Benimde cildimde asırı yaglanma ve burnumun üstünde sivilcelenme var.Ameliyatımı yazın oldum ve alcıya karsı alerjim oldu.Alcının cıktıgı burnum cicek bahcesi gibiydi :)Cildime iyi bakarım ama bu durumun caresi yok sanırım.Burnumda siyah noktalar var ve bazen dayanamayıpo cıkarmaya calısıyorum.İlk günden beri imex sürüyorum burnuma.İekeler ve svilceler azaldı ama hala eskisi gibi saglıklı degil burum derimve cildim.Umudum yakın zamanda düzelmesi cünkü bu durum benide rahatsız ediyor.mullbery arkadasımızın cevaplarını okudukca doktorum barıs cakır 'ın forumu takip ettigi ve bütün hastalarının nickini bildigi hissine kapıldım :)
xexexe dermatologa gittinmi bunun için benimde aşırı bir sivilce problemim var şuan ama anestezinin eskisi olabilirmiş bu
benim de ameliyattan sonra cildim inanılmaz yağlandı hala da öyle biraz azalmış olsa da. eskiden problemli bir cildim vardı. narkozun etkisi herhalde ama nerdeyse 2 ay olacak neden geçmiyor acaba.
canım ben belki sana yardımcı olabilirim. bende sigara kullanıyorum. ameliyattan 8 gün önce bıraktım. ameliyattan sonra da 12 gün hiç aklıma bile gelmedi. sonrasında da günde sadece bir tane içiyorum. tabi ki zararı vardır. ama ben kendi durumumu yazmak istedim.
benim durumum farklı olabilir tabi ki. şişliklerim sadece 4 gün sürdü. ama barış bey kesinlikle içilmesini istemior tabi ki
kızlar ben yeni üye oldum sayılır. pek girip yazma fırstatı bulamadım ama. ben barıs beye ameliyat oldum. livali ve öteki ameliyat olan kızlar bi sorum olacak, benim burnumun ucunda, solda bi sertlik ve sislik var hani sivri sinek sokar ya ona benziyor, sizde de öyle bi sorun oldumu hic? benim son alcım dün cıkmısdı, ama orası kafama takıldı, barıs beyi arayıp yine yanina gittim, normal dedi ama pekde icim rahat degil. yukarda bi sorun gördü ve yeniden 3günlük alcı yaptı...insallah hersey yolunda gider cünkü ben birazdan yurtdısına geri dönecem ve bi sorun oldugu zaman hemen yanına gitme gibi bi sansım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?