sinem ben barış çakırla görüştüm zaten. daha önce de yazmıştım sanıyorum. ama beni ameliyat etmeyi pek istemedi gibi. çok fazla değişiklik beklemeyin falan dedi. siyah nokta problemim var biraz. onu bayağı bir söyledi. olmaz böyle ameliyat falan dedi.
bende sonunda açık açık sordum yani ameliyat olsan da görüntün düzelmez o yüzden hiç ümitlenme mi demek istiyorsunuz dedim. acayip moralim bozuldu üzüldüm çünkü. cildim yağlı olduğu için ve ameliyat olmayı düşündüğüm tarihe daha çok zaman olduğu için önce bunu hallet sonra konuşalım tekrar dedi. ben her zaman önce kötüsünü düşünmeyi tercih ederim dedi. olabilecek bütün kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar vermeni istiyorum dedi. ama sana söylediklerine bakıyorum da demek ki cidden beni ameliyat etmek istemedi. yanlış hissetmemişim yani.
NE KADAR İSTEDİ BARIŞ BEY!!BİRDE YÜZ YÜZE GÖRÜSTÜN MÜ!!!İNTERNETTEN Mİ GÖRÜSTÜNBarış beye ameliyat olAn arkadaşlar,haziranda ameliyat günümü aldım ama çok heyecanlanıyorum,bana yardım eder misiniz,doktor bey bana bir çalışma yaptı size de yapmıştır mutlaka,çalışmalarda önden görünüm olmadığı için nasıl duracağını merak ediyorum sizin burnunuzun önden görünümü nasıl oldu ve çalışmayla aynı oldu mu?bana Barış bey bana çok güven verdi aslında ama bana siz de bu konuda yazabilir misiniz??
Barış beye ameliyat olAn arkadaşlar,haziranda ameliyat günümü aldım ama çok heyecanlanıyorum,bana yardım eder misiniz,doktor bey bana bir çalışma yaptı size de yapmıştır mutlaka,çalışmalarda önden görünüm olmadığı için nasıl duracağını merak ediyorum sizin burnunuzun önden görünümü nasıl oldu ve çalışmayla aynı oldu mu?bana Barış bey bana çok güven verdi aslında ama bana siz de bu konuda yazabilir misiniz??
Calmacım senin burnunu gördüm fotodan, yandan çok güzel görünüyorAllah nazarlardan korusun.umarım benimki de güzel olur peki sende çok morarma oldu mu hastanede gece kaldın mı aynı gün çıktın mı yoksafisfisfis
calmacımm peki gözlerini açtığında neredeydin çünkü narkozdan uyanırken 'çamaşır getirin banaaa,doktorum elimi tutsuuun' diye bağıranlar oluyomuş ve çok saçma sapan konuşuyomuş insan yaa bende ya böle bişey yaparsam:roflol: acaba sende bunlardan biri oldu mu ve yanında kim vardı?Şimdi babamızın yanında falan uyanacaksak sakat bişey:1shok:
Canım merhaba geçmiş olsun. Ben yeni üye oldum. Burnumda estetik ve solunum sorunu var. Ben Emre ilhan ve Barış Çakır arasında çok kararsızım. Bu konuda bana yardımcı olursan, fikir varirsen sevinirim. Teşekkür ederim.
Canım merhaba geçmiş olsun. Ben yeni üye oldum. Burnumda estetik ve solunum sorunu var. Ben Emre ilhan ve Barış Çakır arasında çok kararsızım. Bu konuda bana yardımcı olursan, fikir varirsen sevinirim. Teşekkür ederim.
barıs çakır neden böle yaptıkı bi siyah nokta yüzünden senı dısı ilgilendırmez kı içini yapıcaksın sen ayrıca eldıvenle barıs çakıra amelıyat olanlar sonuctan memnunmuu acabbaaa
ülkemizin en ünlü üç plastik cerrahıyla görüştüm ama hiçbiri içime sinmedi aslında biriyle ameliyatın eşiğinden bir gün kala döndüm hala çok kararsızım ama burada okuduklarım sayesinde barış beyi düşünmeye başladım hakkında daha fazla bilgisi olan varmı acaba ..teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?