Arkadaşlar ben de2 gün önce burun amelyatı oldum. daha sonuç belli değil tam olarak tabi ama.Benim alçılarımı doktor 2 gün aldı.tamponlar 1 hafta sonra alınacak. Neden böyle ya ters değil mi bu işlem.Netten okuduklarım alçı 1 hafta kalıyor diye biliyorum.Fikri olan?kafamçokkarıştı
ben yarın gorusucem gelmıs demekki barıs bey[/QUOselam livali,nasilsin,bende 13 kasimda amaliyat olucam ama daha gorusmedim baris beyle yuz yuze.,amaliyattan 1 gun once gorusecegim,sen nerdeyse 1 ay oldu amaliyat olali sanirim.halami k ontrollere gidiyorsun anlamadim,ben yurt disinda yasadigim icin sadece 2 hafta ordayim,insallah geri donunce sorun cikmaz,ama ne kadar zaman kontroller devam ediyor ogrenebilirmiyim canim,tekrar gecmis olsun byss...
arkadaşlar benim aklıma takılan bir soru var doktoru ile bunu görüşen varsa ve cevap yazarsa sevinirim .burun estetigi olduktan birkaç sene sonra burun ucu düşmesi yani aşağı doğru sarkması oluyormuş..bu burun özelliklerine göre degişiyormu acaba yoksa herkeste görülebilen bir durummu ..ve sanırım ameliyattan sonra burnunun doğal halini alması bayagı uzun vadede oluyor ..cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?