Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bursada rinoplasti olan arkadaşlar doktor arıyorum lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yazsın bana

merhaba arkadaşlar benim bir sorun olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. ameliyat olmadan bir hafta önce sıgaranın bırakılmaıs gerekiyormuş. peki bırakılmaması durumunda ne olacak. yani bırakmayan yine aynı hayatına devam ederek ameliyata giren biri var mı? varsa lütfen beni bilgilendirir mi? 17 ekimde oluyorum çünkü ben ameliyat ve ben sıgara kullanıyorum. bir tane de olsa içmem lazım

merhaba arkadaşlar

benimde derdim burnumla.. birkaç gündür buradaki yazışmalarınızı okuyorum ve sonunda bende üye oldum :) şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda bana en yakın gelen doktor Barış Çakır oldu. eğer hesaplarım tutarsa şubat ya da mart ayı gibi ameliyat olmak istiyorum. Daha önce Barış Bey ile görüşen arkadaşlara bir sorum olacak cilt bakımı için Barış Bey belli bir yere yönlendiriyor mu yoksa herhangi bir yerde mi yaptırılıyor. Eğer Barış Bey yönlendiriyorsa yerini öğrenebilir miyim arkadaşlar

canım ben belki sana yardımcı olabilirim. bende sigara kullanıyorum. ameliyattan 8 gün önce bıraktım. ameliyattan sonra da 12 gün hiç aklıma bile gelmedi. sonrasında da günde sadece bir tane içiyorum. tabi ki zararı vardır. ama ben kendi durumumu yazmak istedim.
benim durumum farklı olabilir tabi ki. şişliklerim sadece 4 gün sürdü. ama barış bey kesinlikle içilmesini istemior tabi ki

canım ben ameliyattan önce cilt bakımı yaptırdım. çünkü burnumda siyah nokta problemim var. ben memorial hastanesi estetik bölümünde yaptırdım cilt bakımını. barış bey oraya yönlendirdi beni. istersen sende orada yaptırabilirsin.

başka yerde de yaptırabilirsin tabi ki.

ahsenyaren nickini neden mulberry yaptın ki? :sm_confused: sensin di mi? ben nick değiştirilebildiğini bile bilmiyordum zaten..

ahsenyaren nickini neden mulberry yaptın ki? :sm_confused: sensin di mi? ben nick değiştirilebildiğini bile bilmiyordum zaten..

evet canım benim. bu isim daha çok hoşuma gidiyor o yüzden değiştirdim. bir kaç kere dikkatimi çekmişti değiştirenler olmuştu. bende değiştireyim dedim.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben cılt bakımını dışarda biyerde yapdırdım bi arkadaşım varda uzman estetisyen,ama barıs bey memoriala yönlendiriyo istediğin yerde yapdırabilirsin yani, bence siyahnoktalarını iyice temizlet çünkü uzun süre kapalı kalıcak burnun,bence kesinlikle yapılması lazım .

Bence yaptırılması şart değil, inanır mısınız bilmiyorum ama doktorumun sürdüğü bi losyon sayesinde burnumda bırakın sivilceyi siyah nokta bile yok. yemin edebilirim size. Tam tersine yanaklarımı ve alnımı her gece ve her sabah yatmadan önce yüz yıkama jeliyle yıkadığım halde bir sürü sivilce doldu oralara. Yani kapalı olan değil açıkta kalan yerlerimde sivilceler çıktı ve şu an her şey burnumdan çıkalı 2-3 gün oldu burnumda tek bir tane sivilce yok, yanaklarım ve alnım sivilce dolu. Benzamycin aldım onu sürmeye başladım. Cilt bakımı şart değil yani bence. Şans işi gibi geliyor bana biraz da.

benımde cok sıvılce cıkdı ama burnumda degıl valla,gecdı cıkanlarda gerçi anestezi bazı vucudlarda sivilce ve aşırı yağlanma yapıyormus buarada bılgınız olsun.ben normaldede cılt bakımı yapdırdıgım ıcın bence ıyı oldu netıcede yuzumude rahat rahat yıkayamadım alcı tam cıkana kadar oyuzden kendı fıkrem cıldın temızlenmesı ve bakımı onemli.

arkadaslar bende yakup avsar ve barıs bey arasında kaldım bırınde tampon yok cok rahatmıs amelıyat bır hafta ıcınde normal hale donuluyor barıs beyınkı bıraz zor galıba nerdeyse 2 hafta suruyor bıde tampon var ne yapsam acavba yardımcı olun

ben ameliyattan bir gün önce cilt bakımı yaptırdım. çünkü normalde burnumda siyah nokta problemim var. ameliyat sırasında barış beye rahatlık sağlamak istediğim için bir günönce bakım yaptırdım.
burnum 12 gün alçıda kaldı. alçım açıldığında burnum tertemizdi. hiç siyah noktam yoktu.
zaten benim ameliyat olduğuma bile kimse inanmıyor ki. forumda bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. daha doğrusu hiç sorun yaşamadım. hiç morluğum olmadı. şişliklerim dört gün sürdü. ameliyattan çıktım 2 saat sonra tuvalete gittim kendi başıma. yemek yedim. dizileri seyrettim. ertesi gün evi süpürdüm. o kadar rahattım ki. normal halimden farklı değildi benim için öncesi ve sonrası. ameliyata girerken sakinleştiriciye bile gerek yoktu aslında. barış beye o kadar güveniyordum ki hiç korkmadım. heyecanlanmadım bile. sonucun bu kadar güzel olacağına emindim. Allaha binlerce şükür olsun ki hiç sorun yaşamadım. ameliyat olmayı düşünen herkes için de herşey benimki gibi mükemmel geçer diye dua ediyorum hep.
darısı sizlerin başına kızlar

canım bu senin vereceğin bir karar tabi ki. tampon konusunda seni düşündüren nedir onu bilmek lazım yorum yapabilmek için. benim tamponlarım 8. gün alındı. tamponluyken de tampon çıkarılınca da aynı nefes aldım. sadece bir iki kere sabah kalktığımda sağ tarafım tıkalıydı. o da spreyle 1 dk da açılıyor. normalde bile grip olunca insanın burnu tıkanır yani.
sen görüntü için mi endişeleniyorsun yoksa. çünkü tamponlar silikon ve dışardan belli olan birşey değil zaten

canım benım gıttıgım bır doktor tampon koymadan olmıcanı söylemişdi ,eğer yakup bey koymıcaksa barış beyde koymaz tampon zaten ama burnunun ıcınde duzeltme cok olucaksa koymak zorundalar bildiğim kadaryla,tampondanda korkma varlıgıyle yoklugu bir çıkarken en ufak acı yok benı cıkartırken kameraya cekdıler dusun yani-tatlicadiarzu-hiç bir morluğum olmadı sadece şişdimki buda kişiden kişiye değişen birşey bazı insalar yapılan işleme göre daha cok yada az şişebiliyor iki doktorlada yüzyüze konusup sormanı öneririm sana benkaydirigubbakcemile3 ben barıs beyeoldugum ıcın mutluyum ama onuda soylıyım

herkes tamponun bezden oldugu gıbı cokacıttıgını düşünüyor,acımıyor arkadaşlar dısardan gozukmuyorda ayrıca ben tampon yok sanmısdım ameliyat sonrası koymadı sanırım dedim sonra barıs bey kendı soyledı koydugunu,hiç bir nefes sorunu yaşamadım tampondan korkmayın neolur gerçekden güvendiğiniz doktoru seçin okadar

Benim amliyatım olduktan 1 ay sonra bütün cildim dışına verdi kırmızı kırmızı noktalar oluştu aradan 8 ay geçmesine rağmen hala geçmedi bunun ameliyatla bi ilgisi olmadığını söylüyolar ama benim hiç cilt problemim yoktu önceden dümdüzdü şimdi kaşıyamıyorum biletesadüfmü yani... niye böyle olduğunu anlamıyorum ve çok üzülüyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
xexexe dermatologa gittinmi bunun için benimde aşırı bir sivilce problemim var şuan ama anestezinin eskisi olabilirmiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…