• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhaba arkadaşlar bende sitedeye yeni üye oldum burun estetiği yaptırmayı düşünürken şuan yaptırdım 6 gün oldu hala alçılı merakla bekliyorum sonucu ben devlet hastanesinde yaptırdım plastik cerraha çevremdekiler çok iyi dr olduğunu söylediler bende şuan için çok memnunum ama ginede endişeliyim....
güzelderya arkadaşım evet seninkinde bi terslik var çünkü ben yıllardır bunu araştırıyorum çok fazla dr görüştüm ve yorum okudum ama senin ki beni şaşırttı tam anlamıyla estetik olduysan bu ters bi durum bence doktorunla konuş neden böyle olduğu hk belki daha mantıklı bi açıklaması vardır dr kimdi ve nerde yaptırdın geçmiş olsun işallah umduğun gibi olur tamponla durmak çok zor ben iki gün zor dayandım allah sabır versin ama geçici bi durum unutma...

Arkadaşlar birde ben çok esniyorum neden bilmiyorum ayrıca sigara da içiyorum ilk 2 gün içmedim daha önce sigara içen ve esneyenler sonradan problem çıkıyormu bana yardımcım olursanız sevinirim

Arkadaşlar ben de2 gün önce burun amelyatı oldum. daha sonuç belli değil tam olarak tabi ama.Benim alçılarımı doktor 2 gün aldı.tamponlar 1 hafta sonra alınacak. Neden böyle ya ters değil mi bu işlem.Netten okuduklarım alçı 1 hafta kalıyor diye biliyorum.Fikri olan?kafamçokkarıştı

valla bende alcı 1 hafta kaldı sonradegısdırıldı ve 5 gün daha kaldı seninki biraz hızlı olmuş sanırımkaydirigubbakcemile4tamponlarım 1 hafta sonunda cıkdı ve cok rahattım tamponla oyuzden sorun olmadı ,her doktorun yogurt yiğişi farklı anlasılan,gecmıs olsuna.s.

Selamlar kizlar...
Ben yaklasik 10 gün önce Baris Cakir a mail attim. Beni burun ameliyatinda düsündüren bir kac soru sordum ama hala cevap yok. Oooff.. neden cevap vermiyor? Beni begenmiyor mu? :-(

bana bugün hastaneden öyle dediler. bugün de aradım ama açmadı. o zaman ben yarın bi daha arayım. çünkü ben yarın ist. da olacagım.

slm daisy198181 nasilsin.msn giremiyorum problem var,bana burdan dr gorusup gorusmediini yazarmisin canim,haberlerini dort gozle bekliyorum,livali ayrica sen dr hala gorusuyormusun canim,amalaiyattan sonra ne kadar zaman gorusuluyorki???

ben yarın gorusucem gelmıs demekki barıs bey[/QUOselam livali,nasilsin,bende 13 kasimda amaliyat olucam ama daha gorusmedim baris beyle yuz yuze.,amaliyattan 1 gun once gorusecegim,sen nerdeyse 1 ay oldu amaliyat olali sanirim.halami k ontrollere gidiyorsun anlamadim,ben yurt disinda yasadigim icin sadece 2 hafta ordayim,insallah geri donunce sorun cikmaz,ama ne kadar zaman kontroller devam ediyor ogrenebilirmiyim canim,tekrar gecmis olsun byss...

aysem 07 1-3. ve 6.ay kontrollerı var normalde,ama benım burun sırtımda kemer de bısorun var onun ıcın gorusucez ufak bı cıkıntı var ve dokununca canım acıyo tabı buda benım moralımı bozuyo acıkcası bakalım konusunca olanı bıtenı yazarım zaten

arkadaşlar bende barış çakıra ameliayat olmayı düşünüyorum barış beye ameliyat olan arkadaşlarla iletişim kurabilirsem çok sevinirim..

arkadaşlar benim aklıma takılan bir soru var doktoru ile bunu görüşen varsa ve cevap yazarsa sevinirim .burun estetigi olduktan birkaç sene sonra burun ucu düşmesi yani aşağı doğru sarkması oluyormuş..bu burun özelliklerine göre degişiyormu acaba yoksa herkeste görülebilen bir durummu ..ve sanırım ameliyattan sonra burnunun doğal halini alması bayagı uzun vadede oluyor ..cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar benim aklıma takılan bir soru var doktoru ile bunu görüşen varsa ve cevap yazarsa sevinirim .burun estetigi olduktan birkaç sene sonra burun ucu düşmesi yani aşağı doğru sarkması oluyormuş..bu burun özelliklerine göre degişiyormu acaba yoksa herkeste görülebilen bir durummu ..ve sanırım ameliyattan sonra burnunun doğal halini alması bayagı uzun vadede oluyor ..cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ben baris cakirin bir röportajini dinlemistim ve burun düsmesinin doktorun ameliyati ne kadar dikkatli yaptigina bagli oldugunu söylemiti.

Bu arada iyice gerilmeye basladim Baris Cakara haa! Ya haftalar oldu hala maillerime cevap vermedi. Onun yüzünden burnumu yaptirmaktan vazgecicem ha..! Huuuuuuu Doktor bey Hotmail de bekleniyorsunuz.

barış bey geldı,emaillere cvp yazmaya başlamış arkadaslar ben bugun aldım emailini, cvp yazıcakdır sızede merak etmeyın

Back