Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ben hergün daha da iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile3.Bu arada ameliyattan sonraki süreçte hiç acı yok diyebilirim sadece geceleri biras sıkıntı oluyor çünkü ağzımdan nefes alıyorum ve geceleri aralıklarla uyanıp su içiyorum.
Ayşecim ameliyat uzun sürdü çünkü Barış bey önceden de belirtmişti kapalı teknikte süprizler olabilir diye sanırım onlardan biri yaşandı.Burnumda 's' şekli vardı hafif zaten o nefes sorunu da yaratıyordu.Ona müdahale ederken zorlanmış barış bey çünkü yüzeysel bir kemik değilmiş baya derinmiş.Sanırım baya yormuşum hatta bi ara açığa mı dönsem demiş ama dönmemiş bu nedenle de uzun sürmüş.Kendisi çok incelikli,titiz ve mikro yöntemlerle çalıştığı için uzun sürüyor ama ameliyat sonrası iyileşme oldukça hızlı oluyor.Daha şekli tam belli olmamasına rağmen ucunu gördüğüm kadarıyla bile çok beğeniyorum önceden yapılan tasarıları ve isteklerinizi gerçekten önemsiyor ve o doğrultuda yaptığı plana sadık çalışıyor Barış bey.Her aynaya bakmamda kendisine şükran duyuyorum.a.s. Gerçekten korkacak hiçbişey yokmuş kızlar kaydirigubbakcemile5
Hehehehe =) çok teşekkürler canım benim.İçim rahatladı valla:1hug:.Bu arada pazartesi günü tamponlar için gidicem.Aynı anda alçıyı da mı açıyor Barış bey?
Bende öyle yapmisti. Tamponlari aldigi gün alcimida degistirmisti. Alcimi actiginda "baka bilir miyim aynaya" diye sordugumda "bakmasaniz daha iyi olur"dedi. Sanirim cok sis oldugu icin korkmami istemedi.Oooooh! rahatlayacaksin demek az kaldi. Ben nefret etmistim tamponlardan. Ne yemek yedigimi anliyordum, nede uyuyabiliyordum. Ama cok sükür hepsi gecti simdi.Baska bir sorun olursa beni burada bulabilirsin. Bu arada sende dudak dolgusu yaptirmayi düsünüyordun sanirim. Ben sordum 880tl dedi yaa :uhm: cok pahali. Normalde Türkiyedeki estetik operasyonlar buradan cok daha hesapli oluyor ama dudak dolgusunu burada 600tl ye yapiyorlar. Birde baris bey yapmiyormus.Nerede yaptirsan ben simdi dudak dolgusunu???
dilemgiz duff ve esin çok geçmiş olsun. herşeyin yolunda gidiceğini zaten biliyordum çünkü emin ellerdesiniz.alçı dönemi zor ve sıkıntılı ama sonuçuna değer.ben fotolarımı nasıl buraya aktaracağım.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.tekrar hepinize geçmiş olsun.
Canım,benim kuzenimin ve yakın bi arkadaşımın doktorunun kliniği var burda onunla baya bi görüşmüştüm ben Barış beyi keşfetmeden önce.Ondan edindiğim bilgiyi hemen aktarayım sana güselim =) Geçen sene dudak dolgusunu tek doz 600 ytl ye çift doz 800 ytl ye yapıyordu.Tek çift ne anlama geliyor demiştim tek dozda hafif bi dolgunluk oluyor ve 6 ay gidiyor çift dozda daha dolgun oluyor ve 1 sene gidiyor demişti ama bu sene tekrar sorunca kuzenim öyle bi konsept ayrımına gitmediğini artık sadece tek doz ve 800 ytlye yaptığını söyledi.Dolayısıyla ne kadara yapıldığının yanında kalıcılık süresini de sor.Bir de hyalunorik aist dışında vücudundan yağ enjekte edebiliyor o daha kalıcı oluyor diye duymuştum.
Kuzenimin arkadaşı hyalunorik asit enjeksiyonu yaptırdı pek memnun kalmadı istediği dolgunluğu elde edemedi.Benin burnum otursun,ödemler tamamen insin tekrar araştırıp yaptırmayı düşünüyorum tatlım ama hafifi bi dolgunluk yeterli benim için çünkü sadece üst dudağım biras daha ince.Bu arada sanırım cilt bakımı yaptırdığımız yerde yapılıyor dudak çünkü estetik bölümü orasıydı.Ben orada kullanılan cilt bakım ürünlerinden memnun kaldım onları sormak için gidicem o esnada bi sorarımkaydirigubbakcemile5
kızlarr merhaba...günlerdir yazdıklarınızı okuyorum.Bir ay sonra ben de ameliyat olmak istiyorum.Sizleri okuyunca Brış Çakır'a karar verdim.Umarım bir önceki başarısız ameliyatımı unutturur bana.Tam 14 yıldır bu saçma burunla niye yaşadım anlamıyorum.Korktum heralde daha da kötü olur diye.Lütfen ikinci ameliyatını Barış Bey'e olup burnu düzelen varsa yazabilir mi.Bir de ne zaman muayene olmaya gitmeliyim.Bir ay sonra ameliyat için uygunum.Şimdiden gün almalı mıyım.Ayrıca ameliyat ücreti ne kadar....Hepinize sonsuz teşekkürler...Sayenizde cesaretlendim ya...
Canım sen şimdiden randevu al asistanından anca bi hafta sonrasına verir gidip görüşünce de karar verirsen 2-3 hafta sonrasına alırsın ameliyat tarihini yani bugünlerde ararsan anca bir ay olur gibi.Barış beye sormuştum ben revizyon ameliyatları yapıyor.Hatta ben görüştükten sonra çıkarken bir bayan gelmişti estetik ameliyat olmuş ve burnunu çok kaba,büyük bırakmışlar o da seneler sonra barış beye gelmiş.sargılarını açınca bana da göstermişti sonucu(ve önceki halini) çok başarılıydı.En azından bir git görüş derim.Estetik ameliyat 4000 ytl.Görüşme de 140 ytl.
canım ya görüşmeye de mi ücret alıyor ?
iyiyim şuan benim yüzüm şiş biraz morluk olmadı,ağrı sızıda yok.haftaya alçımı alıcak
sen nasılsın dilemgiz
esin seni bekliyoruzz![]()