Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Esin ameliyatta başarılar canım herşey yolunda gider ve bir an önce iyileşirsin inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:

canım tekrardan çok geçmiş olsun a.s.
herşeyin yolunda gitmesi çok güzel
umarım alçılar alınıncada güzel sonuçla karşılaşırsın

kızlar şimdi geldim eve.
hiç ağrım sızım yok çok rahatım çok mutluyum.sadece biraz şiştim.morluk yok.burnum ve yüzüm biraz şişti.
çok yorgunum şimdi yatıyorum yine yazarım ..
esincim şimdiden geçmiş olsun.çok iyi olucak ameliyat rahat ol
dilemgiz ablam dedi konuştuğunuzu :)) ben ameliyattayken kaynatmışınız :))
görüşmek üzere kızlar,iki gündür uyumadım şimdi yatıcam

duffy moralimi yüksek tutmak için sendende haber bekliyordum,iyi olmana sevindim canım:)) ben son hazırlıklarımı yapıyorum offf bugün biraz korkuyorum( ne güzel siz atlattınız kızlar darısı başıma..eve döndüğümde anlatırım başıma gelenleri uzun uzun hehee dilekleriniz için teşekkür ederim..görüşmek üzere:))

Hehehehe =) çok teşekkürler canım benim.İçim rahatladı valla:1hug:.Bu arada pazartesi günü tamponlar için gidicem.Aynı anda alçıyı da mı açıyor Barış bey?

Bende öyle yapmisti. Tamponlari aldigi gün alcimida degistirmisti. Alcimi actiginda "baka bilir miyim aynaya" diye sordugumda "bakmasaniz daha iyi olur"dedi. Sanirim cok sis oldugu icin korkmami istemedi.Oooooh! rahatlayacaksin demek az kaldi. Ben nefret etmistim tamponlardan. Ne yemek yedigimi anliyordum, nede uyuyabiliyordum. Ama cok sükür hepsi gecti simdi.Baska bir sorun olursa beni burada bulabilirsin. Bu arada sende dudak dolgusu yaptirmayi düsünüyordun sanirim. Ben sordum 880tl dedi yaa :uhm: cok pahali. Normalde Türkiyedeki estetik operasyonlar buradan cok daha hesapli oluyor ama dudak dolgusunu burada 600tl ye yapiyorlar. Birde baris bey yapmiyormus.Nerede yaptirsan ben simdi dudak dolgusunu???

Canım,benim kuzenimin ve yakın bi arkadaşımın doktorunun kliniği var burda onunla baya bi görüşmüştüm ben Barış beyi keşfetmeden önce.Ondan edindiğim bilgiyi hemen aktarayım sana güselim =) Geçen sene dudak dolgusunu tek doz 600 ytl ye çift doz 800 ytl ye yapıyordu.Tek çift ne anlama geliyor demiştim tek dozda hafif bi dolgunluk oluyor ve 6 ay gidiyor çift dozda daha dolgun oluyor ve 1 sene gidiyor demişti ama bu sene tekrar sorunca kuzenim öyle bi konsept ayrımına gitmediğini artık sadece tek doz ve 800 ytlye yaptığını söyledi.Dolayısıyla ne kadara yapıldığının yanında kalıcılık süresini de sor.Bir de hyalunorik aist dışında vücudundan yağ enjekte edebiliyor o daha kalıcı oluyor diye duymuştum.
Kuzenimin arkadaşı hyalunorik asit enjeksiyonu yaptırdı pek memnun kalmadı istediği dolgunluğu elde edemedi.Benin burnum otursun,ödemler tamamen insin tekrar araştırıp yaptırmayı düşünüyorum tatlım ama hafifi bi dolgunluk yeterli benim için çünkü sadece üst dudağım biras daha ince.Bu arada sanırım cilt bakımı yaptırdığımız yerde yapılıyor dudak çünkü estetik bölümü orasıydı.Ben orada kullanılan cilt bakım ürünlerinden memnun kaldım onları sormak için gidicem o esnada bi sorarımkaydirigubbakcemile5

dilemgiz duff ve esin çok geçmiş olsun. herşeyin yolunda gidiceğini zaten biliyordum çünkü emin ellerdesiniz.alçı dönemi zor ve sıkıntılı ama sonuçuna değer.ben fotolarımı nasıl buraya aktaracağım.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.tekrar hepinize geçmiş olsun.

zaramax sayfanın üstünde Resimler & Albümler yazıyor oraya tıkla,açılan pencerede albüm ekle ye tıkla, albümüne bir isim ver ve ok de, sonra açılan pencerede resim ekle yi tıkla, açılan pencerede Browse a tıklayarak koyacağın resimleri seç , ok de

merakla bekliyoruz, gerçi sonuçtan eminiz de , göz görmek ister hihoyyyt

Ok sen sor canim. Birde pazarlik yapmaya calis lütfen, birseyler yaparlar herhalde. Bende hafif bir dolgunluk istiyorum. En önemlisi his kaybi oluyor mu yaptirdikdan sonra. Bunuda sor lütfen. Bende anca yazin yaptira bilirim cünki o zaman türkiyeye gelecegim tekrar. Bariscigim yapsaydi ya yaa.. Ona güveniyorum ben. Ya kötü yaparlarsa?

kızlar nasılız :)
barış bey bugün tamponlarımı aldı,alırken azcık acıdı
tamponluda çok rahat nefes alıyordum şimdide öle.ette almış burnumdan eğrilik dışında.benim biraz inmeye başladı.3 gün olcak bu gece

duffy cok gecmis olsun, senin ameliyatin da kapali teknikmiydi, kac saat surdu? Iyi gecmesine cok sevindim.

Canım sen şimdiden randevu al asistanından anca bi hafta sonrasına verir gidip görüşünce de karar verirsen 2-3 hafta sonrasına alırsın ameliyat tarihini yani bugünlerde ararsan anca bir ay olur gibi.Barış beye sormuştum ben revizyon ameliyatları yapıyor.Hatta ben görüştükten sonra çıkarken bir bayan gelmişti estetik ameliyat olmuş ve burnunu çok kaba,büyük bırakmışlar o da seneler sonra barış beye gelmiş.sargılarını açınca bana da göstermişti sonucu(ve önceki halini) çok başarılıydı.En azından bir git görüş derim.Estetik ameliyat 4000 ytl.Görüşme de 140 ytl.

Duffy nasıl oldun canım? Benim ödemlerim nerdeyse geçti.Yarın tamponlarımı alırken alçıyı da değiştirir diye umuyorum Barış bey.

iyiyim şuan benim yüzüm şiş biraz morluk olmadı,ağrı sızıda yok.haftaya alçımı alıcak
sen nasılsın dilemgiz
esin seni bekliyoruzz

canım ya görüşmeye de mi ücret alıyor ?

canım ya görüşmeye de mi ücret alıyor ?

Evet canım ama şöyle bir durum var özel hastane olduğu için bu şekilde,Barış beyin kontrolünde olan bir durum değil.Ben babamdan da biliyorum hasta geldiğinde doktoru görmek için visite ücretini vermek durumunda ama bi muayene bir kontrol şeklinde oluyor sanırım.Benim gittiğim başka estetik cerrahlar da vardı kendi muaynehanelerinde onlar ücret almıyordu ama onlarda da ameliyat 5000-5500 ytlydi.Tabi heryerde böyle olcak diye bişey yok kendi tecrübelerimden yazıyorum.

iyiyim şuan benim yüzüm şiş biraz morluk olmadı,ağrı sızıda yok.haftaya alçımı alıcak
sen nasılsın dilemgiz
esin seni bekliyoruzz

iyiyim canım ama alçılardan fenalık geldi kaşınıyor ve de meraktan ölmek üzereyim :ecrin_bebek: senin alçın ne zaman değişecek?

Kizlar ya aglamak istiyorum acaip kararsiz kaldim senağlama Emre ilhanla telde görüstüm sonra maille resimlerimi gönderdim bana resimlerin üzerinde oynayip göndericekti, iki gün oldu gelmedi, neyse o ara ben baris beyi arastirdim arastirmaz olaydim iyice beynim sulandi senağlama sonra dedim bi umut belki baris beyde resimler üzerinde oynar ve gönderir, veeee az önce mailime baktim resimleri göndermis baris bey, ve cok begendik iki arkadas ameliyat olucaz simdi cok kararsiziz, emre beyde cok güven verdi... baris beyde mailime cvp verdi resimlere baktik cok hos olmus. Kizlar napicam yaa senağlama Baris bey 4000 ytl ye yapiomus ameliyati peki bu hersey dahilmi yoksa hastane masraflari haric mi lütfen DILEMGIZ DUFFY siz iyi bilirsiniz daha yeni ameliyat oldunuz. Bana fiyat konusunda bilgi verirseniz cok makbule gecer... simdiden tskler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…