Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,
Ptesi Barış Çakar la görüşecem ben de..Hemen ameliyat olmak istiyorum ama ben.Salı günü gibi hemen ertesi güne ameliyat tarihi verirler mi?Biliyo musunuz?
selam bende barış çakırla görüşmeyi düşünüyorum bu günlerde.daha aramadım acaba çok mu yoğun ?
merhaba gergın olman cok normal oncelıkle korku baya oluyo,leylazım ameliyatı anlatmıs zaten merak ettıgın bı ayrıntı olursa anlatırız tabı ,tampondan hıc korkma benı kameraya cekdı barıs bey cıkarırken tamponu hıc bır acı olmadı aksıne cok rahatladım once tamponu tutan ıplerı kesıyo sonra hızlıca cekıo bı basınç hıssı duyuyosun ve rahatlıyosun korkma yanı ondan hıc hemde.
Arkadaşlar,
Ptesi Barış Çakar la görüşecem ben de..Hemen ameliyat olmak istiyorum ama ben.Salı günü gibi hemen ertesi güne ameliyat tarihi verirler mi?Biliyo musunuz?
leylazım aslında bende ahsenyarende her ayrıntısıyla anlattık ameliyatları hatta her ayrıntısının resmini bile koydumdaha napsaydım acaba dusunuyorumda bulamıyorum,CADIARZUneyse geçmiş olsun diyelin birkez daha
yemencim ne olur sakin ol,korkacak bir şey yok narkozdan.hiçbişey olmayacak emin ol.uykuya dalar gibi uyuyacaksın ve uyandığında herşey bitmiş olacak.sen barış beyle paylaşsana bu kadar korktuğunu,emin ol, onunla görüştükten sonra rahatlayacaksın.Yoksa sen bu psikoloji ile nasıl gireceksin ameliyata.Herşey çok güzel olacak.biz burada ne söylersek boş,sen bence bir an önce barış beyle konuş ve stres katsayın sıfıra düşmüş şekilde ameliyatına gir.Lütfen canım yapma böyle. bu psikolji ile ameliyata girersen,sana dünyanın en güzel burnunu yapsalar da sen yine mutsuz olursun