Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim insallaaaah :Saruboceq: ben 20 yasindayim canim. Bu arada benim kardesimde mart ayinda 17 yasina giricek, oda ameliyat olmak istiyor, ben emre beyle telde görüstügümde yas sinirini sormamistim demek baris bey 17 yasindan itibaren yapiyor ameliyat.
evet cnm 17 ye girdinmi çoğu doktor evet diyor barış beyde bana bu sene olmaz 17 ini doldur demişti hatta 18 demiştide ben baya çene çalınca 17yi geç bari dedikaydirigubbakcemile3 yazın yani ikinci dönem bitince olabilirim sanırım....
emre beyle ise mail yoluyla görüştüm 17den itibaren yapıyorum dedi
bizim okuldaki bi kızda olmuştu bu yıl konuşmuşluğumuz yok kızla ama anladım ben ameliyat olduğunu büyüktü baya çünkü burnu...oda 17 sinde olduğuna göre doktorlar 17 de bir sorun görmüyor demek...
Bu aradaa ameliyata giricek olan herkese harika burunlar diliyorum hiç ama hiç pişman olmıyacağınız kadar güzel ve sağlıklı olur inşallah:Saruboceq:
Anladim canim. Emre beye maili ne zaman yazdin? Telefonda görüstügümde resimlerimi gönderecegimi söylemistim, tabi dedi gönderdim 1 haftayi gecti cvp gelmedi :çok üzgünüm: her gün sabirsizlikla mailime bakiyorum ama hala yok...
1 aydan fazla oldu ben mail atalı...ve aynı gün cevap verdi... belki konferans sebebiyle fln şuan yoktur ondan bakamamıştır senin resim işine...yada bi sorun çıkmıştır fln...çünkü normalde çok hızlı cevap veriyo...sanada verir cnmyerimseniben sen bide önemsiz kutuna bak belki oraya gelmiştir çünkü oluyo bazen öyle...
Hepinize teşekkürler ediyorum kızlara.s. Ben ameliyat sürecimi kısaca özetliyeyim size;dün sabah 7.00'de hastanedeydik.Tahliller vs 9.00'da ameliyat başlayacak demişlerdi ancak 11.00'de ameliyata alindım.Dün sabah organ nakilleri yapılıyordu doğal olarak onlara öncelik veriliyor.Dolayısıyla ameliyathane yoğundu.11.00'e kadar bol bol meditasyon yaptım ikizimle ve çok yakın bir dostumla vakit geçirdim.Zaten ameliyattan önce Barış bey gelip yüzümü çizdi tam simetri eksenlerini belirlemek için.Bu arada ameliyattan önce konuşabiliyorsunuz herzamanki gibi son derece anlayışlı,pozitif ve güven verici yaklaşıyor,dinliyor.Kendisi bir melek bence yanlışlıkla gelmiş buraya ve dünyayı daha güsel bir hale getiriyor bi de bizi sırnaşık şey Neyse ameliyata gayet neşeli ve sıfır heyecan girdim ameliyathanede de 3 dk falan sohbet ettim oradakilerle sonra Barış beye bi soru sordum bi dakika cevaplayacağım dedi ve sonrası karanlık =))) uyandığımda ilk yaptığım şey burnuma dokunmak oldu çünkü ameliyat olduğumu unutmuştum ve rüya falan gördüm.kendime geldiğimde titriyordum.Çünkü ameliyat 5 saat sürmüştü ve ameliyathane de soğuk olduğu için biras üşümüşüm.odaya geldiğimde çenem titriyordu ama sıcak su torbası falan verdiler hemen kendime geldim.ağrı kesici de veriyorlar sızlama olunca ama zaten öyle büyük bir acı,ağrı hiç olmuyor kızlar.Sadece benim bünyem narkozdan biras fazla etkilendi.bir önceki gece saat 19.00'de yemek yemiştim en son da 23.00'de su içmiştim ve yine de bulantım oldu ama kusmadım.benim size tavsiyem yavaş yavaş hareket etmeniz.yani kalkmadan önce yatakta biras doğrulup oturmanız ve o duruşu alışmanız.Bu arada ilk ameliyattan çıkınca içerdeki tamponların dışında da daha aşağıda tampon vardı kanamayı önlemek için-yatarken nefes alabiliyordum rahatça ama ayağa kalkınca hafifi sızıntı oluyordu.O tamponları Barış bey sabah aldı.Ağrı kesici ve antibiyotik verdi düzenli kullanmam için 5 gün kadar.Bir da deniz suyu spreyiyle burnun içini hep nemli tutuyorsunuz tamponlar yapışmasın diye.Şimdilik bu kadar kızlar.Hea son birşey ben gece 1.30'a kadar buz kompresi yaptım ve inanılmaz iyi geldi.Gözlerimde çok hafif şişlik var morluk yok biras da yüzüm tombikleşti.
Sanırım 5 gün sonra tamponlar alınacak ama daha sevin hanımı aramadım.Sizi gelişmelerden haberdar edicem.Herşey güsel gidiyor.Heyecan yapmana gerek yok esincim emin ellerdesin =)))
(Bu arada ben ameliyata geç girdim ve de normalden uzun sürdü bu nedenle duffy arkadaşımızı bugün aldılar ameliyata onun da ablasıyla konuştuk sabah.kendisine çok geçmiş olsun diyorum)
Herşey hayallerimizdekinden de güsel olsun kızlar kaydirigubbakcemile3
Derya iyileşir iyileşmez resimlerimi ekleyeceğim canım önce ve sonra olarak süprizzzzz
Insaallah hersey istedigin gibi olacak.Ben bariscigima güveniyorum, senin yüzüne uygun güzel bir burun yapmistir kesina.s bende senin gibi ilk gün cok korktum hapsirmakdan. burnundaki tamponlar hapsirma hissi uyandiriyormus, yani engellemek zor. ama 2gün sonra baris beye sordugumda istedigim gibi gülüp hapsirabilecegimi söylemisti. yani bir sorun yaratmazmis. Hapsir hapsira bildigin kadar dilemgiz. gemis olsun canimmm a.s.![]()