Kizlar ya aglamak istiyorum acaip kararsiz kaldim senağlama Emre ilhanla telde görüstüm sonra maille resimlerimi gönderdim bana resimlerin üzerinde oynayip göndericekti, iki gün oldu gelmedi, neyse o ara ben baris beyi arastirdim arastirmaz olaydim iyice beynim sulandi senağlama sonra dedim bi umut belki baris beyde resimler üzerinde oynar ve gönderir, veeee az önce mailime baktim resimleri göndermis baris bey, ve cok begendik iki arkadas ameliyat olucaz simdi cok kararsiziz, emre beyde cok güven verdi... baris beyde mailime cvp verdi resimlere baktik cok hos olmus. Kizlar napicam yaa senağlama Baris bey 4000 ytl ye yapiomus ameliyati peki bu hersey dahilmi yoksa hastane masraflari haric mi lütfen DILEMGIZ DUFFY siz iyi bilirsiniz daha yeni ameliyat oldunuz. Bana fiyat konusunda bilgi verirseniz cok makbule gecer... simdiden tskler a.s.
herşey dahil 4.000 hatta refakatçi yemeği ve testlerde dahil
dilemgiz duff ve esin çok geçmiş olsun. herşeyin yolunda gidiceğini zaten biliyordum çünkü emin ellerdesiniz.alçı dönemi zor ve sıkıntılı ama sonuçuna değer.ben fotolarımı nasıl buraya aktaracağım.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.tekrar hepinize geçmiş olsun.
arkadaşlar ben de ilk defa buraya yazıyorum ama uzun zamandır takipteyim.ameliyat olup olmamak arasında tam karar verebilmiş değilim ama olursam kesin barış çakır'a olurum.size birkaç sorum var.ameliyat için yazın istanbul'a gelirsem ne kadar kalmam gerekiyor alçıların çıkarılması falan ne kadar sürüyor ve ameliyattan iki hafta sonra okula dönmem gerekecek yüzümde çok kötü şişlik veya morluklar olur mu?
Nasıl oldun duffycim ? Benim alçım pazartesi değişecekti ancak ameliyat programında bir yoğunluk oluşmuş ve de salıya aldılar.Dün ilk defa kendimi gördüm.Hatta ilk 3 dk bakamadım ve aşırı heyecanlıydım sonra aynaya bakınca dumur yaşadım.Karşımda gördüğüm kız çok güsel ama farklıydı.Yani şunu söyliyeyim yüz ifadem değişmemişti(bu arada şunu belirtmeliyim ki dudaklarımda ya da gözlerimde hiç çekme olmadı ki bu harika bişey çünkü ameliyat olan yakınlarımda oldu bu yüz ifadesini çok değişitiriyor)dilemgiz benim alçım cuma günü alıncak.
esin çok geçmiş olsum eminim harika brunlarımız olucak hepimizin
cuma günü çıkıcak benim alçım canım,kızlar benim burnum önden şiş duruyo yaa canım sıkılıyo.inicek dimi canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?