Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

yemen narkozdan bence bu kadar canini sIkma, hic bisey anlamicaksin zaten. allahin izniyle emin ellerdesin. icin rahat olsun.

yemennnnnnnnnnnnnnn delirtme beni :))ne oldugunu bıle anlamıcaksın benden cok kimse korkamaz diyodum valla korkabiliyomuş,cesur ol azcık kac ameliyat yapıyolar günde narkoz konusunda endişen sıfır olsun

Arkadaşlar,
Ptesi Barış Çakar la görüşecem ben de..Hemen ameliyat olmak istiyorum ama ben.Salı günü gibi hemen ertesi güne ameliyat tarihi verirler mi?Biliyo musunuz?

selam bende barış çakırla görüşmeyi düşünüyorum bu günlerde.daha aramadım acaba çok mu yoğun ?

Arkadaşlar,
Ptesi Barış Çakar la görüşecem ben de..Hemen ameliyat olmak istiyorum ama ben.Salı günü gibi hemen ertesi güne ameliyat tarihi verirler mi?Biliyo musunuz?

canım bence hemen aramalısın çünkü ben salı günü ameliyat oluyorum.simdi senı hemen alabilir.hemen ara bnce cünkü bnden baska hastası yok salı günü

guzelderya salı gunu yemen oluyo ameliyat oyuzden veremezler,ancak yakın tarıhe vermesı için bırının ıptal etmesı gerekır sen yınede kendısıne sorarsın ama

kızlar sadece 1 tane burun ameliyatı alıyo gunde oyuzden alamaz salıya bilginize:)

yemencim ne olur sakin ol,korkacak bir şey yok narkozdan.hiçbişey olmayacak emin ol.uykuya dalar gibi uyuyacaksın ve uyandığında herşey bitmiş olacak.sen barış beyle paylaşsana bu kadar korktuğunu,emin ol, onunla görüştükten sonra rahatlayacaksın.Yoksa sen bu psikoloji ile nasıl gireceksin ameliyata.Herşey çok güzel olacak.biz burada ne söylersek boş,sen bence bir an önce barış beyle konuş ve stres katsayın sıfıra düşmüş şekilde ameliyatına gir.Lütfen canım yapma böyle. bu psikolji ile ameliyata girersen,sana dünyanın en güzel burnunu yapsalar da sen yine mutsuz olursun

selam yemen ben daha doktorumu seçemiyorum.ama en yakın barış bey geliyo bana.korkma canım ya zaten bayıyolar seni hiç bir şey anlamıyormuşsun.

livali kameraya mı çekti. ben bir tane görüntü izledim acaba sen miydin o. ama saçın sarı değildi koyu bir renkti. sen miydin acaba.

güzelderya, salı günü evet yemen olacak ameliyat. ama sen ben ozaman olmka istiyorum yada ben ozaman müsaitim dersen yapar. çünkü hergün iki ameliyat yapabilio yoğun olduğunda. ben pazartesi günü oldum benden önce biri vardı.

ben bu kadar ayrıntılı istemiştim hep ondan bahsediyorum. görceli birşey ,eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmalar olmasın

yanlış anlaşılcak birşey yok bunun üzerine tartışmak komik olur benim için açıkçası ama ön sayfalara bakdıgında ahsenyarenın her detayıyla ayrıntılı anlattıgını görebilirsin,yaşadıklarımızı nekadar anlatsakda herkesin ameliyat süreci ve iyileşme süreci farklı oluyor umarım hepınızın burunları yuzunuze son derece uyumlu ve güzel olur.

kalem sen ameliyat oldunmu canım

yemencim,anestezi teknikleri artık o kadar gelişmiş ki,ameliyat öncesi ile ilgili olarak bence çok korkuya kapılmana gerek yok.sana özelden mesaj yazacaktım ama ayarları beceremedim.Ayarları nasıl yapıyosunuz anlatabilirsen özelden görüşebiliriz.senin bu halini görünce kendi halim aklıma geliyor
korkma hepsi geçecek,herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…