heralde özelimi açtım msj yazabilirsin.
merhaba arkadaşlar benim bir sorun olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. ameliyat olmadan bir hafta önce sıgaranın bırakılmaıs gerekiyormuş. peki bırakılmaması durumunda ne olacak. yani bırakmayan yine aynı hayatına devam ederek ameliyata giren biri var mı? varsa lütfen beni bilgilendirir mi? 17 ekimde oluyorum çünkü ben ameliyat ve ben sıgara kullanıyorum. bir tane de olsa içmem lazım
merhaba arkadaşlar
benimde derdim burnumla.. birkaç gündür buradaki yazışmalarınızı okuyorum ve sonunda bende üye oldum :) şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda bana en yakın gelen doktor Barış Çakır oldu. eğer hesaplarım tutarsa şubat ya da mart ayı gibi ameliyat olmak istiyorum. Daha önce Barış Bey ile görüşen arkadaşlara bir sorum olacak cilt bakımı için Barış Bey belli bir yere yönlendiriyor mu yoksa herhangi bir yerde mi yaptırılıyor. Eğer Barış Bey yönlendiriyorsa yerini öğrenebilir miyim arkadaşlar
ahsenyaren nickini neden mulberry yaptın ki? :sm_confused: sensin di mi? ben nick değiştirilebildiğini bile bilmiyordum zaten..
merhaba arkadaşlar
benimde derdim burnumla.. birkaç gündür buradaki yazışmalarınızı okuyorum ve sonunda bende üye oldum :) şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda bana en yakın gelen doktor Barış Çakır oldu. eğer hesaplarım tutarsa şubat ya da mart ayı gibi ameliyat olmak istiyorum. Daha önce Barış Bey ile görüşen arkadaşlara bir sorum olacak cilt bakımı için Barış Bey belli bir yere yönlendiriyor mu yoksa herhangi bir yerde mi yaptırılıyor. Eğer Barış Bey yönlendiriyorsa yerini öğrenebilir miyim arkadaşlar
arkadaslar bende yakup avsar ve barıs bey arasında kaldım bırınde tampon yok cok rahatmıs amelıyat bır hafta ıcınde normal hale donuluyor barıs beyınkı bıraz zor galıba nerdeyse 2 hafta suruyor bıde tampon var ne yapsam acavba yardımcı olun
arkadaslar bende yakup avsar ve barıs bey arasında kaldım bırınde tampon yok cok rahatmıs amelıyat bır hafta ıcınde normal hale donuluyor barıs beyınkı bıraz zor galıba nerdeyse 2 hafta suruyor bıde tampon var ne yapsam acavba yardımcı olun
Bence yaptırılması şart değil, inanır mısınız bilmiyorum ama doktorumun sürdüğü bi losyon sayesinde burnumda bırakın sivilceyi siyah nokta bile yok. yemin edebilirim size. Tam tersine yanaklarımı ve alnımı her gece ve her sabah yatmadan önce yüz yıkama jeliyle yıkadığım halde bir sürü sivilce doldu oralara. Yani kapalı olan değil açıkta kalan yerlerimde sivilceler çıktı ve şu an her şey burnumdan çıkalı 2-3 gün oldu burnumda tek bir tane sivilce yok, yanaklarım ve alnım sivilce dolu. Benzamycin aldım onu sürmeye başladım. Cilt bakımı şart değil yani bence. Şans işi gibi geliyor bana biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?