• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

selam arkadaşlar.uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı..bu site sayesinde kararım netleşti benimde tercihim Barış Çakır olacak..koyduğunuz bütün fotolara bayıldım...9 ocağa ön görüşme için gün aldım verecekleri en erken tarihte de ameliyat olmak istiyorum..

esin68, umarım herşey istediğin gibi olur sakın heyecanlanma sonra pişman oluosun keşke bu kadar stres yapmasaydım diye:-D

leylazaim,inanmazsın ama bende zerre kadar heyecan yok :)) bir iki ay öncesine kadar ameliyat düşüncesi bile kalbimin atışını hızlandırıyordu ama sayenizde şimdi çok rahatım herkes sonuçtan öylesine memnun ki bende hep ameliyat sonrasındaki o büyük değişimi düşünüp motive oluyorum..henüz görüşmedim ama barış beye çok güveniyorum:)) bu arada leylazaim senin burnun harika çok doğal ;)

leylaazim canım ameliyattan bir ay sonra burnundaki şişlikler inmişti değil mi çoğu yani? bir ay sonra nasıl bir görüntü oldu,şimdiye oranla şiştir muhakkak ama yinede güzel görünüyormuydu.baya oturuyor yerine bir ayda değil mi ?? cevap verirsen çok sevinirim bu benim için önemli de :))

esin68, ben öylesine barış bey'e güveniyordumki şeklini bile belirlemek ben ona bıraktım yani şeklini çizdirmedim siz sonuçta iyi bir cerrahsınız yüzüme en çok neyin yakışacağını siz bilirsiniz dedim ve sonuç ortada:-)

duffy87, burundaki şişlikler çok geç iniyor biliyorsun. ama ilk alçım alındığı günü ertesi günü işe gittim ve herkes bayıldı burnuma düşün nasıl bir görüntüm varmış demekki. yüzümdeki şişlikler morluklar en geç 2,5 haftada tamamen bitti.şuan 3 ay oldu çoğu gitti. 1 ay sonramı düşünüyorum baya bir fark vardı ilk açıldıüı günden bir gün bile geçse çok azda olsa iniyor. az az iniyor o yüzden çok zaman alıo. ama burnun şiş olması kötü bir görüntü değil merak etme dediğim gibi o halin herkes çok beğendi hatta böle kalırsa mükemmel dediler. ama zamanla şişlikler inince burnun gitgide daha güsel oluo diolar, ne demek istediğimi analatabildim dimi?

çok teşekkür ederim leylazaim,rahatladım şimdi.kesinlikle katılıyorum sana izamanla burun yerine oturuyor ve daha güzel oluyor.bu arada bende şunu paylaşim ben de barış beye bıraktım burun şeklini,kalkıklığı sevmiyorum dedim,ona göre bi burun yaptı,hiç uğraştırmadım :)),çok güvendiğim için o öyle bi şekil verdi ki ; benim sölicek ya da eklicek bişeyim kalmadı...

bulbeni canmcm naptin nasilsiin? alcilarn ciktimi??

Evet canimcim acildi sonunda alcim hihoyyyt
hemen foto ekliyorum buraya. ama ön profilden cok kötü cikmisim yaa :çok üzgünüm:
bana cok kalkik geldi burnum hala alisamadim. bakalim sisiklerim inince belki biraz daha iyi görünür.

woowww bulbeni!!! resimlerine baktım ...bu bir barış çakır şaheserimi ..harika olmuş yaaaaa süper,küçük dilimi yuttummmmmm

woowww bulbeni!!! resimlerine baktım ...bu bir barış çakır şaheserimi ..harika olmuş yaaaaa süper,küçük dilimi yuttummmmmm

Aaaa sasirdim?! Ne zaman baktin ben daha simdi koydum? Ne hizlisin sen yaa kaydirigubbakcemile4
kizlar yeni burnum halka acilmistir. Yeni fotolarda ekleyecegim en kisa zamanda ama simdilik bunlarla idare edin.ok?

cok hos olmus caniim yandan hic sis oldgu belli degil önden görnyo insh oda zamanla iner:) buyuk gecmsler olsun canim döndnmu sen trden ?

selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.

selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.

cnm senin burnun da çok güzel olmuş, biz yorum yazmıştık aslında ama belki herkes resimlerini görmemiştir.

Sen hiç merak etme, buradan görmeseler de barış beyin yanına gidince görecekler, çünkü görüşmede bana senin resmini de göstermişti , çok zarif bir burun oldu demişti =)

Tam önden de resimlerini koyarsan seviniriz =) Benim için en önemli görünüm önden görünüm, en çok ondan korkuyorum :1no2:

Son düzenleme:
bulbeni burnun çok güzel olmuş harika valla.barış beyin ellerine sağlık.benim de inşallah güzel olur.biraz ameliyat sonrasınıda anlatırmısın.ağrın morarma oldumu .ben de haftaya olucam.kafamda bir sürü sorular var.bunları en iyi siz anlarsınız.benim için dua edin arkadaşlar

ayşem07 ben sana mesaj yazmıştım çok beğendiğime dair.burnun çok güzel olmuş ben çok beğendim.barış bey gerçekten bu işi iyi biliyor. yeni fotoğraflarınıda bekliyorum

Selamlar aysem,
Senin fotolarinida göstermisti baris bey bana görüstügümüzde. bende hemen ona "aaa bu bayanda kadinlarkulubünden" demistim. Burnun cok yakismis sana. güle güle kullankaydirigubbakcemile5

cok hos olmus caniim yandan hic sis oldgu belli degil önden görnyo insh oda zamanla iner:) buyuk gecmsler olsun canim döndnmu sen trden ?

Cook tesekkürler. ben 1 hafta sonra tekrar berline döndüm:çok üzgünüm:
Hic istememe ragmen. Istanbula hayran kaldim ben yaa.. Berlin cok monoton, SIKICI, ic kapatici, soguk bir yer. Öööff burda dogdum büyüdüm ama artik ülkeme dönmek istiyorum.
Insaallah bir gün oda olur fisfisfis

bulbeni burnun çok güzel olmuş harika valla.barış beyin ellerine sağlık.benim de inşallah güzel olur.biraz ameliyat sonrasınıda anlatırmısın.ağrın morarma oldumu .ben de haftaya olucam.kafamda bir sürü sorular var.bunları en iyi siz anlarsınız.benim için dua edin arkadaşlar

tesekkürler zaramax,
ben ameliyat öncesi cok heyecanli degildim. ameliyata girerken dua ettim o kadar. sonrasi uyanir uyanmaz burnumun sizladigini hisettim. odama cikarildigimda agri kesici verdiler damardan. gözlerimi acamiyordum cünki cok sulaniyordu. dudaklarimin ve yüzümün sistigini hisettim. burnumdan önce biraz nefes alabiliyordum ama yaklasik yarim saat sonra tamamen tikandi ve tamponlarim alinana kadar nefes alamadim burnumdan. birinci gün hic uyuyamadim. burnumdan kan geliyordu sürekli. gözerimin etrafi kizarmaya baslamisti. ama daha kötü olmamasi icin ve sisiklerimin daha cabuk inmesi icin sürekli buz koyuyordu hemsireler gözlerime. ikinci gün gözlerimi hic acamaz hale geldim. iyice sisti yüzüm, gözlerim ve dudaklarim.ama fazla agrim olmadi. daha cok sizi vardi. 5. gün sisiklerimin cogu inmisti ve tamponlarim alindi. burnumdan tekrar nefes alabiliyor ve yediklerimin tadini algilayabiliyordum kaydirigubbakcemile3 tamponlarin cikmasi igrenc bir his di bence. beni cok rahatsiz etti ama herkesde öyle olmuyor sanirim.
ikinci haftanin sonundada alcilarim cikti :sm_cool:
Iste bu kadar. Insaallah seninde hersey istedigin gibi olur.

bulbeni açıklamaların için çok teşekkür ederim.iyileşme sürecin biraz zorlu geçmiş ama sonuçuna değmiş bence.

bulbeni canım bu resimler alçıdan çıktıktan hemen sonraki halin mi.??yani iki hafta sonra bile süper görünüyo dimi,??çünkü gerçekten de süper..

Back