle biliyorum artik. bu kadar üzme kendini lütfen daha cok yeni hersey. bak 2hafta sonra nasil hersey yoluna girmis olacak. seni asiri sekilde rahatsiz ediyorsa makyajla falan kapatmaya calis ödemlerini istersen. üzülmeee..:1hug:

Su-deniz merhaba işyerinden nete girdiğim için burda fotoğrafım yok o yüzden yollayamıyorum ama bi tane bulursam yollarım sana sen nezaman ameliyat oldun?
Bide sitede yeni olduğum için özel olarak masajı doğrumu attım acaba

esincim ben de rahat gülemiyorum hala şişlikler var.üst dişlerim görünmüyor güldüğümde kafana takma canım

dilemgiz,bulbeni,duffy,iksirim içimi rahatlattınız kızlar:)) fazla kafama takmasam iyi olacak..ama benim bu psikolojimin sorumlusu dilemgizcim sensin:)) seni hastanede gördüğümde harikaydı burnun ne bir ödem ne bir ifadesizlik eee canım seninle konuştuktan sonra içeri girip bandajlar açılınca ve koca şiş bir burunla karşılaşınca neye uğradığımı şaşrdım:) ben sandım ki alçılar alınacak seninki gibi incecik narin bir burunla evime dönücem..ama Barış beye de söylicem bunu aynaya bakmadan önce beni uyarsaydı bu görüceğin surat son hali değil diye bu şoku yaşamazdım sanıyorum hala onun etkisindeyim..ama sağolun kızlar içimi rahatlattınız..hele duffy sen yazmışsın ya güldüğümde üst dişlerim gözükmüyor diye hehh dedim benimde aynen öyle:)) neyse şimdi daha iyiyim..

İKSİRİM eğer bana mail attıysan gelmedi .herhalde olmadı canım.
peki sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafını.

çok teşekkür ederim.

İKSİRİM bu arada ben ameliyat olmadım canım yaza düğünüm var düğünden sonra :/ keşke önce olabilsem ama evdekiler izin vermiyor . KOCİŞKOM olacak nişanlım :) sa birşey demedi tamam sen istersen olur dedi.benide görsen öyle büyük bir burnum yok hafif kemer var ama işte ergenlikten beri takıntım var .E BİRDE BURADA ÖYLE GÜZEL VE DOĞAL BURUNLAR GÖRÜNCE KESİN KARARIMI VERDİM.inşallah düğünden sonra.

shezofren sen ameliyat olmadın di mi,gün aldın mı canım...

Ben ameliyat olmadım cnm henüz, görüşmeye gittim ama gün almadım , cesaretimi toplayamadım , önden çirkin olmaktan korkuyorum ben :uhm:

ama şu bir gerçek, bu ameliyatı olucam ve doktorum da kesinlikle Barış Çakır olacak.

Bu arada 3 foto koydum , 1 tanesi kendi tasarımım =) kendi fotoğrafıma kendim tasarım yaptım, bu işi kaptım ben kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Selam kizlarrr.. bu konuyu ben açmistim ama bayadir giremedigimden pek takip edemedim. Gelmeyeli bayaa bir yol almis bu konu Artik Baris bey hakkinda en ufak bi süphem bile kalmadi..

Bulbeni sanirim sen de yurtdisindan gidip Baris bey'e ameliyat olmussun? Cnm biraz bilgi verebilirmisin bu konu hakkinda.. hava alaninda karsilandin mi? Ödemeyi nasil yapiyoruz? Nisan ayinda 1 haftalik bir boslugum var.. acaba yeterlimidir? 2. alçiyi çikarmadan döndügünü yazmissin sen.. peki sora nasil çikarildi o? Kendin mi çikardin? Biraz bilgi verebilirmisin ltfn .. :)

Kizlar Baris beyin cok yogun oldugundan bahsetmissiniz.. benim nisan ayinda bir haftalik bir boslugum var, acaba nisan'a tarih alabilirmiyim :/

saol Pinarcim cevabin için :)
kredi karti derken, taksit taksitte ödenebiliyor mu yani?

evet güzel bir uygulamaymis.. peki sen tarih aldin mi? yeni yilda fiyatlar degisebilir deniyordu burda.. peki fiyat hakkinda bilgin var mi cnm? biraz fazla soru sordum ama idare et :)

yarin bende bi ariyim sekreterini Baris beyin.. hayirlisi

Canim özelden cevapladim sorularini :1hug:

Sevin hn.mart ayının müsait olduğunu söylemişti, nisan'a da rahat randevu alırsın gibi geliyor.
Yalnız Sevim hn. pazartesiye kadar izinli....Ara bir konuş bence.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba...

25 yıldır suratımın orta yerinde duran heybetli(!) burnumdan kurtulmaya karar verdim...Uzun araştırmalar , eş dost soruşturmaları ve forum karıştırmaları sonucu Barış Bey'de karar kıldım...Bugün oturup yazdığınız 106 sayfanın da tamamını okudum.. Bilgi veren, deneyimlerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.

Burnun , insanın çehresini ne kadar değiştirdiğini, insanı nasıl bambaşka bir hale getirdiğini de ameliyat öncesi/sonrası resimlerinizden görmüş oldum..Umarım ameliyat olanlarınız hallerinden memnundur , benim gibi ameliyata niyeti olanlar için de her şey inşallah güzel olur.

Şimdi size sormak istediğim bir şey var...
Forumu karıştırdım , ancak ya benim gözümden kaçtı ya da bu konuda bir bilgi yok.

Ben en yakın zamanda Barış Bey'le görüşmek ve sonrasında da ameliyat için randevu almak istiyorum ama bir çekincem var. Benim ciddi bir kilo problemim var. Sağlık sorunlarıma bağlı olarak çoook fazla kilo aldım. Yavaş yavaş veriyorum, ama halen 30 kilo(cuk!!) kadar bir yolum var..
Bu cüzi(!!) fazlalık , benim ameliyat olmam , narkoz almam için bir engel teşkil eder mi ?

Barış Bey'den randevu alıp , görüşüp sonra "bu kiloda sizi ameliyat edemem" cevabını alıp düşkırıklığı yaşamak istemiyorum.Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim..

Bir de.....Sizce , hemen yarın arasam , ne zaman randevu verirler bana ??
Sanırım ameliyat günü için bir ay kadar beklemek gerekiyor , ama sizler ön görüşme için ne kadar beklemiştiniz ?

İnsan bir kez karar verince , nasıl da sabırsızlanıyormuş :)

sizlerin bahsettiği şu dudağın gerginliği,sakın bundan rahatsızlık duymayın. benim aksine çok hoşuma gidiyor bu durum. dudağım havaya kalkık ve dolgu yapılmış gibi duruyor bayılıyorum buna. inşallah hep böle kalır diyorum:)

selam ikikedili deli,
bence kiloyla hiçbir alakası yok ameliyatın. anestezi uzmanı ameliyat olmadan önce sana gelip herşeyi soracak kilona kadar, ona göre narkoz seviyesini ayarlayacaklar, yani bu cümlemden de anlayacağın gibi kiloyla hiçbir alakası olmaz, sakın bunu kafana takma. eğer çok takarsan kafana barış bey'e sormak istemezsen ara asistanına sor, en azında için rahatlamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…