Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

leylazaim bende senden hemen sonra oluyorum canım.ne düşünüyosun çok heyeanlı ve bende korkuyoum.

bir tarafı dıger tarafına gore daha şiş canım ,tamamen inmiş değil hala ama cok yakından bakılmadıgı ve ıncelenmedıgı muddetce belli olmuo

insallah. ben artik türkiyede degilim. gercekten cok zor, kendimi kötü hisstetigimde, yada bi sorun oldugunda gidemicem.. ben sisliklere kendimi hazirlamisdim ama insanin basina gelince yinede kabullenmek zor oluyor, acaba gercekten inermi diye düsünüyor. benim alim cikmisdi dün sabah ama askama dogru sol tarafimda bi tuaflik hissettim ve baris beyi arayip tekrardan yanina gitmek istedim, cünkü bidaha istedigim zaman gidmicem. oda sag olsun beni geri cevirmedi. burnumun sol tarafindan bi sertlik var ve agriyordu, sislik gibide degil burnum sanki yamuk gibi geldi. baris vey normal dedi. kemigilme biraz oynadi ve tekrardan 3.cü alciyi yapti. cumartesi kendim cikarmam lazim alciyi. anlatiklarim tuaf gelmez insallah, ama acaba sende böyle tuaf hisslere kapildinmi. ve inan sunuda söylemeliyim burnun cooooooooook yakismis, bunu seni rahatlatmak icin söylemiyorum. öyle bisey yapsam zaten kendimi de kandirmis olurum ...

gül8788 selam barış bey neden seni geri çevirdi. anlayışlı olması gerekirdi bu konuda. sonuçta sen bir daha rahat rahat gelemeyecektin yanına bu şekilde söyleseydin gerçi söylemişsindir ama neden böyle bişe oldu anlamadım

leylazaim benım nefes problemim var birde hafif düzeltme olucak canım çok fazla büyük bi burnum yok korkum çok

leylazaim galiba bi yanlis anlasimla oldu. ben baris bey beni geri cevirmedi demisdim. yani ben tel acinca tamam gel dedi ve bende aksama yine yanina gittim, cünkü ertsi günü sabah geri dönecektim. bakti o sisilik normal dedi ama yukarda kemikte bisey oldugunu söyledi ve yeniden alci yapti. insallah senin ameliyatin istedigin gibi gecer. senin baris beyle ön görüsmen oldumu?

canım eminim inicekdir şişlerin benimde yüzüm çok şişdi görmüşsündür resimleri zaten ve kafamda cok zor gunler gecırdım halada alışma sürecindeyim inicene eminim şişliklerininde,ben sana ne söylesem kafanda sorular olucak bunuda biliyorum ben de oyleydım cünki insallah cok guzel bir burnun olur daha dogrusu sanıyorum onemlı olan yuzune yakısan bı burnun olması insanların soyledıgı seyleri kafana takma abuk subuk konusan cevrendede bu sitede insanlarla karsılasabılırsın cunki,iyi olucana inan bence ,burnuma soyledıklerın için cok tesekkur ederim alışsam bide bende süper olcakdakaydirigubbakcemile2

sagol canim biraz olsada rahatladim. seni cok iyi anliyorum, insanin kafasi okadar karisiyorki, bende mesela kendimi güclü saniyordum ama ameliyat oldugum gün baya bi piskolojik bi sorun oldu benim icin. o gece kendimi görünce aglamaya basladim, hemsireler sag olsunlar beni baya bi rahatlattilar. bundan sonrasi sabir isi gibi.

canım seni biraz olsun rahatlatabildiysem nemutlu bana,şişliklerini takma ben hala şişim zamana bırakıcaz ve sabredicez bazı insanlar şanslı oluyo şişleri olmuyo bile bu biraz kısmet işi Allah herseyın güzelini nasip etsin,sabır versin bide:ecrin_bebek:

evet ya öyle. bazilari ne güzel alcilari cikar cikmaz mutlu oluyor. senin kontrollerin nasil devam edevek. ayda bi mi yoksa daha uzun araliklimi? ben bir ay sonra baris beye mail olarak yollamami istedi. hakkimizda hayirlisi olsun.

leylazaim benım nefes problemim var birde hafif düzeltme olucak canım çok fazla büyük bi burnum yok korkum çok

yemen ben bugün gittim barış çakır'a ama neden bilmiyorum çok ilgili değildi. sanırım canı bişeye sıkkındı. burnuma baktı ilerde birçıkıntı gördü burnumun kanamasına onun neden olabileceğini düşündü onu alacağını söledi benim de aslında içinde çok problem yok. ben sonuçtan memnun olmamaktan korkmuyorum çünkü barış bey çok iyi bir doktor neyin yüzüne yakışacağını biliyor. sen hala beni msne eklemedin ben sana verdin adresi özelden

gul8788 selam ben barış bey ile öngörüşmeyi bugün yaptım. pazartesi 13:00te ameliyat .çok garip duygular besliyorum şuanda,

gul8788 selam ben barış bey ile öngörüşmeyi bugün yaptım. pazartesi 13:00te ameliyat .çok garip duygular besliyorum şuanda,

slm leylazaim baris beyle görüsmen nasil gecti? senin kafandaki bütün sorulari cevapladimi, profilden resmini nasil buldun? umarim icin rahattir. inan ameliyatin kendisinde bi problem olmaz, agri felan cok az diye bilirim. ama pisikolojik biraz güclü olmaya bak, cünkü ben pisikolojik biraz sorun yasadim. alcimi bugün kendim cikardim, burnum henüz cok sis, buda ister istemez insani korkutuyor, ama insallah hersey güzel olur hepimiz icin.

leylazaim dün bende barış beyle görüşdüm kontrolum vardı barıs beyın acaıp canı sıkkındı bısey olmus ama ney bılmıyorum,uzuldum acıkcası duruma,olan şey neyse davranışlarına ve ilgisinede yansıdı ama tabi onlarda insan Allah bilir neoldu bilemiyoruz tabi,ama barış bey iyi bir doktor merak etme

selam herkes,
amelayatıma saatler kaldı, gelmez gelmez dediğim tarih bugün geldi. zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. 9da çıkacağım evden 13:00'da gireceğim ameliyata. insanın böyle günlerde sevdiğinin yanında olması gerçekten çok önemliymiş. benim sözlüm yanımda olamayacak, çünkü askerde:-( hepiniz bana dua edin bunu samimi söylüyorum. ameliyattan sonra kendimi iyi hisettiğimde hemen yazacağım sizlere. kendinize iyi bakın

canım sana dua edicem inşallah herşey güzel geçer gelince yaz beklioz.büyük geçmiş olsun canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…