slm calma,
son bir şey daha aklıma geldi Barış bey ön görüşme için ücret alıyor mu!!! bazı doktorlar almıyor bazıları alıyor!!!Barış Bey için durum nedir!!!birde başka bir soru Sigorta estetigi karşılıyor mu!!!
çooooooooooookkkkk sagol.....
evet burnumu barış çakır yaptı..daha 25 gün oldu ameliyat olalı.....
çok güzel olmuş canım maşallah hiç şişlik yok...inşallah benimkide öyle oluur daha alçılarım çıkmadııı
teşekkür ederim...çok az şişlik var.ama çok belirgin değil..eminim seninkide çok güzel olmuştur.barış bey çok başarılı çünkü.ben çok memnun kaldım..alçıların çıkınca resmini görmek isterim.
teşekkür ederim...çok az şişlik var.ama çok belirgin değil..eminim seninkide çok güzel olmuştur.barış bey çok başarılı çünkü.ben çok memnun kaldım..alçıların çıkınca resmini görmek isterim.
teşekkür ederim.eski burnumda kemik eğriliği falan yoktu.yani burnumun üst kısmında bir problem yoktu.sadece burnumun ucu aşağıya doğruydu.buda beni rahatsız ediyordu.onu düzelttirmek amacıyla ameliyat oldum...ve şu an çok memnunum.sinem gerçekten çok güzel olmuş. kalemle çizilmiş gibi resmen. çok muntazam. eski halinin fotoğrafını gönderecek misin. eğer göndermek istemiyorsan nasıldı bahsedebilir misin biraz.
burnun çok güzel olmu...eski halı nasıldı...benim burnum senin şu ankı burnun boyununda ama önden hafif yamuk:))) ve yandan çok begenmiyorum...seninki nasıldı...ciddi ciddi Barış Beyi düşünmeye başladım!!!
çok teşekkür ederim...valla ben fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum...zaten benim için önemli olan ilk etapta sonucun iyi olmasıydı..ben memorial hastanesinde oldum..bir gece hastanede kaldım...doktorum süperdi...hemşireler çok ilgiliydiler..bebek gibi baktılar vallla...sonuçta iyi olunca,değdi gerçekten...barış beye memorial hastanesinden ulaşabilirsin....cok güzel olmuş canem burnun valla bayıldım ..4,000 ytl cok değilmi yaffözelden barış beye ulaşacağım bi tel ve adres varsa atarsan cok sewinirim ..
teşekkür ederim.eski burnumda kemik eğriliği falan yoktu.yani burnumun üst kısmında bir problem yoktu.sadece burnumun ucu aşağıya doğruydu.buda beni rahatsız ediyordu.onu düzelttirmek amacıyla ameliyat oldum...ve şu an çok memnunum.
evet benim ameliyatım açık yapıldı.zaten burun ucu problemliyse açık teknikle yapılıyormuş...ben doktor konusunda çok araştırma yaptım.onur erolla bile görüştüm.ama barış beyle görüşünce kesinlikle bana çok güven verdi.iyikide kendisine ameliyat olmuşum.sonuçtan çok memnunum.ayrıca benimde burun ucum genişti,ve barış bey benim burun ucumdan hiçkıkırdak almadan yapmış.hatta benim burnumu kongrede örnek olarak göstereceğini söyledi.inan burnum çok doğal oldu.ben bazı ameliyatlı burunları görüyorum inanılmaz itici duruyor.ben estetiğim diye bağırıyor...ben sana barış çakırla görüşmeni tavsiye ediyorum.kendisi açık,açık herşeyi söylüyor zaten...sinem benimde kemik eğriliğim yok ve burun ucum düşük. neden bilmiyorum ama sorunum burun ucu olduğu için barış çakır bu işte iyidir diye düşünüyorum. ama benim burnum aynı zamanda büyük. o yüzden ucu da büyük haliyle.
senin açık ameliyat mıydı
evet benim ameliyatım açık yapıldı.zaten burun ucu problemliyse açık teknikle yapılıyormuş...ben doktor konusunda çok araştırma yaptım.onur erolla bile görüştüm.ama barış beyle görüşünce kesinlikle bana çok güven verdi.iyikide kendisine ameliyat olmuşum.sonuçtan çok memnunum.ayrıca benimde burun ucum genişti,ve barış bey benim burun ucumdan hiçkıkırdak almadan yapmış.hatta benim burnumu kongrede örnek olarak göstereceğini söyledi.inan burnum çok doğal oldu.ben bazı ameliyatlı burunları görüyorum inanılmaz itici duruyor.ben estetiğim diye bağırıyor...ben sana barış çakırla görüşmeni tavsiye ediyorum.kendisi açık,açık herşeyi söylüyor zaten...
evet benim ameliyatım açık yapıldı.zaten burun ucu problemliyse açık teknikle yapılıyormuş...ben doktor konusunda çok araştırma yaptım.onur erolla bile görüştüm.ama barış beyle görüşünce kesinlikle bana çok güven verdi.iyikide kendisine ameliyat olmuşum.sonuçtan çok memnunum.ayrıca benimde burun ucum genişti,ve barış bey benim burun ucumdan hiçkıkırdak almadan yapmış.hatta benim burnumu kongrede örnek olarak göstereceğini söyledi.inan burnum çok doğal oldu.ben bazı ameliyatlı burunları görüyorum inanılmaz itici duruyor.ben estetiğim diye bağırıyor...ben sana barış çakırla görüşmeni tavsiye ediyorum.kendisi açık,açık herşeyi söylüyor zaten...
Arkadaşlar hepinize merhaba;
Ahsenyaren beni hatırlayacaktır, bende 6,5 ay önce Barış beye burun ameliyatı oldum.Allah"a çok şükür hiçbir sorun yaşamadım, harfi harfine herşey dediği gibi gelişiyor, bazen ameliyat olduğumu bile unutuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?