Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

valla cnm bana kalırsa bir ay sonra oluştuğunu söylüyorsun, bu yüzden bir ilgisi yoktur diye düşünüyorum. çünkü livalinin söylediği yağlanma olayını ben de gözlemledim kendimde, yani ameliyattan sonraki 1 hafta boyunca suratım çok yağlandı, ama sonra normale döndü. yani ameliyattan bir ay sonraya kadar sivilce olmamışsa bir ay sonra olan sivilcenin ameliyatla ilaçlarla alakası olmasa gerek cnm.. benim yanaklarımda ameliyattan sonra çıktı, antibiyotik de kullanıyordum bir yandan enfeksiyon olmaması için. ondan olduğunu söylediler. daha dün bıraktım antibiyotiği belki geçer bilemiyorum. benzamycin kullanmaya başladım ben. Dediğim gibi yanaklarımda ve alnımda var burnumda hiç yok işin enteresanı. yanaklarımdakilerin ufuneti azaldı, benzamycin ya da cleosin t gibi ilaçlar kullanabilirsin geçmesi içini gerçi benzamycin biraz ağır kaçabilir tahriş yapabiliyor.. Bir dermatoloğa görünürsen en güzeli olur herhalde..

Benimde cildimde asırı yaglanma ve burnumun üstünde sivilcelenme var.Ameliyatımı yazın oldum ve alcıya karsı alerjim oldu.Alcının cıktıgı burnum cicek bahcesi gibiydi :)Cildime iyi bakarım ama bu durumun caresi yok sanırım.Burnumda siyah noktalar var ve bazen dayanamayıpo cıkarmaya calısıyorum.İlk günden beri imex sürüyorum burnuma.İekeler ve svilceler azaldı ama hala eskisi gibi saglıklı degil burum derimve cildim.Umudum yakın zamanda düzelmesi cünkü bu durum benide rahatsız ediyor.mullbery arkadasımızın cevaplarını okudukca doktorum barıs cakır 'ın forumu takip ettigi ve bütün hastalarının nickini bildigi hissine kapıldım :)

Öncelikle herkese selamlar,
Yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum kızlar.Hepinize teşekkür etmek istiyorum bizleri tecrübelerinizle bilgilendirdiğiniz için a.s
Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Deviasyon ve et sebebiyle solunum problemim var ayrıca burnumdaki kemiği de estetik operasyonla düzelttirmeyi arzu ediyorum.Uzun süren araştırmalarım sonucu kafamda iki isim oluşmuştu.Bunlardan biri de Barış çakırdı.Çok kararsızdım ancak şu sıralar Barış beyi daha yakın buluyorum benim görüşlerime;çünkü kendisi bildiğim kadarıyla oldukça doğal burunlar yapıyor.Hasta örneklerinden anlaşılan bu en azından.Diğer doktora ise geçen aralıkta kuzenim bir hafta önce de en yakın arkadaşlarımdan biri burun ameliyatı oldu.Doktorun stilinden sanırım ikisinin burnu da kalkık oldu ki bu benim tercih etmediğim bir sonuç ancak ikisi de gayet memnunlar.
Bu arada livali burnunun fotoğraflarını gördüm.Bence çok güsel olmuş.kalkık olduğunu düşünmeni çok iyi anlıyorum ama inan göze batan yapay bi kalkıklık değil.hafif bi kalkıklık var ama önden delikleri görünmüyor.Ayrıca öz gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki burun 6 ay içinde daha da oturup kendini bi kaç milim aşağı veriyor.O zaman daha da güselleşeceksin

merhaba,burna alışma süreci zor oluyo önce çoküzüldüm kalkık diye ucu ama doktorum 5 dk da ındırırım uzulmenı ıstemıyorum ama sen indirmemi istemiceksin dedi bana 3 hafta önce,bende istemiyorum şuanda alışdım sanırım birazcık sevmeye başladım burnumuinşallah güzelleşiriz hep beraber darısı başına umarım seninde istediğin gibi olur yardımcı olabiliceğim bir konu varsa burdayım:))

kaydirigubbakcemile3barış beyin siteye girebilcek zamanı varmıdır bilmiyorum valla susmuyo telefonları görüşmeler sırasında bile,ben siteden bahsettim alcım cıkacagı hafta (ahsenyareni tanıgımı ve ınternetten tanısdıgımı soylemısdım)ooo dedı sız konusuyomusunuz bunları bende tabiiii dedim herşeyi paylaşıyoruz ,keşke girsede siteye daha cok soruları yanıtlasa ne guzel olurduyaw:lepi:herşeyi sorardık şimdi bazı arkadaşlar benide barış beyin asistanı falan ilan etmesinlerde neyseki resimlerim var delil onlarsositososito

xexexe dermatologa gittinmi bunun için benimde aşırı bir sivilce problemim var şuan ama anestezinin eskisi olabilirmiş bu

benim de ameliyattan sonra cildim inanılmaz yağlandı hala da öyle biraz azalmış olsa da. eskiden problemli bir cildim vardı. narkozun etkisi herhalde ama nerdeyse 2 ay olacak neden geçmiyor acaba.

benim de ameliyattan sonra cildim inanılmaz yağlandı hala da öyle biraz azalmış olsa da. eskiden problemli bir cildim vardı. narkozun etkisi herhalde ama nerdeyse 2 ay olacak neden geçmiyor acaba.

canım benim ilk 2-3 hafta sabah kalkınca yüzüm parıl parıl parlıyodu valla,yağ atıyodu sanki vucudum ama yavaş yavaş toparladı yüzüm seninde düzelicekdir düzelmessede bence bi dermotoloğa danış verdiği ürünlerle düzeltebilirsin belkı dermolojikanın yuzyıkama jelini kullanıyorum ıyı geldi bana bide

Barış Çakır'ın yaptığı burunları çok beğeniyorum ama İstanbul'da olması işi zorlaştırıyor.

prettyiklim canım elimden geleni yapıyorum ,resim konusunda sana katılıyorum ayrıca baskı banada yanlış geliyor sen nerde yaşıyorsun

Ben Ankara'da yaşıyorum şimdilik.İstanbul'a arada gezme amaçlı geliyorum.Barış Çakır Ankara'da olsaydı keşke.

bence doktora karar veremezsen barıs beyle gel görüş derim tabi sen bilirsin yinede ama :))

Bir konuya kac kez uyari verilebilir sizce, bu baslikda sürekli sorun yasanmak zorunda mi. Dr. Baris Çakir hakkinda bilgi konu bu, varsa bilginiz paylasmak istediginiz seyler yazin sorularinizi sorun, konu disina niye cikiliyor bireysel sorunlar varsa yeri burasi degil. :sm_confused:
Lütfen ama bilgi amacli bu basliga gelen insanlara saygili olun. Basligi kapatiyorum. Konu incelemede...

merhaba mulberry, narkozun çok etkilememesi için bırakamam sanıodum ama birşekilde bıraktım pzartesi gününden beri hiç içmiyorumhihoyyyt

merhaba,
barış bey'e hep yeni ameliyat olanlar bilgi aktarıyor. yok mu ameliyatının üzerinden yıllar geçen biri.

kızlar ben yeni üye oldum sayılır. pek girip yazma fırstatı bulamadım ama. ben barıs beye ameliyat oldum. livali ve öteki ameliyat olan kızlar bi sorum olacak, benim burnumun ucunda, solda bi sertlik ve sislik var hani sivri sinek sokar ya ona benziyor, sizde de öyle bi sorun oldumu hic? benim son alcım dün cıkmısdı, ama orası kafama takıldı, barıs beyi arayıp yine yanina gittim, normal dedi ama pekde icim rahat degil. yukarda bi sorun gördü ve yeniden 3günlük alcı yaptı...insallah hersey yolunda gider cünkü ben birazdan yurtdısına geri dönecem ve bi sorun oldugu zaman hemen yanına gitme gibi bi sansım yok..

arkadaşlar ben de pazartesi ameliyat oluyorum saat 13:00'da çok korkuyorum bana birşeyler söyleyinde içim rahatlasın ama beni teselli etmek için birşeyler söylemeyin doğruları söyleyin çok ihtiyacım var

leylazalim sen 17 ekimde olucanı sölemiştin.neden erken oluyosun canım

slm geçmiş olsun öncelikle,canım sunu soylıyım hıc kafana takma alcı yenı cıkmıs 5 gun sonra bıle burnun farklı olucak banada cok soylemışlerdi ben yinede uzulmuşdüm ama indi burun ucum senınde inicekdir diye düşünüyorum,şuan benım tek sorunum burnuma alışamamak ama zaman lazım bunun içinde sanırım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…