Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

herşey dahil 4.000 hatta refakatçi yemeği ve testlerde dahil

selam kızlar,bugün 4. günüm kendimi iyi hissetmediğim için yazamadım..sanıyorum en sancılı süreci ben yaşadım,hepiniz ertesi günü kendinizi iyi hissettiğinizi yazdınız özellikle zaramax senin hastaneden çıktıktan sonra istanbulu gezdim demene hala şaşırıyorum canım..yaşadıklarımı şöyle anlatayım ben:)) sabah 7 de hastanedeydik, ben hala odamda kahkahalar atıyordum tahlil sonuçlarını beklerken yani korku yok gibiydi..8.30 da barış bey geldi yüzümde işaretleme yaptı..sprey sıktılar ağzıma sarhoş etmiyor ama inanın çok işe yarıyor ameliyathaneye alındım orada biraz sohbet ettik beni hazırlarken çok tatlı çok ilgililer beni çok rahatlattılar..şunu söyleyebilirim çok rahattım ben, sizde sakın korkmayın..sonrası malum:)) gözümü kapadım ve sanki bir dak. sonra geri açtım..5 saat sürmüş benimkisi,odama çıkattıklarında şiddetli bir bulantı yaşadım ki off yani ama çok kısa sürdü hemen ilaç yaptılar geçti yani kusmadım..sonrasını kısa yazıcam psikolojim yeni düzeldi çünkü( barış bey 6 da yanıma geldi yüzümün şiştiğini gezmem gerektiğini söyledi bende zar zor biraz dolaştım..zor bir geceydi hiç uyuyamadım sızlama oldu,birazda baş ağrısı sanki grip olmuş gibiydim..sabaha kadar buz uyguladım..göz kapaklarımda çok çok az morarma oldu buz yaptığım içinde gözlerim az şişti ama 2. ve 3. gün yanaklarım balon gibi şişti bugün daha iyi inmeye başladı..dudaklarım silikon gibi hala konuşurken zorlanıyorum..bir de yemek yiyemediğim için zayıfladım:)) ben kendimi ameliyat sonrasına hazırlamadığım için moralim bozuldu bunları yaşamak tabiki normal aslında..he bir de, o burun ucundaki minik tamponları dün ben çıkarttım barış bey sen yapabilirsin dedi zaten hemen çıkan bişey,heralde sizinde öyle oldu kızlar..offf yoruldum:)) sonra yine yazarım :))

dilemgiz benim alçım cuma günü alıncak.
esin çok geçmiş olsum eminim harika brunlarımız olucak hepimizin

zaramaxa yardım lütfen
fotoları bekliyoruz delikafadulden

arkadaşlar ben de ilk defa buraya yazıyorum ama uzun zamandır takipteyim.ameliyat olup olmamak arasında tam karar verebilmiş değilim ama olursam kesin barış çakır'a olurum.size birkaç sorum var.ameliyat için yazın istanbul'a gelirsem ne kadar kalmam gerekiyor alçıların çıkarılması falan ne kadar sürüyor ve ameliyattan iki hafta sonra okula dönmem gerekecek yüzümde çok kötü şişlik veya morluklar olur mu?

Canım ne kadar kalacağının cevabını bulbeni ve esin arkadaşlarımız daha sağlıklı cevaplayabilir çünkü onlar da dışardan geldi ancak morluk konusunda şunu söyleyebilirim genelde ilk 3 gün ödem oluyor(bunun fazla ya da az olması senin bünyene bağlı) ama sonrasında hızla iyileşiyorsun.Bir de ameliyattan sonra sürekli buz kompresi yapmak çok işe yarıyor.Önceden de dediğim gibi Barış Bey mikro çalıştığı için minimum doku hasarı oluyor ve bu da hızlı iyileşme süreci açısından çok başarılı.Ben 3 senedir araştırıyorum ve de Barış Beyi seçtiğim için çok mutluyum.Kesinlikle doğru yerdesin =)

dilemgiz benim alçım cuma günü alıncak.
esin çok geçmiş olsum eminim harika brunlarımız olucak hepimizin
Nasıl oldun duffycim ? Benim alçım pazartesi değişecekti ancak ameliyat programında bir yoğunluk oluşmuş ve de salıya aldılar.Dün ilk defa kendimi gördüm.Hatta ilk 3 dk bakamadım ve aşırı heyecanlıydım sonra aynaya bakınca dumur yaşadım.Karşımda gördüğüm kız çok güsel ama farklıydı.Yani şunu söyliyeyim yüz ifadem değişmemişti(bu arada şunu belirtmeliyim ki dudaklarımda ya da gözlerimde hiç çekme olmadı ki bu harika bişey çünkü ameliyat olan yakınlarımda oldu bu yüz ifadesini çok değişitiriyor)
Aynı yüz aynı ifade ama bir bebeksi havası vardı.Sanki yaşım 4-5 yaş küçüldü yerimseniben
Burnumda daha doğrusu hala gözlerimin arasında şişlik vardı ve bu arada o bahsettiğim sorun çıkaran 's' kemiği hala inat etmeye devam ediyor ve geri gelmeye çalışıyor bu nedenle Barış bey özel bir durum bu alçı bir ay kalabilir dedi(haftada bir değişerek).Ona özel sol tarafa hafif baskı yapan bir alçı yaptı.
Alçım tamamen çıkıp burnum en son zarif haline gelir gelmez sizinle burada paylaşacağım
kaydirigubbakcemile5

Esin nasıl oldun canım? Senin ameliyat sonran biraz daha travmatik oldu umarım daha iyisindir şimdi :teselli:

alçımın çıkmasını bekliyorum dört gözle dilemgizcim
ben şu an iyiyim ama şu alçıdan sıkılmaya başladım ,bir an önce kurtulmak istiyorum.burnumdaki şişlikler baya bi azaldı.alçıyı çıkarınca bakalım ne hissedicem.
burnunun şişliği ne durumda dilemgiz

duffy dilemgiz zaramax çok teşekkür ederim kızlar..benim gerçekten sıkıntılı geçti ilk 3 günüm..5. günüm ve bugün bomba gibiyim kendimi harika hissediyorum ağrım sızım yok ödemlerinde çoğu indi,ayna karşısında saçlarımı şekilden şekile sokuyorum:))) burnumun küçüldüğü alçılarla bile belli oluyor:) cumartesi tamponlarım alınacak umarım canım fazla yanmaz fena sıkıntı veriyor tampon geceleri fazla uyuyamıyorum ehehehe birazda horluyomuşum sadece ağızdan nefes almak çok zor( dilemgiz senin adına çok sevindim canım,duffy senin hangi gün çıkacak?? sanıyorum tamponla birlikte alçı değişip yerine daha küçük bi alçı yapılacak..

mrvdnz,ben şanslıyım çünkü ablamda kalıyorum istanbulda,anadolu yakasından geliyorum hastaneye gerektikçe..30 undan beri istnbldayım bakalım kaç gün kalacağımı henüz bilmiyorum..ben senelik iznimden 15 gün izin almıştım..ama morluk şişlik vs. sanıyorum en fazla bir hafta sürer..bilgine:))

cuma günü çıkıcak benim alçım canım,kızlar benim burnum önden şiş duruyo yaa canım sıkılıyo.inicek dimi canım sıkıldı ya

mrblarrr hepinize yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun sizlerede darşı benim gibi ameliyat olmaya cesaret edemeyenlere......umarım. bende cesaretimi toplar sizler gibi karar verebilirim .Barış Beye ameliyatb olupt sorun yaşayan varmı acaba..? Herkez memnunmu? inanın uzun süredir takip ediyorum burayı ama hala karar veremiyorum

cuma günü çıkıcak benim alçım canım,kızlar benim burnum önden şiş duruyo yaa canım sıkılıyo.inicek dimi canım sıkıldı ya

canım tabiki öyle duracak daha bi hafta olmadı ameliat olalı,alçıların açılınca daha da şiş gelebilir sakın şaşırma tatlım günden güne hızla inecek o ödemler.bulbeni arkadaşımızı hatırlasana ilk başta yuvarlak geliyordu burnu ama bi kaç hafta içinde nası güselleşti ve zarifleşti =)

duffy benimde şuan çok şiş gözüküyor önden.normal heralde bu ben şimdilik kafaya takmıyorum..dilemgiz duffy cevaplarsanız sevinirim,spreyi günde 10 defa sıkıyorum ama hala çok kuru içi ve içinde kurumuş bişeyler var kan sanıyorum zaten nefes aldırmayan o..sizindemi öyle?? ben spreyi sıkmayımı beceremiyorum yoksa,zaten sıktığım gibi hepsi geri dışarı akıyor,,sizde nasıl kızlar?? az önce kulak çubuğuyla kurcalayım dedim canım yandı( offf sizin nasıl ya(

esin ve dilemgiz teşekkürler cevaplarınız için sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaret geliyor banaa.s

haklısın dilemgiz inicek inşallah şişlikler
esincim ben spreyi günde 2-3 kere sıkıyorum.burnumun içinde kurumuş kanlar vardı kulak temizleme çubuğuyla dokununca gitti temizlendi ama burnumun daha içlerine çok girmiyorum.orda da var birşeyler.nefes almak zor oluyor

Kızlar ben deniz suyunu günde 10 defaya yakın sıkıyordum.Spreyi sıktığınız anda burnuna çekerseniz biras sprey yutuyorsunuz ama daha iyi açıyor =) bu arada bactroban diye antibakteriyel bir pomad var.Ben kulak çöpünü önce ona hafifçe bulayıp öyle deliklerini falan siliyordum çünkü deniz suyu burnumu tahriş etmişti ve de yumuşatmada baya işe yaradı.
Ben de çok sabırsızlanıyorum yaaa artık tamamen çıksın istiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…