yemencim,anestezi teknikleri artık o kadar gelişmiş ki,ameliyat öncesi ile ilgili olarak bence çok korkuya kapılmana gerek yok.sana özelden mesaj yazacaktım ama ayarları beceremedim.Ayarları nasıl yapıyosunuz anlatabilirsen özelden görüşebiliriz.senin bu halini görünce kendi halim aklıma geliyor
korkma hepsi geçecek,herşey çok güzel olacak
livali nasilsin? burnun nasil, umarim her gecen gün dahada güzel oluyordur. bende bi kac gündür eskisine göre daha bi sertlik ve sislik var, özellikle burunumun sol tarafinda. baris beye mail yazdim, masaj yapmam gerekirmi diye gerek yok dedi. cok tuaf bi sertlik canim benim ordaki, eliyince sanki tuaf bisey hissediyorum, biliyorum savbir gerek ama cok zor böyle beklemek. canim sen bi ara bana özelden msn adresini yolla, tabiki istersen görüsürüz.
merhaba livali,nasilsin canim,son halinin resimlerini gordum,biraz hala hafif bir sislik var ama gercekten cok guzel olmus,senden bir ricam var canim benim,dr.baris bey amaliyat olmadan once intenetetn resmin uzerinde calisip sana resim yolladimi?yani o resimle simdiki halin arasinda ne kadar fark var?bana yolladigi resmimi ben cok begendim,acaba o sekilde olma ihtimali yuzde kac bilmek istiyorum,bana o resmini ozelden yollayabilrimsin e-mail adresime lutfen?benim icin cok onemli canim,tahmin edersinki korkularim var,simdiden cok tesekkur ederim yardimlarin icin,ayrica yemen sanada cok gecm is olsun canim,resimelrini bekliyoruz....a.s.
selam livali,iyi olmana sevindim,canim ozele nasil giriliyor bilmiyorum,senin resimelrinide burdan baska bir arkadasim bana yolladi,sen benim ozelime girsen bana email adresini yazsan olmazmi??ayrica amaliyattan sonraki birkacgun nasil bir agri oluyor soyleyebilirmisin canim,yani bas agrisi gibimi yoksa burun cevresindemi agri oldu,birde sormak istedigim,kontrollere gidince muayene odasinda uzerini degsitirdinmi yoksa kiyafetinlemi kaldin??tesekkurler canim,ahsenyaren sende resim yollayabilrimisn bana lutfennnna.s.
arkadaşlar mehaba ilk defe yazıyorum ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun ben antalyada oturuyorum burada burun ameliyatı oldum ama sonuçtan memnun kalmadım barış beyin yanına gelmek istiyorum meil attım ama cevap gelmedi ikinci ameliyatt fiyat ne kadar artıyor acaba
slm arkadaşlar barış by aricamda nosu yok istanbula gelsemde yer sorunum var ivali sana zahmet barış by yanına gidersen ikinci ameliyat fiyatı değişiyormu sorarsan sevinirim bu arada burnun güzel olmuş hala şişlik var merak etme ninince çok hada güzel olacak cevep yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?