Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Benim de cildim yagli ve siyah nokta problemim var.. cnm bu yüzden ameliyat etmek istemedigine emin misin? yani siyah noktalar ameliyata engel mi? yoksa senin burnunda ki baska bi problemden dolayi mi böyle yaklasti Baris bey?

bana söyledikleri bunlar. burun ucun etli olduğu için ameliyat sonucunu pek göstermeyebilir dedi. cilt tipinde yağlı ve siyah nokta problemin var ayrıca dedi. ameliyat için böyle bir burun istemeyiz dedi. öncelikle bunu halletmelisin dedi. cilt bakım uzmanı önerdi bana. hatta ben cilt bakımıyla cilt tipimin nasıl değişebileceğini buna pek aklımın yatmadığını söyledim. en azından siyha noktaların azalır. bunlarda burnunu büyük gösteriyor çünkü dedi.
ama sakın yanlış anlaşılma olmasın. bunları insanı rencide edecek şekilde söylemiyor. sadece sonucun daha iyi olması için bütün yapılabilecekleri önceden yapmak istiyor. inanılmaz neşeli, canlı, hareketli bir insan barış çakır. genç, pozitif, insana güven veren biri. görüştüğünüz zaman görürsünüz zaten.
neyse ben eylül de ameliyat olcam. çünkü iş yerimden iznimi aldım bir kere. haziranın son haftası barış çakır, ismail kuran, fatih dağdelen, naci çelik ve emre ilhanla görüşücem yüz yüze. ve kesin kararımı vericem. büyük bir ihtimalle barış çakır ya da ismail kuran olcaktır diye düşünüyorum. ama umarım en doğru kararı veririm. umarım sende en doğru kararı verirsin bu arada.

Son düzenleme:
Barış beye ameliyat olAn arkadaşlar,haziranda ameliyat günümü aldım ama çok heyecanlanıyorum,bana yardım eder misiniz,doktor bey bana bir çalışma yaptı size de yapmıştır mutlaka,çalışmalarda önden görünüm olmadığı için nasıl duracağını merak ediyorum sizin burnunuzun önden görünümü nasıl oldu ve çalışmayla aynı oldu mu?bana Barış bey bana çok güven verdi aslında ama bana siz de bu konuda yazabilir misiniz??

NE KADAR İSTEDİ BARIŞ BEY!!BİRDE YÜZ YÜZE GÖRÜSTÜN MÜ!!!İNTERNETTEN Mİ GÖRÜSTÜN

Canım evet çalışmalarda tabiiki önden görünümü göremiyorsun, ben Barış Bey'le görüşmeye gittiğimde yaptığı burunların önden fotoraflarına bakarak ikna oldum.Benim burnum daha 20 günlük ve önden biraz şiş doğal olarak onun için yorum yapamam ama düzgün görünüyor şişliğe rağmen .Ama yandan görünümü yaptığı çalışmayla aynı hatta daha bile güzel oldu bence=)

Calmacım senin burnunu gördüm fotodan, yandan çok güzel görünüyor Allah nazarlardan korusun.umarım benimki de güzel olur peki sende çok morarma oldu mu hastanede gece kaldın mı aynı gün çıktın mı yoksafisfisfis

Çok teşekürler cnma.s. Amin. İnşallah senin de istediğinden daha güzel olur. Hastanede 1 gece kaldım ertesi sabah çıktım. Benim bir tarafımda gözümde morarma ve kanlanma oldu o taraf baya problemliydi çünkü.Onun dışında morarmam olmadı.

calmacımm peki gözlerini açtığında neredeydin çünkü narkozdan uyanırken 'çamaşır getirin banaaa,doktorum elimi tutsuuun' diye bağıranlar oluyomuş ve çok saçma sapan konuşuyomuş insan yaa bende ya böle bişey yaparsam:roflol: acaba sende bunlardan biri oldu mu ve yanında kim vardı?Şimdi babamızın yanında falan uyanacaksak sakat bişey:1shok:

bende ameliyattan önce korkuyordum narkozdan sonra saçmalicam diye açıkçası=)))ben uyandığımda ameliyathanedeydim başımda anestesizt ve doktorum vardı rüya görüyodum ve bi anda uyandım diye hatırlıyorum uyanır uyanmaz doktoruma "güzel oldu mu?" diye sordum:roflol kadar başka hiçbirşey söylemedim ve gayet ayık bir şekilde odama çıkarıldım.Bilincim yerindeydi yani.Bir de herkes çok üşüceksin dedi bana ameliyathanede ama daha ameliyata almadan önce örtümün içine üflemeli bi ısıtıcı koydular hiç üşümedim.

Son düzenleme:
Canım merhaba geçmiş olsun. Ben yeni üye oldum. Burnumda estetik ve solunum sorunu var. Ben Emre ilhan ve Barış Çakır arasında çok kararsızım. Bu konuda bana yardımcı olursan, fikir varirsen sevinirim. Teşekkür ederim.

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza,ben Barış beye olacağım ameliyatımı.Görüşmeye gittim ve kendisine güvendim ben açıkcası.Yapmış olduğu ameliyatları gördüm.Sağolsun Calma arkadaşımız bize çok yardımcı oluyor aklımıza takılan şeylerde ama Barış beye ameliyat olan diğer arkadaşlar da yazsa ya tecrübelerini azıcık..Neredeszniz arkadaşlar yaasenağlama ... size sesleniyorum:çok üzgünüm:şu an burnunuz nasıl,memnun musunuz,değil misiniz?

Teşekkürler...hoşgeldin aramıza.Bende de deviasyon ve estetik problem nedeniyle oldum 1 ay oldu memnunum bir sorunum yok şükür.Ben doktorumu rahatlıkla tavsiye edebilirim.Aklındaki doktoralrı 2ye indirmen bile senin için iyi birşey.Şimdi bu iki doktor arasında kaldıysan benim sana önerim eğer görüşmediysen ikisiyle de gidip yüzyüze görüş.Hangisi sana güven verdiyse,burnunu iyi değerlendirdiyse ona ol ameliyatını.Yüzyüze görüşmeden bilgisayar başından karar vermek sağlıksız olur.Ama eğer ikisiyle de görüştüysen ve hala karar veremediysen bida konuşalım cnm.kolay gelsin inşallah kendin için doğru bir seçim yaparsına.s.

barıs çakır neden böle yaptıkı bi siyah nokta yüzünden senı dısı ilgilendırmez kı içini yapıcaksın sen ayrıca eldıvenle barıs çakıra amelıyat olanlar sonuctan memnunmuu acabbaaa

barıs çakır neden böle yaptıkı bi siyah nokta yüzünden senı dısı ilgilendırmez kı içini yapıcaksın sen ayrıca eldıvenle barıs çakıra amelıyat olanlar sonuctan memnunmuu acabbaaa

Ya her soruya atlamak istemiyorum ama doktoru burnun hem içi hem de dışı ilgilendirir çünkü bu "estetik" ameliyat. Ayrıca doktor böyle söylediyse mutlaka geçerli ve bilimsel bir nedeni vardır. Ben ameliyat oldum ve çok memnun kaldım zaten burada kim yaptırdıysa memnun kalmış o yüzden bu doktoru seçtim.

Calma'ya katılıyorum,sonuçta bu işe okulda yıllarını veriyorlar,mutlaka söyledikleri bizim bilgilerimizin üzerinde ve doğruluk payı olan sözlerdir diye düşünüyorum.a.s

canım merhaba ben de henüz kesinlik kazanmasa da haziran ayında Barış Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Buraya yeni üye olduğumdan nasıl olduğunu bilmiyorum ama seninle özelden görüşmek isterim.

Arkadaşlar Barış Beye göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama İzmir'de oturuyorum.Ameliyat için İstanbul'a gittğimde kontroller için falan ne kadar durmam gerekir acaba İstanbul'da????:uhm: CADIARZUCADIARZU

ülkemizin en ünlü üç plastik cerrahıyla görüştüm ama hiçbiri içime sinmedi aslında biriyle ameliyatın eşiğinden bir gün kala döndüm hala çok kararsızım ama burada okuduklarım sayesinde barış beyi düşünmeye başladım hakkında daha fazla bilgisi olan varmı acaba ..teşekkürler

Canım en ünlü 3 plastik cerrahın isimleri neler,merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…