Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Tatlım Barış bey öngörüşme için ücret almıyor. Sigorta karşılamıyor canım estetiği.
Görüşmede tasarım yapıyor tabiiki, bir de fotoğraf istenişsin ama daha alçılarım çıkmadı cnm burnum kendine gelince yollarım ama=)
rica ederim hayatım sorunuz olursa sorabilirsiniz seve seve cevap veririmmmm

sineeemm bu tasarım değil ameliyat sonrası burnun dimi?Barış Çakır yaptı sanırsam?

çok güzel olmuş canım maşallah hiç şişlik yok...inşallah benimkide öyle oluur daha alçılarım çıkmadııı

teşekkür ederim...çok az şişlik var.ama çok belirgin değil..eminim seninkide çok güzel olmuştur.barış bey çok başarılı çünkü.ben çok memnun kaldım..alçıların çıkınca resmini görmek isterim.

evet barış bey gerçekten çok başarılı,şimdiye kadar çok şükür bende çok memnun kaldım inşallah şekli de güzel olmuştur.Alçılarım çıksın resmimi koyucam çok heycanlıyım zaten=)

cok güzel olmuş canem burnun valla bayıldım ..4,000 ytl cok değilmi yaff özelden barış beye ulaşacağım bi tel ve adres varsa atarsan cok sewinirim ..

burnun çok güzel olmu...eski halı nasıldı...benim burnum senin şu ankı burnun boyununda ama önden hafif yamuk:))) ve yandan çok begenmiyorum...seninki nasıldı...ciddi ciddi Barış Beyi düşünmeye başladım!!!

sinem gerçekten çok güzel olmuş. kalemle çizilmiş gibi resmen. çok muntazam. eski halinin fotoğrafını gönderecek misin. eğer göndermek istemiyorsan nasıldı bahsedebilir misin biraz.

sinem gerçekten çok güzel olmuş. kalemle çizilmiş gibi resmen. çok muntazam. eski halinin fotoğrafını gönderecek misin. eğer göndermek istemiyorsan nasıldı bahsedebilir misin biraz.
teşekkür ederim.eski burnumda kemik eğriliği falan yoktu.yani burnumun üst kısmında bir problem yoktu.sadece burnumun ucu aşağıya doğruydu.buda beni rahatsız ediyordu.onu düzelttirmek amacıyla ameliyat oldum...ve şu an çok memnunum.

çok saol..benimkinde yamukluk falan kesinlikle yok...sadece şu an belli belirsiz çoook hafif şişlikler var..daha bir ay bile olmadı ameliyat olalı..eminim ilerleyen zamanlarda dahada güzelleşecek.....hatta burnumun ucunu hiç kıkırdak almadan yapmış...barış beyden kesinlikle çoooook memnun kaldım.düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum....

cok güzel olmuş canem burnun valla bayıldım ..4,000 ytl cok değilmi yaff özelden barış beye ulaşacağım bi tel ve adres varsa atarsan cok sewinirim ..
çok teşekkür ederim...valla ben fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum...zaten benim için önemli olan ilk etapta sonucun iyi olmasıydı..ben memorial hastanesinde oldum..bir gece hastanede kaldım...doktorum süperdi...hemşireler çok ilgiliydiler..bebek gibi baktılar vallla...sonuçta iyi olunca,değdi gerçekten...barış beye memorial hastanesinden ulaşabilirsin....

sinem benimde kemik eğriliğim yok ve burun ucum düşük. neden bilmiyorum ama sorunum burun ucu olduğu için barış çakır bu işte iyidir diye düşünüyorum. ama benim burnum aynı zamanda büyük. o yüzden ucu da büyük haliyle.

senin açık ameliyat mıydı

evet benim ameliyatım açık yapıldı.zaten burun ucu problemliyse açık teknikle yapılıyormuş...ben doktor konusunda çok araştırma yaptım.onur erolla bile görüştüm.ama barış beyle görüşünce kesinlikle bana çok güven verdi.iyikide kendisine ameliyat olmuşum.sonuçtan çok memnunum.ayrıca benimde burun ucum genişti,ve barış bey benim burun ucumdan hiçkıkırdak almadan yapmış.hatta benim burnumu kongrede örnek olarak göstereceğini söyledi.inan burnum çok doğal oldu.ben bazı ameliyatlı burunları görüyorum inanılmaz itici duruyor.ben estetiğim diye bağırıyor...ben sana barış çakırla görüşmeni tavsiye ediyorum.kendisi açık,açık herşeyi söylüyor zaten...

sinem ben barış çakırla görüştüm zaten. daha önce de yazmıştım sanıyorum. ama beni ameliyat etmeyi pek istemedi gibi. çok fazla değişiklik beklemeyin falan dedi. siyah nokta problemim var biraz. onu bayağı bir söyledi. olmaz böyle ameliyat falan dedi.
bende sonunda açık açık sordum yani ameliyat olsan da görüntün düzelmez o yüzden hiç ümitlenme mi demek istiyorsunuz dedim. acayip moralim bozuldu üzüldüm çünkü. cildim yağlı olduğu için ve ameliyat olmayı düşündüğüm tarihe daha çok zaman olduğu için önce bunu hallet sonra konuşalım tekrar dedi. ben her zaman önce kötüsünü düşünmeyi tercih ederim dedi. olabilecek bütün kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar vermeni istiyorum dedi. ama sana söylediklerine bakıyorum da demek ki cidden beni ameliyat etmek istemedi. yanlış hissetmemişim yani.

senden rica etsem bana eski fotoğraflarından önden bir fotoğraf gönderebilir misin. benim için gerçekten çok önemli. kendimi burun ucunun genişliğinin de düzeltilebileceği konusunda ikna etmek istiyorum. gönderirsen gerçekten çok sevinirim.

BUGUN, BİR ARAKDASIN YAZISI GÖZÜME İLİSTİ..İLK İKİ AYDA GÜZEL OLAN BİR BURUN 16 ZAY SONRA ÇOK KÖTÜ OLABİLİYORMUŞ!!!
ACABA BARIŞ BEYİN AMELİYATLARINDA BÖYLE BİR DURUM VAR MI!!!ŞİMDİ GÜZEL AMA 6 AY SONRA NASL OLUR!!!SENDEN BİR ŞEY RİCA ETSEM OLURMU MAİLİNİ VERİR MİSİN!! EYLÜL BAŞI GİBİ SANA MAIL ATIP HALA MEMNUN OLUP ORMADIGINI SORMAK İSTİYORUM....
SAGOL....

Arkadaşlar hepinize merhaba;
Ahsenyaren beni hatırlayacaktır, bende 6,5 ay önce Barış beye burun ameliyatı oldum.Allah"a çok şükür hiçbir sorun yaşamadım, harfi harfine herşey dediği gibi gelişiyor, bazen ameliyat olduğumu bile unutuyorum )

merhaba deniz ..rica etsek burnun resimini koyar mısın ? ameliyat olacaklara da yol gösterici olur ... teşekkür ederiz...

hatırlıyorum tabi ki. ben görmüştüm ameliyat sonrası fotolarını. çok ama çok beğenmiştim. denize de yazmıştım zaten. gerçekten harikaydı. ben barış çakıra çok büyük ümitlerle gittim ama kendisi pek ameliyat etmek istemedi gibi hissettim. o yüzden de kafam karıştı açıkçası. o istemedi bende başkasına olurum demek de istemiyorum. acaba olduğumda görüntüm şimdikinden de mi kötü olacak o yüzden mi çok istekli konuşmadı diye kafama takıldı. ismail kuran ve barış çakır aklımda sürekli. emre ilhanda çok başarılı bence. fatih dağdelenin yaptığı burunları da beğeniyorum. ama yoğunluktan hastalarla pek ilgilenemediği yazılmıştı forumda. böyle büyük bir ameliyat için ilgi bekliyor insan haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…